- 10 Temmuz 2016
- 545
- 488
- 23
Hayırlı olsun. doğum takvimiz aynı.Karından mı dinledi acaba.Ben dün gittim doktora keseyi gorduk ve kalp atişini da dinledik.insallah her sey guzel gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. doğum takvimiz aynı.Karından mı dinledi acaba.Ben dün gittim doktora keseyi gorduk ve kalp atişini da dinledik.insallah her sey guzel gider.
Maşallah şu embriyo halleri bile valla insana çok tatlı geliyor.Kızlar şunun poza bi bakınkollarını göğsünde kavuşturmuş , şapkalı bi laz uşağı
![]()
Endişeneme canım benim her bünye farklı biz şanslıyız :)AY BENIMDE HİÇ BULANMIYO ÇOK ENDİŞELİYİM SALI GUNU KONTROLUM VAR
Emzigi bile varya masallah cok guzel cikmisKızlar şunun poza bi bakınkollarını göğsünde kavuşturmuş , şapkalı bi laz uşağı
![]()
Kızlar turuncu akıntım oldu bugün doktoruma msj attım ama cvp vermedi daha. Belim çok ağrıyo çok halsizim çok korkuyorum
Kızlar sizin böyle içiniz sıkılır gibi olup boğulacakmış gibi hissediyor musunuz?
Öğrendiğimden beri böyle ara ara gelip gidiyor.
Canım ara doktorunu muhtemelen içmiyorsan progestan veriyorlar.Kızlar turuncu akıntım oldu bugün doktoruma msj attım ama cvp vermedi daha. Belim çok ağrıyo çok halsizim çok korkuyorum
Evet karından dinledi çok yüksek degildi ama sesiHayırlı olsun. doğum takvimiz aynı.Karından mı dinledi acaba.
görmedikce cok korkmayın efham yapmayin insallah kotu bir sey yokKızlar turuncu akıntım oldu bugün doktoruma msj attım ama cvp vermedi daha. Belim çok ağrıyo çok halsizim çok korkuyorum
Aşırı bi bel ağrım var yanı sıra geçen hafta bugün aynısı gene olmuştu kendiliğinden geçmişti doktorum korkma demişti olmazsa acile gidicemHmmm bilemedm. Yerlesme akintisi olabilir derler. Akintinin dozaji ne kadar. Icin rahat etsin istiyorsan bi acile gidin.
Belim ağrıyo çok fazla çok tedirgin oldumCanım ara doktorunu muhtemelen içmiyorsan progestan veriyorlar.
Maşallah maşallah aynı sana benzıyorKızlar şunun poza bi bakınkollarını göğsünde kavuşturmuş , şapkalı bi laz uşağı
![]()
Zaten anksiyete var ben de 7 ay nasıl geçecek bakalım.Bende cok nadir oluyor. Hormonlar degisiyor. Bu hissettigine bir isim koyma bence. Hormonlar de gec. Dua et oyle hissettginde
Hayırlı olsun canım , son adet tarihi neydi? Bir de kaç mm bebis:)Evet karından dinledi çok yüksek degildi ama sesi
ben de bgn ilk kez hissettim, oy yerim seni felan diyerektenMaşallah şu embriyo halleri bile valla insana çok tatlı geliyor.

bende emzik diyorum, teyzesi eli ağzında diyorEmzigi bile varya masallah cok guzel cikmis
demi kıııızzzMaşallah maşallah aynı sana benzıyor![]()
netliğimi kalmış, davul gibi gümbür gümbür duyarsınız artık inşallahAranızda en geç ben duymuş olacağım galibaYarın 8+5 olacak randevum yarın ertesi gün 9 hafta bitecek bakalım inşallah net şekilde duyarız cok heyecanlıyızz
![]()