2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benim kanamam olduğu için 10.haftada bıraktırdılar

ileride belki clexane vereceklerini söylediler (coraspinin etki süresinin clexanedan daha uzun olduğunu söylediler o yüzden onu vermeyeceklermiş)
5. Haftada başlattılar bana da corasprine öyle bi kanama falan bişiyim olmadı ama yarın ikili test için gideceğim o zaman sorayım bi bakalım doktora

İnşallah canımm :)) Kızlar ve ben kız istiyoruz babamız sorun değil erkek olmazsa bir tane daha yaparız diyor :KK70:
annem geldi benimde eşime sorda oğlum yine oğlan olursa üzülürmüsün (anneme dr erkeğe benziyor demedik daha) eşim yoo üçüncü farz oldu o zaman dedi :))

annem geldi benimde eşime sorda oğlum yine oğlan olursa üzülürmüsün (anneme dr erkeğe benziyor demedik daha) eşim yoo üçüncü farz oldu o zaman dedi :))

işte o kadar :D Allah gönüllerine göre versin artık diyecek bir şey yok.
Benim annemde 4.yü yapar mısın gerçekten diyo :D
Aman anne dedim 3ün 5in lafı olmaz artık bundan sonra :D

Bu arada benim eşimin ilk çocuğu olacak. İkinci evliliğim benim :) O yüzden onun için de farketmiyor aslında da ben kız dedikçe o da erkek diyor :)) Hayırlısı olsun cümlemiz için

Annem bana yakın ama o da köye gitti. Köy de uzak değil aslında yarım saatlik yol. Aslında köy havası da iyi geliyor bana fakat eşim izin vermiyor orada kalmama. Hem oğlumla da ilgilenen oluyor.
Sanırım annemi çağıracağım.
Kusura bakma ama eşin tam bir odunmuş hamile kadının üzerine bu denli gidilirmi ne hakla annende kalmana izin vermiyormuş sahibin değil eşin o senin aşırı sinirleniyorum böyle durumlara lütfen sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran işlerinide bi program yap kendine birgün süpür birgün sil bölümlere ayır sanada kolaylık olur cok yorulmazsın

Kusura bakma ama eşin tam bir odunmuş hamile kadının üzerine bu denli gidilirmi ne hakla annende kalmana izin vermiyormuş sahibin değil eşin o senin aşırı sinirleniyorum böyle durumlara lütfen sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran işlerinide bi program yap kendine birgün süpür birgün sil bölümlere ayır sanada kolaylık olur cok yorulmazsın
Odun olan kim:KK53:

işte o kadar :KK70: Allah gönüllerine göre versin artık diyecek bir şey yok.
Benim annemde 4.yü yapar mısın gerçekten diyo :KK70:
Aman anne dedim 3ün 5in lafı olmaz artık bundan sonra :KK70:

Bu arada benim eşimin ilk çocuğu olacak. İkinci evliliğim benim :) O yüzden onun için de farketmiyor aslında da ben kız dedikçe o da erkek diyor :)) Hayırlısı olsun cümlemiz için
allah herkesin gönlüne göre versin canım:KK70:

dediğin gibi artık 3'ün 5'in lafı olmaz benim eşim şaka bir yana bu bebiş ne olursa olsun 3. yü gecikmeden yapma derdinde yıllarca bebek kovaladıktan sonra adam aşka geldi :KK70:

Benim ikili sonucu da geldi çok şükür temiz çıkmış. Henüz dr.a göstermedim tabii ama değerler risk altındadır yazıyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah.

Birde diğer sayfalarda T-BhCG sonucuna göre cinsiyet tahminleri yapılmış. 50 altı erkek 50 üstü kız diye ne kadar doğru acaba :KK53:
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin miniğin :nazar:

Back
X