2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir dediğimi iki etmiyor sağolsun yardımcı oluyo ama bazı şeyleri bilerek yaptıgımı düşünüyor annesini yengesini örnek gösteriyor o öyle değildi bu böyle değildi sen abartıyosun falan herkesin bünyesi aynı değil ben kaldıramıyorum Allahtan annem yakınım da yoksa napardım bilmiyorum
Ay onu bunu gösterip sen neden böylesin diyenler. Hastalığa çok kaptırıyorsun dedi ya Bu hastalık değil ki, bünyeden bünyeye değişir diyorum . Ben yine iyiyim , başka gebeler neler çekiyor diyorum. Yok nato mermer nato kafa. Nasıl sinir olmuştum . Bunu diyen de Bayan arkadaşım yani. :rolleyes:. Sinir olmuş, Bir müddet hiç görüşmemiştim onunla.

Canim bende cok duydum bu testler tamamen guvemilir diye ki sonuc kagidimizda da yaziyor bu. Endiselenme sen ❤

Canım bana da doktorum aynısını söyledi. Hatta ense kalınlığını sorduğumda bile aa normal dedim rakamlar sadece tahmin bu bebeğin down sendromlu ya da zeka geriliği olmayacağı anlamına gelmez dedi. İkili test hakkında da konuştuk yapma demiyorum sonuç var ya da yok şeklinde zaten olmaz ihtimaller konuşulur tedavi yok erken doğum riski asla ikili testte anlaşılmaz dedi. Yaptırmicam o zaman dedim. Yaptırın yaptırmayın diyemem dedi sonra hastalar hekimleri bu konuda suçluyorlar bir yönlendirme yapamayacağım dedi ben de yaptırmadım. Bunun sebebi de senin yaşadığın durumu yaşayıp gebeliğim burnumdan gelmesin diyeydi. Çok araştırdım anormal durumla alakalı bir olası görünen bebekler hep sağlıklı doğmuşlar ama o anne ve babanın 9 ay yaşadıklarını Allah bilir. Gebeliğinin tadını çıkar lütfen canını sıkma. Zaten doktorun daha emin olmak için amniyosentez önerecektir. İçimiz kapalı bir kutu ne olup ne bittiğini bilmiyoruz ama inşallah hepimizin bebekleri sağ salim doğar Allahım bize de anneliği nasip eder :)
Çok teşekkür ederim kızlar icimi rahatlattiniz :KK200:
Ben de keşke yaptirmasa miydim dedim.
Oğlumda tarihi kacirmistik yaptırmamış tik bı endisemiz olmamıştı rahattik..

Allahım hepimize yavrularimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah bu tür şeylerden de uzak etsin.

Merhaba kızlar hayırlı sabahlar. Ben artık Allaha yalvarmaya başladım. Bu sürecin geçmesi için. Çok zor günler geçiriyorum. Psikolojik anlamda da çok etkilendim.
Bulantılarım halsizliğim çoğaldı. Mutfağa zor giriyorum. Gün boyunca yatmak istiyorum. Hiç birşey yapmaya gücüm yok gibi hissediyorum. Bir taraftan oğlumla ilgilenemiyor olmak beni çok üzüyor. Bir taraftan eşim halimi anlamıyor. Ev islerini yapmam konusunda üzerimde hep bir baskı var. Ama ben yapamıyorum. Canlanıp harekete geçmeyi artik normale dönmeyi o kadar çok istiyorum ki. Nasıl olacak bilmiyorum günlerim ağlayarak geçiyor.
Bdvye yazılacak kadar derdim varmış. Ama en iyi siz anlar akıl verirsiniz belki bana :KK43:
Canım çok iyi anlıyorum bende ağlamaya yer arıyorum tam tersi benim eşimde beni fazla bunaltıyor ben iyi hissediyorum şükür 8. Haftamda kanama yaşadım ondan sonra en ufak iş yapsam surat asıyor dışarı çıkmak istersem yürümen riskli olur diyor falan zor yani Allah yardımcımız olsun

Corasprin kullanan arkadaşlar ne zaman bırakıyoruz gebeliğin sonuna kadar kullanacak mıyız?

Benim ikili sonucu da geldi çok şükür temiz çıkmış. Henüz dr.a göstermedim tabii ama değerler risk altındadır yazıyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah.

Birde diğer sayfalarda T-BhCG sonucuna göre cinsiyet tahminleri yapılmış. 50 altı erkek 50 üstü kız diye ne kadar doğru acaba :KK53:

Benim ikili sonucu da geldi çok şükür temiz çıkmış. Henüz dr.a göstermedim tabii ama değerler risk altındadır yazıyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah.

Birde diğer sayfalarda T-BhCG sonucuna göre cinsiyet tahminleri yapılmış. 50 altı erkek 50 üstü kız diye ne kadar doğru acaba :KK53:
seninki kac cıktı :D

Corasprin kullanan arkadaşlar ne zaman bırakıyoruz gebeliğin sonuna kadar kullanacak mıyız?
benim kanamam olduğu için 10.haftada bıraktırdılar

ileride belki clexane vereceklerini söylediler (coraspinin etki süresinin clexanedan daha uzun olduğunu söylediler o yüzden onu vermeyeceklermiş)

Canım çok iyi anlıyorum bende ağlamaya yer arıyorum tam tersi benim eşimde beni fazla bunaltıyor ben iyi hissediyorum şükür 8. Haftamda kanama yaşadım ondan sonra en ufak iş yapsam surat asıyor dışarı çıkmak istersem yürümen riskli olur diyor falan zor yani Allah yardımcımız olsun
eşlerimiz aynı biraz ayakta görse beni git yat kendine dikkat etmiyorsun diye söylenir

gözün aydın canım. sen nerelerdesin özlettin kendini

Back
X