2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok teşekkür ederim çok şükür minik mucizem iyi arkadaşlar dr korkma öyle kolay düşmez birşey olmaz dedi
vee cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor arkadaşlar allah sağlıkla kucağımazda göstersin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Oğluş da hayırlı olsun. Hayırlı sağlıklı bir evlat olur İnşallah:)

Arkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
Çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun.

Bana da 9 ay için 12 kiloya izin verdi 68 le başladım 80 e kadar çıkmalısın maksimum yemene dikkat edeceksin falan dedi 3 ay kilo almamış olmama sevindi hatta
Ben tatlı seven biriydim. Bu süreçte tatlıdan tiksindim, inşallah ya böyle devam eder. Yoksa dobişko olurum maazallah

B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?

Benim 235 çıktı benexol kullanıyorum canım.
Ya benexol'un prospektüsünde gebelikte kullanmayınız diyor. Günlük B6 vitamini aşımı var falan yazıyor o yüzden doktora danışmadan içmek istemedim bende de var kutu kutu hamilelik öncesinden :(

Selam hanımlar aranıza yeni katıldım14 haftama yeni girdim ben hala kahvaltı yapamiyorum sabahlari istahim hiç yok ne zaman yemekle aram düzelir acaba gün boyu da yeme isteğim yok 12den sonra düzelir dediler hiç düzelme olmadi
4ay olsun ozaman azalir veya tamamen biter
Sabahlari kusma bende de oluyir

Back
X