- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ruyamda sarisin mavis gozlu bi erkek cocuk gordum emekleyerek gulucukler atarak esimle bana dogru geliyordu kucakladik onu doktor da erkege benzetti benimkini bence seninkisi de erkek icimdem oyle gecti yani saglikli hayirli olsunlar da bakalim bikac haftaya kesinlesirGunaydin kizlar..ruyamda oglum oluyodu sarisin :) adida demiraliymis... hic aklimda olmayan isim aslinda..dun dr yorum.yapacakti.ama cinsiyet partisi yapmak istiyor ablamlar bende kabul ettm :) o yuzden tahminde bulunmadi.. kesinlesince solerim dedi..kagida yazip bize vericek . Ilk bebegim hic onemi yok ama.heyecanliyim :) siz yorum yapabilirmisin yine de merak ediyorum![]()
Canim 12+6 dayim.. 6 haftadan beri bulantim.var. 5 gundur daha iyiyim ama.dedigin gibi sabahlari cikariyorum yine maalesefKızlar herkese merhabalar bi sorum olacak 11. Haftadayım mide bulantılarım hiç geçmiyor sabah kalktığım gibi oluyordu normalde ama bi beş gündür hem sabah hem de kahvaltıdan hemen sonrasında kusma oluyor böyle bişey yaşayan var mı ?
2 hafta sonra kesin belli olcakmis :) bakalim.hayirlisi.bizim icin de farketmiyo.Ben de ruyamda sarisin mavis gozlu bi erkek cocuk gordum emekleyerek gulucukler atarak esimle bana dogru geliyordu kucakladik onu doktor da erkege benzetti benimkini bence seninkisi de erkek icimdem oyle gecti yani saglikli hayirli olsunlar da bakalim bikac haftaya kesinlesir
Biz de zar zor bulduk piyasada yokmus artik eczacilar hemen emsalini veriyor ama onun kadar etkili degil diger ilaclar bulamadigim gun perisan oldum yine bulantidanKusmama için kullandıgım zofran ılacı dun bıttı 2 gundur butun nobetcı eczanelere baktık hıcbırınde yok![]()
Allah yarsımcımız olsun :/ emsalı su zofran 4mg olan mı ?Biz de zar zor bulduk piyasada yokmus artik eczacilar hemen emsalini veriyor ama onun kadar etkili degil diger ilaclar bulamadigim gun perisan oldum yine bulantidan
Cok cok hecmış olsun allah acıl sıfalar versınKızlar benim moralim çok bozuk.nolur bana dua edin.benim sol baldirimda on senedir tümör var.bugune kadar hiç değişiklik göstermedi.doktor demişti hamilelikte yüzde 99 büyür diye ama ben bu kadar şiddetli olacağını tahmin etmemiştim.daha 11.haftada bayağı bir büyüdü.dun gece farkettim uyku girmedi gözüme.yuruyemezsem sakat kalırsam diye çok korkuyorum.tümörümün adi agresif fibromatozis yani desmoid tümör.basina gelen gören duyan var mı çevresinden.
Yok baska ilac verdiler ben kabul etmedim baya aradik ama zofrani bulana kadar bakalim bu kutu bitince bulabilecek miyimAllah yarsımcımız olsun :/ emsalı su zofran 4mg olan mı ?
Cok cok hecmış olsun allah acıl sıfalar versın
Benım bır bılgım yok ama ılac gıbı bır tedavısı yok mu ? Dogumdan sonra kuvulme olur mu
Bız bayramda 2 kutu almıstık keske daha cok aşsaydık dıyorumYok baska ilac verdiler ben kabul etmedim baya aradik ama zofrani bulana kadar bakalim bu kutu bitince bulabilecek miyim
Korkma kendını strese sokma kontrollerını ıhmal etme ınsaAllah daha ıyı oluvaksın ❣Östrojen hormonu besliyormuş bu yüzden hamilelikte büyüyor.zaten doğumdan sonra tedavi şart.ama ben hamilelikte korkuyorum.ne kadar büyüyeceğini bilmediğim için.simdiden bu kadar büyümesi korkuttu beni.
Evet lekelenme oluyor kızonda olmamıstı bendeHanımlar.. bugün suratımda ince ince kahverengi/koyu kırmızı minik minik beneklerin oluştuğunu gördüm.. hamilelikte yüzde lekelenmeler normaldir diye okudum böyle bişeyle karşılaşan var mı?![]()
![]()
İnşAllah, acaba alerjik midir diye korktumEvet lekelenme oluyor kızonda olmamıstı bende
Genelde gecıyormuş sıkma canını :)
Allah yardimcin olur insallah arkadasim gonlunu daraltma bi tedavi ilac vs bisey vardir elbet bikac doktora daha danis istersen kotuyu getirme aklina Rabbim yavrunu nasip ettiyse herseyi ona gore ayarlamistir sen stres yapmaÖstrojen hormonu besliyormuş bu yüzden hamilelikte büyüyor.zaten doğumdan sonra tedavi şart.ama ben hamilelikte korkuyorum.ne kadar büyüyeceğini bilmediğim için.simdiden bu kadar büyümesi korkuttu beni.
Sen 15. Haftadaymissin gecmedi azalmadi mi kusmalarin? oglumda 15.haftada kesilmisti benim bu sefer biraz iyiyim diyordum meger zofranla iyiymisim ilaci icnedigim gun yine basa dondum korkuyorum artik cok uzayacak bu bulantilar kusmalar diyeBız bayramda 2 kutu almıstık keske daha cok aşsaydık dıyorum
Ben bolca sivilcelendim bayağı yağlandı yüzüm herhaldeHanımlar.. bugün suratımda ince ince kahverengi/koyu kırmızı minik minik beneklerin oluştuğunu gördüm.. hamilelikte yüzde lekelenmeler normaldir diye okudum böyle bişeyle karşılaşan var mı?![]()
![]()
Allah yardimcin olur insallah arkadasim gonlunu daraltma bi tedavi ilac vs bisey vardir elbet bikac doktora daha danis istersen kotuyu getirme aklina Rabbim yavrunu nasip ettiyse herseyi ona gore ayarlamistir sen stres yapma