Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERiN_
Günaydın :)
Evet canım plikomini eğer yağmurluğu istersen 60 lira gibi bişey alırsın maclerenin kapanması nasıl agırlıgı nasıl ben onu kullanmadım hic ama cok bir farkı yok ise arada baya fiyat farkı var sağlamlık dersen 2 side sağlam bana göre
Doktorun bna soyledi dusuk riski var sıvıyı aldirmassam da down sendromu riski var belki siviyi aldirmasan bile bebek kendi dusecek bunu bilemeyiz dedi ukala bir tavirla
hamilelik 38 de bitse hep hamile gezebilirdim :) 38+ lar ehh 39 offff 40 imdaaat :)
bunları yeni çatlaklar oluşmadan atlatsak süper olur. oğlumda öğrenmeden başlamıştım yağlanmaya bunda henüz başlamadım üşeniyorum
E bebekte yeni bir bebek arabası vardı geçen ikiz de kullanılıyor tekte legend di sanırım puset felan takılabiliyor benim büyükte yürümüyor onu bi ara hastaneye giderken inceleyip almayı düşünüyorum lansman fiyatı 1200 bide çok uygun geliyor
MERiN_
Günaydın :)
Evet canım plikomini eğer yağmurluğu istersen 60 lira gibi bişey alırsın maclerenin kapanması nasıl agırlıgı nasıl ben onu kullanmadım hic ama cok bir farkı yok ise arada baya fiyat farkı var sağlamlık dersen 2 side sağlam bana göre
ebebek te süper bir kampanya yakalamıştım hediye çekim de vardı piliko mini bana 540 tl ye geliyordu o zamn hamile değildim eşim ne gerek var diye aldırmamıştı şimdi alsın bakalım bu fiyatlardan :))) şubat mart gibi oluyor kampanyalar bize önce lazım
benim çoğu seyimi annem alıcak o yuzden en genel seyler sona kalır ama aralarda bende ufak tefek bırsyler alırım hastane cıkısı zıbınlr tulumlar banyo kovası sampuan bakım kremlerı alt acma asprator tırnak makası battanıye beşik ve tekstili vs vs bende daha ozel seylerı alırım ınternetten ısımlı yaptıracagım seyler var onları lısteledım kıyafet de yıne begendıklerımı alırım ama abartmam
sevinçli, parlak , ahlak... gibi anlamalrı var
hangi kız isimleri bana da kopya verir misin ? daha iyisini bulana kadar Merin ama arayışımız devam ediyor
Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar