2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende dahılıye ıcın gıdıcem devlete dıyorum bende gıtmısken bı doktora gırsemmıı kıı :KK70: ama bilmiyorumda :KK70:
Görün görün nolcak al aynı güne randevuyu, ben Çarş günü devlete gideceğim 2 li test için, 12. Hafta bitiyor o gün, o günden umutluyum belki söyler diye :KK70:

Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı :) ne güzel bi sürü yer gezip görmüş oluyorsunuz memuriyet dolayısıyla benim kocişko da memur olsaydı keşke, biz ömrümüzün sonuna kadar Beylikdüzü'nde mi yaşıycaz ya bak düşününce gene bi sinirlendim şimdi :KK43:

allahtan çok sık tayin çıkmıyor 5-6 senede bir ben kendi adıma memnunum yeniyerler yeni coğrafyalar insanlar ile tanışıyorum bir mersinli olarak asla Balıkesir Burhaniye, Tunceli, Tekirdağı göremezdim gezmeyi yeni kültür ve insanlara açık olan biri için gerçekten güzel

Bulantilarim gecti biraz saniyordum meger ilacla iyiymisim ilacim bitti piyasada da zor bulunuyor baska bulanti hapi ictim bugunluk banamisin demiyor ya 14. Haftaya kadar kullanabilirsin ilaci dedi doktor heralde benim bulantim.kusmam gecmeyecek yaa kafayi yiycem
canım allah kuvvetini arttırsın

48-49 derece mi :KK17: Allah yardımcınız olsun, mayıs ayının ortalarında Antalyaydık daha yaz gelmemiş ama orası yanıyordu dedim daha Mayıs'ta burası böyleyse temmuz ağustos sıcağını düşünemiyorum :) bebek olunca nasıl gezcem ben ya sanırım evime alışmanın vakti geldi :KK43:
mersinli biri olarak canım sıcağı çok fena akdeniz bölgesinin eşimle evlendikten sonra annemlere gittiğimde mersine sıcağına dayanamıyorum artık annem kızıyor neden böyle yapıyorsun sen mersinlisin diye ama zamanla insan unutuyor o sıcakları

mersinli biri olarak canım sıcağı çok fena akdeniz bölgesinin eşimle evlendikten sonra annemlere gittiğimde mersine sıcağına dayanamıyorum artık annem kızıyor neden böyle yapıyorsun sen mersinlisin diye ama zamanla insan unutuyor o sıcakları
Ben İstanbul'un sıcağından bile nefret ediyorum biraz da Yen'i yerleşim yerleri böyle birbirine yapışık binalar hava almayan evler mesela şuan da İstanbul'un hava sıcaklığı 27 gorunuyor ama şuan benim evin içi 30 ve bütün camlar açık o yüzden de sevmiyorum burayı, annemler Ümraniye de oturuyor orası gayet serin evin etrafı açık bahçemiz var falan hatta annem çok esiyor camları kapatın der eşime şey diyorum beni annemlere bırak kış gelince gelirim ben evime 3 ay kalayım annemlerde :) geceleri sıcaktan uyuyamıyorum salona taşıyorum yastığımı çarşafımı

Ayyy şuan iki klima çalışıyor iş yerinde bana mısın demiyor ensem su içinde kaldı :((( Mersin böyleyse Adana da nefes alınmıyordur bugün

Ben İstanbul'un sıcağından bile nefret ediyorum biraz da Yen'i yerleşim yerleri böyle birbirine yapışık binalar hava almayan evler mesela şuan da İstanbul'un hava sıcaklığı 27 gorunuyor ama şuan benim evin içi 30 ve bütün camlar açık o yüzden de sevmiyorum burayı, annemler Ümraniye de oturuyor orası gayet serin evin etrafı açık bahçemiz var falan hatta annem çok esiyor camları kapatın der eşime şey diyorum beni annemlere bırak kış gelince gelirim ben evime 3 ay kalayım annemlerde :) geceleri sıcaktan uyuyamıyorum salona taşıyorum yastığımı çarşafımı
30 derece yine iyi canım ya çukurova bölgesinde yaşasaydın nolcaktı :)) klima bile serinletmiyor

Görün görün nolcak al aynı güne randevuyu, ben Çarş günü devlete gideceğim 2 li test için, 12. Hafta bitiyor o gün, o günden umutluyum belki söyler diye :KK70:
bakıyorumda randevuya sımdı mubarek 2 hafta sonrasına randevu var :D zaten 2 gun sonra randevu var :D ne anladım o işten ben :D

çok teşekkür ederim canım, allah razı olsun arkadaşlar

Z zet193 sen eskişehirde oturuyorsun sanırım listede öyle gördüm
benim kızkardeşim eskişehirde oturuyor evli orda
o Acıbademde muhsin beyin hastası idi iki doğumunuda o yaptırdı orda ona memnun kalmıştı
Evet canım Eskişehir’deyim. Acıbademde Özlem hanım benim doktorum. Ben de memnunum doktorumdan :KK15: Muhsin beyi duymamıştım daha önce yani ona giden arkadaşım filan da olmamıştı. Özlem hanımı önceden beri tanıyorum. O da iyi bir doktor

30 derece yine iyi canım ya çukurova bölgesinde yaşasaydın nolcaktı :)) klima bile serinletmiyor
Ayy Allah'tan oralarda değilim, ya bi de sanırım benim ter bezlerim çok çalışıyor aşırı terliyorum günde 2 defa duş alıyorum koku vs olmaz bakarım kendime ama mesela yazları giydiğim giyisilerin teri belli etmeyen renkte olmalarına dikkat ediyorum eğer ıslaklık belli olacak gibiyse kol altlarıma günlük ped yapıştırıp çıkıyorum, terimi silmeye yetişemeyip çenemden ter damladığını biliyorum, afedersin ama popomdan bile ter atıyorum :cry:

merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim merak ettiğim bişey var doktorunuz size ne yemeniz gerektiği bebek için nelerin daha cok yararlı olduğu hakkında bilgi verdi mi
Hayırlı olsun hoşgeldin grubumuza :) benim doktorum ilk 3 ay önemli değil ama sonrasında beslenme listesi yapacağız dedi bi de kilomdan da kaynaklı olabilir 68 kiloyum en fazla 80 e çıkmalısın dedi, geçen gittiğimde şey demişti her gün kırmızı et türevi bişiy, hafta da 2 kez balık yenilecek, maden suyu tüketilecek, beyaz ekmekten hamur işlerinden uzak durulacak falan dedi, bakalım bugün gideceğim bi liste falan verecek mi bilmiyorum henüz, ama hep duyduğumuz muz ve kaşarın bebeğe kilo aldırdığı kabızlık korkumdan muz yemiyorum şimdilik :)

Hayırlı olsun hoşgeldin grubumuza :) benim doktorum ilk 3 ay önemli değil ama sonrasında beslenme listesi yapacağız dedi bi de kilomdan da kaynaklı olabilir 68 kiloyum en fazla 80 e çıkmalısın dedi, geçen gittiğimde şey demişti her gün kırmızı et türevi bişiy, hafta da 2 kez balık yenilecek, maden suyu tüketilecek, beyaz ekmekten hamur işlerinden uzak durulacak falan dedi, bakalım bugün gideceğim bi liste falan verecek mi bilmiyorum henüz, ama hep duyduğumuz muz ve kaşarın bebeğe kilo aldırdığı kabızlık korkumdan muz yemiyorum şimdilik :)
ben hala kendime adam gibi bi doktor bulamadığım için sorun oluyo sodayı hergün içiyorum ama sade iciyorum süt su bu tip seyleri cok tüketiyorum bide herkez gibi merak ettiğim bi konu var doktor cinsiyet hakkında bişey dedi mi

ben hala kendime adam gibi bi doktor bulamadığım için sorun oluyo sodayı hergün içiyorum ama sade iciyorum süt su bu tip seyleri cok tüketiyorum bide herkez gibi merak ettiğim bi konu var doktor cinsiyet hakkında bişey dedi mi
Ben hem devlet hastanesine gidiyorum hem özel hastanedeki doktoruma gidiyorum tahlilleri falan devlette yaptırıp özele çok para vermemek mantıklı geliyor devlet hastanesinde eşimi almadıkları için ve daha uzun süre kalıp aklımıza takılan tüm soruları sorabildiğim için özele gidiyorum aslında, daha bana bişiy demedi hatta bence bugün de demeyecek erken 11+2 günlük bugün, ama gruptaki bi çok arkadaşımıza en azından bi tahminde bulunmuş doktorları

Evet canım Eskişehir’deyim. Acıbademde Özlem hanım benim doktorum. Ben de memnunum doktorumdan :KK15: Muhsin beyi duymamıştım daha önce yani ona giden arkadaşım filan da olmamıştı. Özlem hanımı önceden beri tanıyorum. O da iyi bir doktor
acıbadem güzel bir hastane doğumu orda yapmıştı ikisine de çok memnun kalmıştık ama biraz tuzlu idi :))

Ayyy şuan iki klima çalışıyor iş yerinde bana mısın demiyor ensem su içinde kaldı :KK43:(( Mersin böyleyse Adana da nefes alınmıyordur bugün
eminim öyledir canım yaa ben son yıllarda mersinde nefes alamıyorum geldiğimde yazın hep klimalı odalardayım

Back
X