- 8 Ağustos 2015
- 1.855
- 2.317
- 133
Başınız sağolsun canımbu cumartesi sabah eşim anneannesini kaybettiğini öğrendi pazar günü cenaze toprağa verilecek diye hemen yola çıktı 2 gün gitti geldi burnumda tüttü allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canımbu cumartesi sabah eşim anneannesini kaybettiğini öğrendi pazar günü cenaze toprağa verilecek diye hemen yola çıktı 2 gün gitti geldi burnumda tüttü allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
Kızımda tıtmamıstı bırdaha bakma geregı duymadım :)Kızlar çin takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutanlar kimler :)
Hayırlı olsun diyelim canım darısı başımıza:)günaydın cnm
gittim %80 kız dedi :) erkek olsa kesin konuşurdum ama kız da %10-%20 bir yanılma payı bırakmak istiyorum dedi. eşim oğlumuzda da 12. haftada kız gibi demişti 16.haftada da erkek dedi ayhan bey dedi. 16 ya kadar bekletmeyeyim 23 temmuzda gelin hem ikili test sonuçlarına bakalım hem cinsiyeti kesinleştirelim dedi .
benim çok kız istediğimi bildiği için kapıdan çıkmadan haftaya kıznı netleştireceğiz sen rahat ol kız geliyor dedi
folikasite devam et 1 hafta daha sonra yeni ilaca başlayacağız dedi.
ense kalınlığı 0.8 çıktı çok iyi dedi.
meyveyi kontrollü tüket yaz dönemi meyveleri çok cezbedici dedi. bir de dondurmayı haftada 2 ile sınırla dedi. onun dışında başka bişey söylemedi.
1 hafta kaldı umarım gösterir de kızımız kesinleşir. kesinleşmeden kimseye söylemedim çatlamak üzereyim![]()
Benim kizimdada tutmadi bundada tutmadiKızlar çin takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutanlar kimler :)
Canım drum başta hastane de yatmam için çok ısrar etti ilaç yazmadı pek ben de ilk hamileliğim de kullanmıştım zofran dediğin gibi bulantıyı kesmiyor ama en azından kusmayı azaltıyor bunda iki bebek olunca mı ne vücudum çok yıprandı beş kilo verdim artık hemşireler damar bulamıyor ben ilaç desem yine hastaneye yat dicek ama kızımı bırakıp gidemiyorum da geçicek diye bekliyorum bakalımArkadsim gecmis olsun bulantin kusman bu denli kotuyse ve kanamaya sebep olduysa bu durum doktorun neden ilac vermedi benim de asiri kusmam vardi beslenme de sifir doktor zofran diue bir ilac verdi sadece o biraz dindirdi kusmalarimi yazik sana da bebislere de bi sorsan doktoruna ben de ilaca karsiyim ilk gebeligimde hic kullanmadim ama bu kez dayanilacak gibi degildi bunu kullanmasam hastanede damardan beslenecektiminsallah gecer kusmalarin da kanaman da saglikla kucaklarsin kuzularini
İyi olmana sevindim canım maşallah darısı başıma olsun inşallah amin canım amin inşallahcanım kusmaların devam etmesine üzüldüm 16. hafta ile geçer inşallah
ben daha iyiyim şükür kanamalar bitti inşallah tekrarlamaz arkadaşım
sağlıkla kavuşalım inşallah meleklerimize
Hayırlı saglıklı evlat ılsun ınsaAllah ^^
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin kucağına![]()
Dırek kız mı dedı dr ? Bana ılk kız drndı sonra erkek bırdaha degaıır mı bılgım uokSağolun arkadaşlar:)
gobis cikti mi gobis bnmki cikti biraz masallahOnu ben de merak ediyorum canım.bana herkes kız dedi bugüne kadar,doktor da kıza benziyor dedi.simdilik cirkinlesmedim :) ablamın ve yengelerimin de kız çocukları oldu ama hamilelik boyunca gayet güzellerdi.benim vücudum hamilelik moduna girmeye başladı ve gerçekten kız hamileliğine benziyor sanki.bel boşluğum sırtım doldu.karnim da yayvan şekilde.erkek hamileliğinde sadece göbek şişiyor diğer kısımlar normal kalıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Evet canım 15+1 direk kız dediDırek kız mı dedı dr ? Bana ılk kız drndı sonra erkek bırdaha degaıır mı bılgım uok
Aminn canim katiliyorum bence de en zoru ilk 4 ay helede ilgi bekleyen minik kuzun daha varsa Allah hepimize yardim etsin tez gecsin bu zor surecker saglikla gelsin kuzularimizCanım drum başta hastane de yatmam için çok ısrar etti ilaç yazmadı pek ben de ilk hamileliğim de kullanmıştım zofran dediğin gibi bulantıyı kesmiyor ama en azından kusmayı azaltıyor bunda iki bebek olunca mı ne vücudum çok yıprandı beş kilo verdim artık hemşireler damar bulamıyor ben ilaç desem yine hastaneye yat dicek ama kızımı bırakıp gidemiyorum da geçicek diye bekliyorum bakalım
Amin arkadaşım hepimiz iyi olalım inşallah. ne hamileliğin ilerleyen zamanları ne lohusalık bu kusma bulantılar kadar zor değil kesinlikle Rabbim yaşayanlara sabır versin![]()
Yarın :)) inşallah dr net konuşur cinsiyet için artık bebeğime kızım ya da oğlum demek istiyorum :))Kızımda tıtmamıstı bırdaha bakma geregı duymadım :)
Senınkı bellı olur artık kontrolun nezaman
Ben rus takvimi buldum onda tutuyor bence netten otomatik hesaplayan bir sayfa var google a yaz çıkar. Benm de çin takviminde kız görünüyor dr erkeğe benzio demişti rus takviminde erkek bakalım yarın belli olur inşallah cinsiyet:)Benim kizimdada tutmadi bundada tutmadiartik üçüncü olursa oraya bakip tam tersini dusunecegim
![]()
3 hafta sonra tam 16.haftadabidahakı kontrol ne zamana![]()
Canım normalde soğuk algınlığı bir hafta on günden önce geçmiyor merak etme çok geçmiş olsun bence dahiliye uzmanindan randevu al bir baksın canımKızlar yine size bir sey danismak istiyorum. Simdi cumadan beri soguk alginligi oldugunu dusundugum bir sey yasiyorum yazmistim iki uc Gün once. Hala gecmedi devam ediyor sagdan soldan insanlar bebege zarar olabilir gecmesi lazim enfeksiyon olur mu gibi seyler soyleyip aklimi karistiriyorlartatilde oldugum icin halsiz de olsam sesim kisik da olsa yatiyorum zaten...persembe günu de kadın doğum doktoruma randevum var zaten. Ben bekleyip pbeye kdr gecmezse doktorum yonlendirir diye dusundum ama Şimdi sizce persembeye kdr bekliim mi veya randevumu erkene mi alayim? yoksa oncesinde saglik ocagindaki ebeye ,aile hekimine mi gitmem gerekir? Yoksa kbb, dahiliye ne biliim soguk alginligi icin nereye gidilir oraya mi gideyim?
gobis cikti mi gobis bnmki cikti biraz masallah
Benim de daha gelmedi. Seninle aynı gün kan vermişiz, 5 Temmuz bana gelen mesajın tarihi de. 10 iş günü diyor orada canım o da çarşamba perşembeye denk geliyor. Ferah tut içini daha vakit var. Hepimiz temiz sonuçlar alalım inşallah.@RENK11 , @lemonade_85 veSariFrezya nifty sonuçlarınız geldimi bana mesaj geldi 5 temmuzda kan elimize ulaştı diyerek 5 temmuzdan sayıyorum 12. gün bu gün merak içindeyim
Korkma Allaha emanetler enfeksiyon ilero duzey bi enfeksiyonsa bebege zarar verir soguk alginligi seni yorar sen kendine dikkat et ,ama daha da kotulesirsen gitt tabi idare edebiliyorsan gereksiz yere ilac alma benceKızlar yine size bir sey danismak istiyorum. Simdi cumadan beri soguk alginligi oldugunu dusundugum bir sey yasiyorum yazmistim iki uc Gün once. Hala gecmedi devam ediyor sagdan soldan insanlar bebege zarar olabilir gecmesi lazim enfeksiyon olur mu gibi seyler soyleyip aklimi karistiriyorlartatilde oldugum icin halsiz de olsam sesim kisik da olsa yatiyorum zaten...persembe günu de kadın doğum doktoruma randevum var zaten. Ben bekleyip pbeye kdr gecmezse doktorum yonlendirir diye dusundum ama Şimdi sizce persembeye kdr bekliim mi veya randevumu erkene mi alayim? yoksa oncesinde saglik ocagindaki ebeye ,aile hekimine mi gitmem gerekir? Yoksa kbb, dahiliye ne biliim soguk alginligi icin nereye gidilir oraya mi gideyim?