Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım 2-3 haftaya o alanda geçer inşallahBen geldim kızlarr. Çok şükür bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum çok az bi kanama alanım olmuş ilaçlara yine devam ediyorum. Çok teşekkürler hepinize dualarınız içinnn
Ya ben kızartma kokusu alınca tabağımı alıp gidesim geliyor. 100 kilo olmam inşallahben olmayayım oakşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi
ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre
![]()
Sagol canim ya ben burnum kanayinca cok panik oluyorum kuccukken cok kanardi hir gun 4 saat durduramamistik en son tamponla durdurulmustu. Ondan hemen paniklendim sonra nettem baktim dedigin gibi cok normalmis ama insallah bi daha olmaz strese girdim resmenBu normal bir şey canım
Sakin ol canım evin icin bizim 30-31 derece o 38 olan hava durumundan baktim sehrin genel sıcaklığı ama bayginlik gecirecek gibi olmakta haklisin ben kafami kaldiramiyorum oyle olunca38 derece mişuan ev termometre 28 derece gosteriyor baygınlık geçirecek gibi hissediyorum 38 i düşünemiyorum
Kız gel gel tam senlik menü o zaman bol kaloriliYa ben kızartma kokusu alınca tabağımı alıp gidesim geliyor. 100 kilo olmam inşallah![]()
Gozun aydın canım
Merhaba 7+3den güzel.annislere nasil gidiyor hala bende mide bulantısı yok cok-da sağlıklı gebeyiz bulanti olmadigi zaman sagliksiz diye duydum ama :) birtek uyku bıraksalar devamlı uyurum sizler nasilsiniz
Ayy dun doktor dedi bana da sen hiç et yemiyor musun diye ama ben sevmem kırmızı et yiyemiyorum maksimum köfte, vücudumda hiç Demir kalmamış yiyecekmişim mecburmuşumBenide et kokusu cok bulandiriyo aksam kayinvalidemler gelio ve mecbur et yapicam hem de kuzu etii![]()

Ayy gercekten miii ? Bende et yiyemem asla sadece kofte yiyebilirim :) ayniyiz deseneAyy dun doktor dedi bana da sen hiç et yemiyor musun diye ama ben sevmem kırmızı et yiyemiyorum maksimum köfte, vücudumda hiç Demir kalmamış yiyecekmişim mecburmuşum![]()
Ben haftalardır oyleyim doyuramiyorum kendi aksam yemeginden sonrada 5 aylik gibi oluyorum ilk bir iki hafta aldim kilo ama simdi o kilodayim şükür bi an hep almaya devam edecegim sandim umarim 4. Aya kadar daha almam sonra zaten elimizde olmadan alacağız ama bu haftlat kilo icin cok erken maksimum 1-2 kilo ile tamamlamaliyiz 3-4 ayikızlar bide benim iştahım çok açık özellikle bikaç gündür ne yesem diye düşünüyorum
böle giderse çok kilo alırım
inş almam
Ben haftalardır oyleyim doyuramiyorum kendi aksam yemeginden sonrada 5 aylik gibi oluyorum ilk bir iki hafta aldim kilo ama simdi o kilodayim şükür bi an hep almaya devam edecegim sandim umarim 4. Aya kadar daha almam sonra zaten elimizde olmadan alacağız ama bu haftlat kilo icin cok erken maksimum 1-2 kilo ile tamamlamaliyiz 3-4 ayi
Insallah canim Rabbim hepimize guc bebeklerimize saglik versin resmen ben uyuyorum ki gunler cabuk gecsin diyeÇok geçmiş olsun canım seninki daha zormuş bu günlerde geride kalsın insalllah
Benide et kokusu cok bulandiriyo aksam kayinvalidemler gelio ve mecbur et yapicam hem de kuzu etii![]()