2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet hepsini bir anda almak çok zor olur bizim için de. Bir de son aylarda hem hava soğuk olacak hem ağırlaşmış olcam diye 7. Ayda her şeyin hazır olmasını istiyorum. Dediğin gibi en sona mobilyayı bırakıcaz biz de :)
bakalım ya calısan bı anne oldugum ıcın cok fazla boyle dısarılarda gezme durumumda olmuyor dedıgın gıbı yanı ufaktan ınternet 2-3 bısey ala ala bırıktırırım artık :) arada da eşimle gezeriz alırız 2-3 bısey zaten ananelerı babanelerı halası derken hepsı bı tane takım bıle alsa tamam :D

Amin hepimizin.
Benim testin %0.5 en fazla %1 yanılma payı var. Yani %99 sonuç veriyor. Bu testler negatif verdiğinde doğrulamnmaya gerek yoktur.
Fakat pozitif verirse amniosentez ile doğrulanması gerekir.
Çok detay bilmiyorum bilmek de istemiyorum:))) eski tedavilerimde deli gibi araştırıyorumdum sanırım yoruldum:))

birdee kızlar göğüs kalkanını cok onerıyolar yara falan olduğu zaman memein üzerine birşey değmiyor kremı emebılıyor ve yara kendını daha cok topluyor hava alabıldığı ıcın youtube da bır kız anlatmıstı lansınoh kremle goğüs kalkanı avent in var o onu kullanmıs , birde chıcconun var sanırım 50-70 arası fıyatı
Evet göğüs kalkani güzel bisey ama sıkıntısı var ilk gunler gogusten deli gibi sut geliyor oda baski yapip akmasina neden oluyordu benden zaten uzun sure takilmamasi öneriliyor ayy o gunelri görelim buralarda bunlari konusacagiz sut kokulu sut kokulu ❤❤❤❤

bebek göğsünün ucunu emmeyecek canım kahverengi halkalı yeri komple ağzına alacak. sadece göğüs ucunu emmesi yanlış emmeye örnek ve göğüs ucu yarası yanlış emzirme sonucu oluşuyor. bunlarla ilgili görseller var. bakarsan daha sağlıklı emzirirsin ve sorun olmaz.
Tesekkürler canım bilgi için

Evet göğüs kalkani güzel bisey ama sıkıntısı var ilk gunler gogusten deli gibi sut geliyor oda baski yapip akmasina neden oluyordu benden zaten uzun sure takilmamasi öneriliyor ayy o gunelri görelim buralarda bunlari konusacagiz sut kokulu sut kokulu ❤❤❤❤
evet evet o arkadas ta aynısından bahsetmıs hatta gelen sutlerı tutuyormus onu da zıyan etmeyıp bıberonlarda bırıktıryormus :)) ya o kadında amerıkada dogum yapmıs bı sruru emzırme derslerı tutus pozısyonları herseyı teorıkte ogrenmıs ama dıyorkı ogrendıgınız teorıkle sızın onu kavrqqyıp kendınıze gore sekıllendırmenız zman alıyor. Ne yaparsak yapalım ilk 2 hafta her turlu yara bere cekeceğiz kabullenelım en guzel nasıl gecırebılırız onu arastıralım sadece sonra bır daha yara olmuyor zaten bebişlerimiz için 2-3 hafta dayanacagız mecburrr :))

Yok kuzum yaa sıkıştırsan da bizimkilere işlemiyor :KK70: El mahkum beklicez temmuz sonunu :deli:
bzaen dıyorum kesın olsun 22 sınde degılde 28 ınde mı gıtsem bırazdaha gecsın :D ama dayanamıyorum sonrada :D bilemedım benım doktor suanlık 20 gun arayla cagırıyor henuz 1 aya cıkmadık :D

Kızlar merhaba, kısmetse ben de 2019 ocakta doğum yapacağım. Bebek alışverişine başlayan var mı nerden başlıyorsunuz almaya? Benim ilk doğumum olacak ne almam gerektiğine dair hiç bir fikrim yok. 2018 ocak annelerinin alışveriş forumuna baktım ama kafam daha çok karıştı 1000 sayfa var takip edemedim. Yeni başlayanlar için öneriniz var mı :)
Biz bebek olmadan önce bebek arabası aldık çıktı çünkü istediğimiz arabada güzel indirim vardı :))))))

Tesekkürler canım bilgi için
canım ilk emzirmede illaki hassasiyet oluyor ama onun beslenmesi için katlanıyorsun
annem doğumun hemen sonrasında kuru soğanı ikiye bölüp meme uçlarıma sürüp ıslanmıy tülbentle annem silmişti
oından mı bilmem yara olmadı ama 40 gün o beni emerken beynime şimşek çaktığını biliyorum ama analık öyle birşeyki insan katlanıyor sonra geçti bu sefer dişler çıktı oyun yopmak için meme başımı ısırıyor sonra kahkaha atıyordu :))

B bence91 canım ben oğlumda 7 ay dolana kadar almadım tek cinsiyet belli olduğunda bir don bir çorap birde takım almıştım
Kış bebeği idi oğlum bebek arabasını baharda almıştık mayıs gibi bunda da öyle yaparız

Biz bebek olmadan önce bebek arabası aldık çıktı çünkü istediğimiz arabada güzel indirim vardı :))))))
güle güle kullanın canım nerden ne kadara aldın

oğumda kraft almıştım çok iyi çıkmıştı

IMG-20180705-WA0003.webp
IMG-20180705-WA0002.webp
merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz sey :D rabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese

Back
X