2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım yaşın kaç?
Yaşım 26 ama bu dr herkesten istiyor. Banada garip geldi ama randevudaki kadınları görünce baktım çoğu kişi yaptırıyor. Sadece yaşla ilgili değil anladığım bebeğin bütün organ gelişimleri damar yapıları plesentanın durumu içindeki sıvı miktarı filan inceleniyor.

Eklentiler

• 20180707_171109.webp
    20180707_171109.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 20180707_171028.webp
    20180707_171028.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 71
2 dusugum var 9 ve 10.haftalarda 1 de kimyasal .tup bebekti onlar.bu ilk dogal gebeligim . Dusuklerin oldugu icin dedi ama.bilmiyorum... bizde yaptirdik.
Ense kalınlığı biraz fazla çıktı ondan yaptırdım
İlk kızımda sadece emin olmak için yaptırmıştım
Böyle sorun varken beklemesi çok zor

Yaşım 26 ama bu dr herkesten istiyor. Banada garip geldi ama randevudaki kadınları görünce baktım çoğu kişi yaptırıyor. Sadece yaşla ilgili değil anladığım bebeğin bütün organ gelişimleri damar yapıları plesentanın durumu içindeki sıvı miktarı filan inceleniyor.
Anladım canım endişelenecek bir durum yok öyleyse :)

Gunaydin kizlar bugun ruyamda hep patlican gördüm Annem hep der ben hamile iken kizlarimda hep patlican gorurdum bende ilk kizimda hep goruyordum simdide görüyorum bu bebegiminde kiz olacagi kesin ve kesinlesti♥ Arkadaslar sizde bu tür ruyalar goruyormusunuz
Nasıl bu kadar emin oluyorsun ki çok ilginç:)) doktor bana kız dese ben ona bile sorarım emin misiniz diye hatta her gittiğimde tekrarlattırırım gerçekten kız mı diye :))
Kızlar benim anne tarafımda kim rüyasında yaprak sarması gördüyse ve yaprak sarmasına aşerdiyse hepsi kız oldu. Cinsiyetleri de doktor önce hep bu şekilde tespit ettiler :))))

Kızlar benim anne tarafımda kim rüyasında yaprak sarması gördüyse ve yaprak sarmasına aşerdiyse hepsi kız oldu. Cinsiyetleri de doktor önce hep bu şekilde tespit ettiler :))))
Allah Allah ya annemgilde neden böyle bir genelleme yapmamışlar acaba çünkü annem 7 çocuk doğurmuş(7kardeşiz) hepimiz evli 10 tane de torunu var annemin ama hala hamile olduğumu bile anlamadı bırak cinsiyetini :KK70:

Allah Allah ya annemgilde neden böyle bir genelleme yapmamışlar acaba çünkü annem 7 çocuk doğurmuş(7kardeşiz) hepimiz evli 10 tane de torunu var annemin ama hala hamile olduğumu bile anlamadı bırak cinsiyetini :KK70:
Benim annem de anlamadı biz 12, haftada söyleyecektir ama muayene pek iyi geçmeyince dr sonucu bekleyelim dedi.
Aslında karnım çok çıktı ama tatildeyiz kimse görmüyor bizi.
Sen ne zaman söyleyeceksin!

O da iyi bisey canim benimkini 5. Haftada oglumun bakicisi bile anladi guya cinsiyet belli olana kadar kimseye soulemeyecektim ne mumkun bn yatak dosek :işsiz:

Benim annem de anlamadı biz 12, haftada söyleyecektir ama muayene pek iyi geçmeyince dr sonucu bekleyelim dedi.
Aslında karnım çok çıktı ama tatildeyiz kimse görmüyor bizi.
Sen ne zaman söyleyeceksin!
Ablam öğrendi ya çok uzun sürmez annemlerin de öğrenmesi ama kardeşimin eşi 5 aylık bebeğini kaybetti doğdu 6 gün yaşadıktan sonra öldü bebişimiz şimdi onların acısı varken de çıkıp ben hamileyim diyemem o yüzden biraz daha beklemek daha uygun sanki

O da iyi bisey canim benimkini 5. Haftada oglumun bakicisi bile anladi guya cinsiyet belli olana kadar kimseye soulemeyecektim ne mumkun bn yatak dosek :işsiz:
Aileden uzak oturunca pek görmeyince birbirimizi anlamadılar bi de oraya gidince hamile değilmiş gibi davrandım temizlik yemek ne gerekiyorsa yaptım hiç anlamadılar :)

Çocuklarımız yakın yaşları benimkide 11 e girecekkasim ayında Allah kavuştursun evladına
Benimde hep birşey mi olacak endişesi ile geçti ilk 3 ay merak etme güçlü bebekler bunlar onca şeye rağmen bizimle kuzular kaç yaşındasın gurbette tek başına bu süreci yaşamak çok zor biliyorum bende öyleyim annem bir hafta önce memleketten geldi biraz rahatım bu günlerde geride kalacak Allah'ın izniyle
İnşallah canım 34 yaşındayım benim ilk tüp bebek denememde de bu defada da hep yanlızdık ailem sağlık sorunlarından dolayı gelemedi. Gurbete de ilk kez 9 ay önce çıktık. Memlekette iken çalışıyordum işi bıraktım şehir değiştirdim (üstelik çok uzak) üstüne birde bu tedavinin stresi çok bunaldığım bir anda yazdım bu mesajı. Daha sonra okuyunca sanki isyan etmişim gibi geldi. Çok şükür halimize yıllarca uğraşıp hamile kalamayanlar var. Sana da çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu arada tayininiz neresi oldu. Memleketlerimiz yakınmış hemşehri sayılırız Karamanlıyım :)

Back
X