2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kan vermemin üzerinden 11 gün geçti genetik test çıksa artık beklemek çok yoruyor:(

Hanımlar dr bebeğin eşinin aşağıdaki olduğunu ve kanamam olabileceğini söyledi :KK43: 8 haftada bir kanama yaşadım ve korkusunu stresini yaşadım aranızda bu konuda bilgisi olan varmı

Canım merak etme yujari çıkar büyüdükçe kuzu inşallah sıkıntı olmadan geçer gider

Aynen öyle ama bende duygusallık hatsafhada ve ağlamaya yer arıyorumda 12 yaşında bir kızım var bayramdan önce memlekete yolladık onu özledim e ben gidemiyorum kanama riskim var :KK43: tam artık 3 aylık olduk risk ortadan kalkmıştır diye gittik budefada bebeğin eşi aşağıda kanama riskim devam ediyor sürekli yatmaktan çok bunaldım bide eşimin tayini sebebiyle izmirde yaşıyoruz ben hayatımda böyle terlediğimi bilmem klimanın önünde bile sırılsıklamım sanırım oda kendi sıkıntımdan. Ay çok uzun yazdım ama gerçekten çookk sıkıldım artık.
Çocuklarımız yakın yaşları benimkide 11 e girecekkasim ayında Allah kavuştursun evladına
Benimde hep birşey mi olacak endişesi ile geçti ilk 3 ay merak etme güçlü bebekler bunlar onca şeye rağmen bizimle kuzular kaç yaşındasın gurbette tek başına bu süreci yaşamak çok zor biliyorum bende öyleyim annem bir hafta önce memleketten geldi biraz rahatım bu günlerde geride kalacak Allah'ın izniyle

Amin canım inşallah
Zaman geçtikçe kuruyorsun daha çok.
İlk kızımda 10.günde gelmiş sonuç şimdi birşey mi çıktı uzadı diye tedirginim
Seni çok iyi anlıyorum bende Çarşamba günü verdim nifty testi için kan sabah gözümü açtığımda ilk 10 gün ne zaman olur onu saydım
Sen güzel düşün arkadaşım dua et güzel haberler alırız inşallah

Çok uzun Aralıklarla oluyor değil mi muayeneler beni de Ağustos'un 10 nda çağırdı ben nasıl dayanayım 1 aydan fazla:işsiz:
Ay aynen yaa 1aya dustu artik randevular benimkide bi daha 2agustosta. İkili testin sonucu icin bile gitmicem whatsappdan yolla bana dedi doktor o bahane de gitti :))

Ay aynen yaa 1aya dustu artik randevular benimkide bi daha 2agustosta. İkili testin sonucu icin bile gitmicem whatsappdan yolla bana dedi doktor o bahane de gitti :))
Bana da aynısını dedi WhatsApp dan atarsın gelmene gerek yok dedi :( biz de bebişlerimizi görmenin derdindeyiz :) dün video çekmiş eşim onu gece boyu izledim her saniyesini ezberledim :))

830 tl çok yüksek bende özel hastahaneye gidiyorum 91 tl ye yaptırdım ki daha once yazmistim ayrica ben Disarda NIFTY TESTI yaptırdım o bile 1500 bunu yaptırınca 3 _4 teste gerek kalmiyo cok sacma
830 tl

Aynen canım bu derece fiyat farkı çok fazla hastane ismine para veriyor gibi oluyor yani bende başka yere gideceğim sonucu gösteririm artık doktoruma

Kızlar 2 li test de 3-4 boyutlu ultrason mu kullanılıyor? Standart girdiğimiz ultrasona mı giriyoruz? 5. Ayda ayrıntılı ultrason da 4 boyutlu falan oluyordu ama 2 li testi unuttum ben

Kızlar 2 li test de 3-4 boyutlu ultrason mu kullanılıyor? Standart girdiğimiz ultrasona mı giriyoruz? 5. Ayda ayrıntılı ultrason da 4 boyutlu falan oluyordu ama 2 li testi unuttum ben
2li test standart ultrasondur. Fakat bazı doktorlarda standartın yanında 4 boyutlu us de var görüntüye göre ikisi arasında geçiş yapabiliyorlar. Biraz işin keyfi diyelim.

Ayrıntılı ultrason 4 boyutlu değildir. Ayrıntılı us ile perinatologlar bakıyor.

Nasıl sıkıcı nasıl sıkıcı bir gün hava sıcak dışarı çıkamıyorum evde tıkılıp kaldım :(

canım benim dr 20-24 haftalar arası perinatolog tarafından yapılacak ayrıntılı ultrasona girmemi istedi
o zaman gelince randevu alırız demiştik ama biz bakalım o zaman randevuları
Özel hastanede 300 lira dediler devlette ve üniversitede filan yaptırmak istiyorsan şimdiden sıra almakta fayda var ben randevu bulamadım dolmuş hep

Back
X