2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca bi tedavisi yok.ama allahtan ümit kesilmez.ben bol bol dua edecem.siz de bana dua edin.
Ederim canim tabi Rabbim saglikla hamileligini surdurmeni yavrunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin sen de stres yapmamaya calis bol bol dua et dua oku

Canim 12+6 dayim.. 6 haftadan beri bulantim.var. 5 gundur daha iyiyim ama.dedigin gibi sabahlari cikariyorum yine maalesef :KK43: hafifledi ama.gecmedi..daha kotu oldugm icin su an halime sukrediyorum
Bende sabahları çıkarıyorum azalır dediler ama şimdi bide kahvaltı sonrası kusma eklendi :(

Hanımlar.. bugün suratımda ince ince kahverengi/koyu kırmızı minik minik beneklerin oluştuğunu gördüm.. hamilelikte yüzde lekelenmeler normaldir diye okudum böyle bişeyle karşılaşan var mı? :KK43: :KK43:
Canım kullanıyormmusun bilmiyorum ama güneş kremi kullan dışarı çıkarken güneş leke yapabiliyormuş hamilelikte

Bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca bi tedavisi yok.ama allahtan ümit kesilmez.ben bol bol dua edecem.siz de bana dua edin.
Çok geçmiş olsun canm Allah şifa versin

Kızlar benim moralim çok bozuk.nolur bana dua edin.benim sol baldirimda on senedir tümör var.bugune kadar hiç değişiklik göstermedi.doktor demişti hamilelikte yüzde 99 büyür diye ama ben bu kadar şiddetli olacağını tahmin etmemiştim.daha 11.haftada bayağı bir büyüdü.dun gece farkettim uyku girmedi gözüme.yuruyemezsem sakat kalırsam diye çok korkuyorum.tümörümün adi agresif fibromatozis yani desmoid tümör.basina gelen gören duyan var mı çevresinden.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana arkadaşım

Sen 15. Haftadaymissin gecmedi azalmadi mi kusmalarin? oglumda 15.haftada kesilmisti benim bu sefer biraz iyiyim diyordum meger zofranla iyiymisim ilaci icnedigim gun yine basa dondum korkuyorum artik cok uzayacak bu bulantilar kusmalar diye
Suan bulantım cok ama daha kusmadım
Bıtsın artık ya
Kızımda ben daha cokkustum mıdem rahatsızoldugu için sanırım

Ah o şırdan:kk77:
İlk haftalarımdı, canım çekti yedim. Ama Sakatat sağlıksızmış gebelikte. Umarım bir daha canım çekmez. Midye de sağlıksızmış galiba:KK42:
Evet canım gebelikte sakatat midye yenilmesi önerilmiyor. Ama ben kayınvalideme yaptırdım ve gerçekten kar gibiydi mumbar tertemizdi :)

Kızlar herkese merhabalar bi sorum olacak 11. Haftadayım mide bulantılarım hiç geçmiyor sabah kalktığım gibi oluyordu normalde ama bi beş gündür hem sabah hem de kahvaltıdan hemen sonrasında kusma oluyor böyle bişey yaşayan var mı ?
Canım ben de 3 gündür kusmuyordum eşim dedi ki bak kusmadın geçio. Hayır mide bulantım tüm gün var desemde inanmadı akşam ağzımda lokma varken koştum kusmaya : ( 13. Hafta içindeyim üstelik. Senin haftalarda sabah akşam bazen günde 3 kez kusuyordum normal yani

Canım ben de 3 gündür kusmuyordum eşim dedi ki bak kusmadın geçio. Hayır mide bulantım tüm gün var desemde inanmadı akşam ağzımda lokma varken koştum kusmaya : ( 13. Hafta içindeyim üstelik. Senin haftalarda sabah akşam bazen günde 3 kez kusuyordum normal yani
BEnimde bugün 3 ledi maalesef inşallah geçer kusmalarımız :( kusmasanda o bulantı hissi geçmiyor zaten sen geçerse bize söyle umut olursun bari :))

Kızlar bebek iyi cok şükür dr canlı kıpır kıpır dedi yarın için normal pol.randevysu verdi daha detaylı bakılsın dedi idrar alındı belki enfeksiyon vardır diye ama benm agrım devam ediyor
Canım senin kasik ağrılarım uzun sürdümü. Dr ağrıların normal olduğunu söylemişti ama bugün biraz arttı canım baya yanıyo napsam bilemedim acile mi gitsem sabah poliklinigemi

Canım senin kasik ağrılarım uzun sürdümü. Dr ağrıların normal olduğunu söylemişti ama bugün biraz arttı canım baya yanıyo napsam bilemedim acile mi gitsem sabah poliklinigemi
Benim de kasiklarim agriyor canim. Bence hem genislemeden hem de gaz falan olunca etkiliyor. Ayaklarimi uzatiyorum dinleniyorum oyle olunca.

Benim de kasiklarim agriyor canim. Bence hem genislemeden hem de gaz falan olunca etkiliyor. Ayaklarimi uzatiyorum dinleniyorum oyle olunca.
Uzun sürünce biraz endişelendim uzanmayla da geçimiyo 2 gündür afedersin lavaboya çıkamıyorum belki onunda etkisi vardir ama şimdi el dopplorüyle bebisimin kalp atışlarını dinledim için biraz rahatladi

Ertesi gün hicbirşeyim kalmadı canım dr idrar tahlili yaptı temiz cıkınca gazdan olabilir rahim büyüdüğü için olabilir dedi umarım seninki de önemli bir durum değildir ağrı sürekli ve ciddi canını yakıyorsa bence şimdi görünmekte fayda var geçmiş olsun

Back
X