- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yaa maşallah bebiş olmuş bu büyümüş
sonunda başardım kızceler sürekli döndüğü için minikim tam bir foto çekemedi dr![]()
:)Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa maşallah bebiş olmuş bu büyümüş
sonunda başardım kızceler sürekli döndüğü için minikim tam bir foto çekemedi dr![]()
:)Ayy evet canım değişik geliyor karnımda bi kasılma var o kadar 2. Bebek ama hareket felan daha hissetmedim sağlıklı olsunda şimdiki aklımız onda kızmı erkekmiAnam 13 haftalık olmuşsunuz. Nasıl hissediyorsun?
Kıza benzetti ama kesinlikle kesin demiyorum bu haftalarda cinsel organlar belirginleşmeye başlıyor ben sadece bi tahminde bulu yorum dedi sonra ben kalp atış hızını sordum ölçtü 189 cıktı ama ben en başından beri erkek hissediyorum bakalım hayırlısımasallah rabbim korusunuz bebisimizi.. doktor bi tahminde bulundumu?
Su pazartesi gelsede bende sorsam kalp atışını kaç acabaKıza benzetti ama kesinlikle kesin demiyorum bu haftalarda cinsel organlar belirginleşmeye başlıyor ben sadece bi tahminde bulu yorum dedi sonra ben kalp atış hızını sordum ölçtü 189 cıktı ama ben en başından beri erkek hissediyorum bakalım hayırlısı
hayirlisi cnm:) Aralik 2018 anneleri cogunlukla erkek bebege hamile.. bakalim ocak ayin cinsiyeti nolcak:) ben 3 augustosta ogrencem ins :) kızımdada gittiğim cinsiyet ogrenme yeri var yoksa taaa 20 haftaya kdr beklemem gerekicek onada dayanamamKıza benzetti ama kesinlikle kesin demiyorum bu haftalarda cinsel organlar belirginleşmeye başlıyor ben sadece bi tahminde bulu yorum dedi sonra ben kalp atış hızını sordum ölçtü 189 cıktı ama ben en başından beri erkek hissediyorum bakalım hayırlısı
Su pazartesi gelsede bende sorsam kalp atışını kaç acaba
Sağol arkadaşım sizin daha güzel pozlarınız olur inşallah :)Yaa maşallah bebiş olmuş bu büyümüş:)
Degisiyo iste..tam gecti gibi oluyo..bidahaBen de kendi kendime nazar değdirdim sanırım . Dün gece midem kötüydü.
Ay valla beklemek cok zoe bende öğreneyim günü heyecanla bekliyorum abisi gibi inat olmaz inşallah oğlumun cinsiyetini 7. Ayda öğrendim her seferinde poposu dönüktühayirlisi cnm:) Aralik 2018 anneleri cogunlukla erkek bebege hamile.. bakalim ocak ayin cinsiyeti nolcak:) ben 3 augustosta ogrencem ins :) kızımdada gittiğim cinsiyet ogrenme yeri var yoksa taaa 20 haftaya kdr beklemem gerekicek onada dayanamam
Cinsiyet ogrenme yeri?doktordan baska bi yer mihayirlisi cnm:) Aralik 2018 anneleri cogunlukla erkek bebege hamile.. bakalim ocak ayin cinsiyeti nolcak:) ben 3 augustosta ogrencem ins :) kızımdada gittiğim cinsiyet ogrenme yeri var yoksa taaa 20 haftaya kdr beklemem gerekicek onada dayanamam
Masallah 7 ay az daha gostermese dogumda ogrenirmissiniz elbet onemli olan saglikla gelmeleri insan merak ediyor iste ben 16. Haftada ogrendim oglumda hatta esim gosterdi doktora pipisini :) buna daha erken ama kalp atisini erken duyduk bakalim cinsiyet de oyle olacak mi hayirlisi..Ay valla beklemek cok zoe bende öğreneyim günü heyecanla bekliyorum abisi gibi inat olmaz inşallah oğlumun cinsiyetini 7. Ayda öğrendim her seferinde poposu dönüktü
Maşallah maşallah :) bence kız çünkü parelel gelmiş genital tüberkül. Tabii bu benim araştırmalarım sonucu tahminim :) en iyisini dr bilir :)
Canım minnakın kaç mm ? bende 11+2 de gideceğim randevum o zaman ama ikili testin yapılması için herhalde bebeğin 4,5 cm falan olması gerekiyormuş 9+0 da 23.3 mm di 2 hafta da o kadar büyür mü ki
Merhaba kizlar..benimde bulantilar 2 gundur azaldi (dicem nazar degdirmim) sabahlari yine bi posta cikariyorum..ama eskiye gore cok iyi bunada sukur.
Bu arada herkeste bir kiz aski var..gonlunuzdeki nasip olur insallah..ben hissizim :) bi tarafa yogunlasmiyorum.belkide ilk bebegim oldugu icin..elde ne kiz ne erkek var :)![]()
Canım maşallah kuzuya büyümüş annesi maşallah Dr kıza benzetmiş sağlıkla gelsin kuzun
Ogün 45.5mm çıtı 4.5 cm ama doktor yapmadı 2li testi birkaçgün daha beklersen daha sağlıklı ölçüm yapılır dedi zaten çarşamba randevum var ozaman yapılacakCanım minnakın kaç mm ? bende 11+2 de gideceğim randevum o zaman ama ikili testin yapılması için herhalde bebeğin 4,5 cm falan olması gerekiyormuş 9+0 da 23.3 mm di 2 hafta da o kadar büyür mü ki
Ya gönül kızdan yana ama sağlıklı olması hepimizin önceliği inşallah hepimizin gönlüne göre olurMaşallah maşallah :) bence kız çünkü parelel gelmiş genital tüberkül. Tabii bu benim araştırmalarım sonucu tahminim :) en iyisini dr bilir :)
Sağol canımm sen nasıl oldun eve gectinmiCanım maşallah kuzuya büyümüş annesi maşallah Dr kıza benzetmiş sağlıkla gelsin kuzun
Masallah 7 ay az daha gostermese dogumda ogrenirmissiniz elbet onemli olan saglikla gelmeleri insan merak ediyor iste ben 16. Haftada ogrendim oglumda hatta esim gosterdi doktora pipisini :) buna daha erken ama kalp atisini erken duyduk bakalim cinsiyet de oyle olacak mi hayirlisi..