Doktorum bana folden vermişti içinde B12 de var. İlk 12 hafta kullandım. Sonra bıraktırdı gyno ferro sanol verdi. Onu kullanıyorum.kızlar folik asit ne kullanıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum bana folden vermişti içinde B12 de var. İlk 12 hafta kullandım. Sonra bıraktırdı gyno ferro sanol verdi. Onu kullanıyorum.kızlar folik asit ne kullanıyosunuz
tahmin yapmadılar sanırsammİkili testi yaptırdık çok ilgilendiler 10 dk inceleye inceleye baktılar ense kalınlığı 1,3 çıktı, 6 cm olmuş bebişim kan da verdim pzt günü de sonuç alacağım inşaallah
canım güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallahİkili testi yaptırdık çok ilgilendiler 10 dk inceleye inceleye baktılar ense kalınlığı 1,3 çıktı, 6 cm olmuş bebişim kan da verdim pzt günü de sonuç alacağım inşaallah
folbiol dü sanırımkızlar folik asit ne kullanıyosunuz
baya baya kafatası falan oluşmuş elleri ayakları gayet netti. Doktor da her şeyi beğendi. Cinsiyeti hakkında konuşmak istemedi kesin olmadığı için. Hayırlısı olsun bakalım Ben hissedemiyorum hissedicegim günleri iple çekiyorum ya nasıl bı duygu acaba anlayamicam diye odum kopuyo :)))Kızlar henüz erken ama merak ettim. Bebişinin hareketini hisseden var mii
Bende oyleeeBen hissedemiyorum hissedicegim günleri iple çekiyorum ya nasıl bı duygu acaba anlayamicam diye odum kopuyo :)))
Ya sordum doktor şey dedi bi tahminim var aslında yok değil ama önceliğimiz cinsiyet değil hem söylerim sonra değişir kızarsınız bana falan dedi söylemedi ama minnakım iyi ya şükürler olsun :)tahmin yapmadılar sanırsamm![]()
İnşaallah canımmm inşaallahcanım güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah

emin olmamakla birlikte sanırım ben hissediyorum benim ikinci gebeligim buKızlar henüz erken ama merak ettim. Bebişinin hareketini hisseden var mii
Çok şükür ikili test sonucum iyi çıktı benim de. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese de sırasıyla iyi bi ikili test sonucu diliyorum![]()
Ne güzel yaaa masallahhhemin olmamakla birlikte sanırım ben hissediyorum benim ikinci gebeligim bu
Ben Folattro kullanmıştım. Doktorum bunu önermişti. İçinde B12, Vitamin D ve İyot takviyesi de var.kızlar folik asit ne kullanıyosunuz
Maşallah ense kalınlığı iyi çıkmışİkili testi yaptırdık çok ilgilendiler 10 dk inceleye inceleye baktılar ense kalınlığı 1,3 çıktı, 6 cm olmuş bebişim kan da verdim pzt günü de sonuç alacağım inşaallah
Maşallah canım iyi sonuçlarını bekliyoruzSelam kızlar ben de randevudan çıktım..
Ikili test sonucu 1.25 cıktı doktorum iyi dedi. Kan sonucları pazartesi inşallah. Bebisi renkli ultrasonda gösterdi. Sırtını dönmüş yan yatıyordu anası kılıklıbaya baya kafatası falan oluşmuş elleri ayakları gayet netti. Doktor da her şeyi beğendi. Cinsiyeti hakkında konuşmak istemedi kesin olmadığı için. Hayırlısı olsun bakalım
![]()