2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eki Görüntüle 2165153 Eki Görüntüle 2165154 merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz sey :KK70: rabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese

Maşallahh :nazar: beraber ilerliyoruz seninle :))

Kızlar size bişey sormak istiyorum ya ben bazı geceler rüyamda bazı yiyecekleri yiyorum aklımda olmayan şeyleri onları alıp yemem mi gerekiyor 4.kez oldu bu akşam ama çok gerçekçi gibiydi kararsız kaldim

Eki Görüntüle 2165153 Eki Görüntüle 2165154 merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz sey :KK70: rabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese
amın amınnn canımmm cok sukur saglıklı bı bebek olarak buyuyp gelısmeye devam eder daha kuvvetlı tekmeler attıgı zamanlara dıyelım ınsallahh :))

sonuçlarımız güzel gelecek inşallah arkadaşlar allahın izniyle Xeroderma_pig Xeroderma_pig
İnşallah canım
10 gün oldu kan verdiğime ben sonucu görmek istemiyorum dr arayacak biliyorum eşim de israrla dr aramadan görmek istiyor ben cinsiyeti de doktora gitmeden öğrenmek istemiyorum o raporda cinsiyet de var

@bence91 canım ben oğlumda 7 ay dolana kadar almadım tek cinsiyet belli olduğunda bir don bir çorap birde takım almıştım
Kış bebeği idi oğlum bebek arabasını baharda almıştık mayıs gibi bunda da öyle yaparız
bende travel sıstem alırım dıye dusunmustum ılk dediğin gibi kısın pek araba kullanılmıyor e bu travelın esprısıde pusetı takıp gezmek dısarda en fazla 3 aya kadar kullanabılııyorsun zaten evde otururken kullanırsın ama dısarıda cocuga ezıyet yatmak ıstese yatamıyo kalkmaya calısıyor falan :D o yuzden travelden vazgectım ve kullanısı cok zor kapatmak ıcın 2 ayrı parça oluyor cocugu mu tutcan oturma yerını mı cıkartcan ayak kısmını mı toparlıcan ben tek seferde tek elle şak dıye kapanabılen bırsey bakacagım yıne pusetle bırlıkte :D

Yaa teyzelerim bu doktorlar anamı meraktan çatlatacak kız mıyım ben erkek mi :p Bacak arasına baktı kardeşim, eşim ve ben çıkıntı gördük hatta sorduk gülümseyerek daha belli olmaz dedi :KK53:
Ense kalınlığı 1 çıktı usg de herşey yolunda dedi radyoloji, kan sonucu da salı akşamına çıkacakmış :KK66:

Eki Görüntüle 2165147
maşallah canım sağlıkla gelsin miniğin :emir_bebek:

İnşallah canım
10 gün oldu kan verdiğime ben sonucu görmek istemiyorum dr arayacak biliyorum eşim de israrla dr aramadan görmek istiyor ben cinsiyeti de doktora gitmeden öğrenmek istemiyorum o raporda cinsiyet de var
Turkiyeye gelen sonuclarda cinsiyet kromozomlari yazmiyor yasakti canım doktorun belli olacak dedimi orada?
bende travel sıstem alırım dıye dusunmustum ılk dediğin gibi kısın pek araba kullanılmıyor e bu travelın esprısıde pusetı takıp gezmek dısarda en fazla 3 aya kadar kullanabılııyorsun zaten evde otururken kullanırsın ama dısarıda cocuga ezıyet yatmak ıstese yatamıyo kalkmaya calısıyor falan :KK70: o yuzden travelden vazgectım ve kullanısı cok zor kapatmak ıcın 2 ayrı parça oluyor cocugu mu tutcan oturma yerını mı cıkartcan ayak kısmını mı toparlıcan ben tek seferde tek elle şak dıye kapanabılen bırsey bakacagım yıne pusetle bırlıkte :KK70:
Ben kızıma alirken epey araştırmıştım casual im o zaman icin daha Turkiyeye gelmemis bir modelini beğenmiştim bekledio gelsin diye gelmedi bir türlü gümrükte sıkıntı olmus falan diye sonra bizde chicco liteway aldik travel sistem oda yani anakucagida vardi o ilk zamanlar cok ise yariyor zaten arabada yolculuk yaoarkende onu kullaniyorsun cocuk uyurken kucagina alip uyandirmiyorsun direkt eve cikartabiliyorsun biz onu kullanamaya devam edecegiz.
Ha hu arada casual de biz aldiktan bir hafta sonra geldi gittim gördüm kamyon gibi geldi hic begenmedim

Maşallah miniğin sağlıkla gelsin canım

Evet çok heyecanlıyım cinsiyet de belli olunca insan ister istemez özeniyor :) pantolonlarım sıkmaya başldı eşim de önce kendine al bebeğe daha vakit var diyor ama aklım sadece bebeğe gidiyor. 1-2 ay daha beklerim cinsiyet kesinleşinceye kadar ama çok geçe de kalsın istemiyorum dayanamam:)
Benim de ilk, Bende erkenden basliycam ,canım her ay bir şey alırım zaten dördün sonu olur cinsiyet netlesene kadar alışverişim ancak üç ay sürer son zamanlarda hem hava kötü olur hem ağırlaştırım.
Bir de taksit taksit olur , diye düşünüyorum :)

İnşallah canım
mail olarak bildirdiler mi sonucu sana geldimi

canım ilk emzirmede illaki hassasiyet oluyor ama onun beslenmesi için katlanıyorsun
annem doğumun hemen sonrasında kuru soğanı ikiye bölüp meme uçlarıma sürüp ıslanmıy tülbentle annem silmişti
oından mı bilmem yara olmadı ama 40 gün o beni emerken beynime şimşek çaktığını biliyorum ama analık öyle birşeyki insan katlanıyor sonra geçti bu sefer dişler çıktı oyun yopmak için meme başımı ısırıyor sonra kahkaha atıyordu :))
Hahaha :) Anne olmak çok zormuş ya hiç göründüğü gibi değilmiş :))

Turkiyeye gelen sonuclarda cinsiyet kromozomlari yazmiyor yasakti canım doktorun belli olacak dedimi orada?

Ben kızıma alirken epey araştırmıştım casual im o zaman icin daha Turkiyeye gelmemis bir modelini beğenmiştim bekledio gelsin diye gelmedi bir türlü gümrükte sıkıntı olmus falan diye sonra bizde chicco liteway aldik travel sistem oda yani anakucagida vardi o ilk zamanlar cok ise yariyor zaten arabada yolculuk yaoarkende onu kullaniyorsun cocuk uyurken kucagina alip uyandirmiyorsun direkt eve cikartabiliyorsun biz onu kullanamaya devam edecegiz.
Ha hu arada casual de biz aldiktan bir hafta sonra geldi gittim gördüm kamyon gibi geldi hic begenmedim
evet evet liteway da tercıh edılıyo tekseferde kapanması diğer kamyon gibi olanlara gore daha hafıf ve kullanıslı olması ve extra pusetde verıyolar yanında tek tek cıkarıp takmıyorsun ama oda gorsellık 3 aylık ıcın gerek yok. Casual dediğin gibi cok agır ve 2 parça e bebekde yetkılı anlatmıstı yegenıme alırken gercekten zor bı durum bayan ıcın tek basınaysa

güle güle kullanın canım nerden ne kadara aldın

oğumda kraft almıştım çok iyi çıkmıştı
Canım e bebekten kraft xlx aldık 1650 ye almıştık. Şuan 2300 sanırım. Çok araştırdık aslında çünkü xlx 360 derece dönüyor. Olumsuz yorumlarda şöyleydi dönen yerin bozulması ( çocuk ağlamasın diye oyun yapmak için döndürüp durulursa bozulur tabii çünkü hiç bir sorun yaşamayanlar çok fazlaydı) bir de tekerlekleri şişme patlar vs diye yorum yazanlar olmuş ( teker şişme özellikle istedik çünkü şişme teker ses yapmıyor hem öyle kolay patlayacak bir malzeme değil çok kötü zemin olması lazım patlaması için) görümcem pierre cardin twist almıştı sadece tutma yeri ters yöne gelebildiği için ani rüzgar olduğunda çevirdklerinde büyük tekerler önde kalıyormuş ve çok zor gidiyormuş kolumuz yoruluyor dediler. Bizde 360 dönen tercih ettik.

benim şuanlık favorım bu , bunun 3 tekerleklısıde var ama bu hosuma gıttı benım şimdilik tek elle kapanıp bavul gibi sürükleyebiliyorsun :D

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 79
benim şuanlık favorım bu , bunun 3 tekerleklısıde var ama bu hosuma gıttı benım şimdilik tek elle kapanıp bavul gibi sürükleyebiliyorsun :KK70:
Canım üniteyle beraber kapanıyorsa çok iyi. Ben eşimsiz pek dışarı çıkmadığımdan çok önem vermedik o özelliğe ama kayınvalidem için biz yokken rahat kullansın diye baston alcaz markete bi yere bebekle giderse diye

Back
X