2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar karnınız çıktı mı benim biraz göbeğim belli oluyor sanki zaten zayıf biri değildim malesef, aynı pantolonlarımı giyebiliyorum ama oturunca karnımı rahatsız ediyorlar alt karnımda elimi gezdirdiğimde orada sert tümsek hissediliyor bebiş o mu yoksa o elime gelen büyüyen rahim mi anlayamadım

Kızlar bebek iyi cok şükür dr canlı kıpır kıpır dedi yarın için normal pol.randevysu verdi daha detaylı bakılsın dedi idrar alındı belki enfeksiyon vardır diye ama benm agrım devam ediyor
Çok şükür cnm inşallah geçer ağrın bebisin iyi olduğu sürece

Kızlar bebek iyi cok şükür dr canlı kıpır kıpır dedi yarın için normal pol.randevysu verdi daha detaylı bakılsın dedi idrar alındı belki enfeksiyon vardır diye ama benm agrım devam ediyor
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın arada bakıyorum topiğe yine merak ediyorum sizleri nolur çok dikkat edin kendinize öpüyorum hepinizi :KK19::KK15:

Çok geçmiş olsun.insallah ağrılarında diner biran önce.

Biraz önce karnımda kırmızı kirmizi noktalar farkettim.nedir aceba bilemedim boyle bisey olan varmı aceba???

Geçmiş olsun canım şimdi gördüm dikkat et kendine uzan dinlen ayaklarini yukarıda tutmaya çalış. Bu haftalarda rahim yukarı doğru çıktığından bu kramplar normal diyorlar ama yinede tedbirli olmak lazım

Mutlaka endokrin dr ile görüş canım. En kötüsü ayda bir tekrar tekrar ölçtürmen lazım değerlerini. Ona göre ilaç verecek sana ve dozunu ayarlayacak. 25 senedir tiroid hastasıyım ben maalesef her gün ilaç kullanıyorum. Bu hormonlar bebek için çok önemli. O yüzden ihmal etmemelisin
Bebeğe negibi zararı vardır peki

Bebeğe negibi zararı vardır peki
Allah korusun direkt bebeğin zekası ile ilgili etkisi oluyor. İlacın dozu ayarlandıktan sonra hiç sorun olmaz. Sadece sürekli kontrol altında olman lazım canım. Ben ayda bir kan verip sonuca göre doktorun verdiği dozda ilacımı kullanıyorum. Sen de ihmal etme mutlaka git doktora.

Çok şükür canım. Kasık ağrısı oluyor genelde ama şiddetli olursa korkutur.

Ağrı'daki Leyla ölü bulunmuş ben nefes alamıyorum böyle haberleri izleyince kendime gelemiyorum bakmaya doyulamayacak güzellikte kız çocuğu nasıl kıyabiliyorlar ben yiğenimi öperken canı acır diye uzaktan öpüyorum nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor benim o kadar darlanıyorum ki gelecekten o kadar korkuyorum ki :KK43:
Gözümün önünden ayırmayacam yavrumu ve cihaz takacam . Yaşadığımız zamana bakın . Çok güçlü olmamız lazım çok
Allah annesine sabır versin :dua:

Ağrı'daki Leyla ölü bulunmuş ben nefes alamıyorum böyle haberleri izleyince kendime gelemiyorum bakmaya doyulamayacak güzellikte kız çocuğu nasıl kıyabiliyorlar ben yiğenimi öperken canı acır diye uzaktan öpüyorum nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor benim o kadar darlanıyorum ki gelecekten o kadar korkuyorum ki :KK43:
Biz nefes alamıyoruz. Annesi nasıl nefes alıyor?
Biz bebeğimizi yüzünden öpmeye kıyamıyoruz. Sonra bir yaratık geliyor alıyor bizden.
Kızıma bakıp bakıp ağlıyorum,

Insanin kalbi dayanmiyor ya! Bugun yegenimle disari ciktim, bir saniye gozumu ustunden ayiramadim. Kizim nolur elimi tut diye diye eve geldim. Bizim de evladimiz olacak insallah. Insan korkuyor gercekten. Minicik cocuklara nasil kiydilar
Bunlar yaratık! Şeytanın vücut bulmuş halleri . Sonsuza dek ızdırap çeksinler. Sonsuza dek cennete alınmazlar inşallah

Dr gittik şükür iyiyz kuzumla ense kalınlığı 1.8 çıktı Dr iyi dedi cinsiyet için erken ama erkek gibi dedi bir sonraki kontrole kesin olarak belli olur dedi maşallah minigime
Maşallah canım Allah her şeyin hayırlısını versin sağlıklı olmasına çok sevindim yarın da benim kontrolum var :)

Geçmiş olsun canım ihmal etme inşallah bir sorun yoktur varsa da kısa sürede çözülür

Back
X