- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
zaten benım orta kulagım delikBanyodan cıkarken mutlaka kurula kulagını
Suan hastayım ya hapsurunca falan yıne kuruluyorum cıbukla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten benım orta kulagım delikBanyodan cıkarken mutlaka kurula kulagını
Suan hastayım ya hapsurunca falan yıne kuruluyorum cıbukla
ya genelde bitiyor ama bazısının doğuma kadar suruyor bu durum kişiyle alakalı sanırım tamamenGünaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki![]()
DusuDoktorun bna soyledi dusuk riski var sıvıyı aldirmassam da down sendromu riski var belki siviyi aldirmasan bile bebek kendi dusecek bunu bilemeyiz dedi ukala bir tavirla
Benim 17 bitecek hâlâ aynı doktora sordum 9 ay bile sürebilir herkes de farklıdır diyor inşallah geçer artıkGünaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki![]()
hamilelik 38 de bitse hep hamile gezebilirdim :) 38+ lar ehh 39 offff 40 imdaaat :)Kepezde oturuyorum ve hergun medicalparka gitmek şimdiden sıkıntı bastı umarım bekletmez minik çünkü bende 38+0 da dogum yaptim harita gibiydim![]()
Nasıl delık oluyorzaten benım orta kulagım delikağrısı oldumu cok fena oluyor suan cok hafıf ınsallah ilerlemez
Konuşmanıza daldım ama Ömer ismini çok severim her yaşta kullanışlı bir isim ve çok karizmatik bence![]()
KıZımda 9ay surduDusu
Benim 17 bitecek hâlâ aynı doktora sordum 9 ay bile sürebilir herkes de farklıdır diyor inşallah geçer artık
şimdi baktım büyük gibi zaten 1 tane travel set var baston istiyorum ben.E bebekte yeni bir bebek arabası vardı geçen ikiz de kullanılıyor tekte legend di sanırım puset felan takılabiliyor benim büyükte yürümüyor onu bi ara hastaneye giderken inceleyip almayı düşünüyorum lansman fiyatı 1200 bide çok uygun geliyor
Canım ben sadece bakıyorum çünkü dr kesin kız demediHamımlar bıseyler aldınız mı bebıslere
agrılarımın cok fazla asırı yasamamın sebebı zar delikti sanırım orta kulaga cok kolay su vs mıkrop gecebiliyor oyle bırseyNasıl delık oluyor![]()
MERiN_
Günaydın :)
Evet canım plikomini eğer yağmurluğu istersen 60 lira gibi bişey alırsın maclerenin kapanması nasıl agırlıgı nasıl ben onu kullanmadım hic ama cok bir farkı yok ise arada baya fiyat farkı var sağlamlık dersen 2 side sağlam bana göre
benim çoğu seyimi annem alıcak o yuzden en genel seyler sona kalır ama aralarda bende ufak tefek bırsyler alırımHamımlar bıseyler aldınız mı bebıslere
keske bende bu saatte uyansamGünaydınlar herkese
sevinçli, parlak , ahlak... gibi anlamalrı var
hangi kız isimleri bana da kopya verir misin ? daha iyisini bulana kadar Merin ama arayışımız devam ediyor
canım aldırmayacak isen hiç amniyosentez yaptırma derim. ama yinede zor karar rabbim evladlarımız ile sınamasın hiçbirimiziKızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar