2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin canım. Benimde 4 temmuz çarşamba günü. Ben bugüne kadar hep tüp bebek merkezindeki doktoruma gittim. İlk kez normal kadın doğum dr a gidicem. Gideceğim dr u tavsiye üzerine seçtik ve ilk kez tanışıcaz bakalım inşallah rahat hissederim. Dr a yakın hissetmek çok önemli bence. Sorularımı rahat sorabilirim :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu arada çok haklısın o korku çok kötüymüş Allah kimseye yaşatmasın.
Merhaba canım merak ettim kontrole gittinmi nasılmış bebiş

Doktora gittim 1.5 saat koşturdum once dogumhaneye gittim doktorun yanina olcutu hicti ense kalinligini 2 ölçtü sınır dedi defalarca ölçtü sonra radyolojiye git orada da olcum yapılsın dedi gittim orada bekledim oradada ölçüm yapildi orada 1.0 çıktı sonra tekrar geri döndüm ikili test istemini yapti son kez kendi olctu ve 1.6 yazdı ense kalinligina. Bebisim gayet kiprasikti ilk kez kipirdarken gördüm onu ❤ yine önde çıktı 13 hafta gözüküyor ama cinsiyeti ile ilgili iki doktorda yorum yapmadu sordugum halde bende ki şans:/

Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildi :KK43: o kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık :dua:
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm ya :( Allah annesine sabır versin Rabbim hiç bi anneyi evlat acısıyla sınamasın :(

Ben bakmıyorum kıloma:) henuz bakmıcam dha. Ya bu arada bugün kontrolümüz vardı doktorunm yarım saat ara ile iki kez baktı Çikolata Yedim yemek fln yedim kantinde ilk önce uyuyordu bacaklar kapalıydı yarım saat sonra telrar gırdım baktı busefer de kıpır kıpırdı ama ayağının teki bacak arasındaydı topuğunu gördük resmen göstermedi okadar cok bekledıkkı kaldırsa %100 söyleyeceğim dedi ama ınatcı cıktı benmkı:) bıkac gun snraya kaldı :)

Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildi :KK43: o kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık :dua:
Canım başınız sağolsun kayıplarınız büyük uzulmekte haklısın ama bebisine iyi bak ona karşı sorumlulugun var

Çarşamba giderim canım. Bebek erkek olabilir dr erkeğe benzetti amaa:)

Bende test sonucuna bakıp anlamadım :) bugün devlet hastanesine gittim göstermeye rapor alman lazım dediler kan için barkod veren yere indim rapor onlardaydı verdiler baktığınız sadece kan sonucu.

A anneveoglusu masallah canim minik adama ne güzel size en azindan bir tahminde bulunmuşlar bana hicbir tahminde bulunmadılar icime kiz gibi doguyor benimki Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Canım başınız sağolsun kayıplarınız büyük uzulmekte haklısın ama bebisine iyi bak ona karşı sorumlulugun var

Doktora gittim 1.5 saat koşturdum once dogumhaneye gittim doktorun yanina olcutu hicti ense kalinligini 2 ölçtü sınır dedi defalarca ölçtü sonra radyolojiye git orada da olcum yapılsın dedi gittim orada bekledim oradada ölçüm yapildi orada 1.0 çıktı sonra tekrar geri döndüm ikili test istemini yapti son kez kendi olctu ve 1.6 yazdı ense kalinligina. Bebisim gayet kiprasikti ilk kez kipirdarken gördüm onu ❤ yine önde çıktı 13 hafta gözüküyor ama cinsiyeti ile ilgili iki doktorda yorum yapmadu sordugum halde bende ki şans:/

Hayırlı olsun canım masallah masallah kuzuna

Back
X