Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bastonlular yanyana ya asansöre felan sığdıramam diye düşündüm buyugunki baston büyüyünce yine onu kullanırım bu sefer travel istiyorum bi gidip bakıcam ben boyutuna felan
bende son bır haftadır felaket bı aclık senaryoları donuyor gıdıyor kahvaltı yapıp cıkıyorum saat onda bütün mıdem gunlerdır bos sankı bır ıkı kuruyemıs atıyorum suan 12 ye kadar napıcagımı dusunuyorum öğle yemegınden sonrada saat 3 oldumu baslıyor namaz fln derken biraz idare edıyorum sonra ıse bıseyler getırdım peynır ekmek sut fln 6 ya kadar ıdare edıyorum yına ama nasıl edıyorum bbıde bana sor
Merhaba kizlar..tatildeyim ama ara ara bakiyorum size :) benim dr havuzada denizede girebilirsin fakat islak mayoyla durma dedi... cokta sakinmiyorum acikcasi yuzuyorum yavas yavas agrim sizimda olmadi cok sukur..pazar gunu donuyorum..hic ise gidesim.yok..yesil mavi huzur :)) bu arada erken ama hamilelik cekimi yaptim..eglenceli gecti guzel anilarmiz oldu..
Bende yaz sonu hindistancevizi yağıyla başlıycam birazde badem yağı karıştırırım ıyi geliyormuş zaten çatlamaya meyilli olduktan sonra tutamiyorsunda inşallah daha az catlakla kapatırız sezonu :) MERiN_
Of dün de öyle bir şey pişirdim ki sözde eşim için . O yemedi, dışarda yemiş. Ben piss boğaz dayanamadım yedim . Sonra da rahatsız oldum. Eşim de az ye bak doktor kızacak çok yiyorsun demez mi . Gece gece moralim sifir sifir sifir oldu
Canim ben 13. Haftadayim devam ediyor,yemekten once cikartiyorum ben o zaman yedigim kaliyor gerci ilac sayesinde insallah gecer hepimizin seninki gecer bence yakinda
Bende yaz sonu hindistancevizi yağıyla başlıycam birazde badem yağı karıştırırım ıyi geliyormuş zaten çatlamaya meyilli olduktan sonra tutamiyorsunda inşallah daha az catlakla kapatırız sezonu :) MERiN_
ben hep zaten erken kalkıyorum esımde ıse gıttıgı ıcın calısmadıgım zaman bıle erken yanı ama sonradan uyuyordum bazen napayım bende bebısle ogle uykusna yatarım yada ıs yaparım artık buyuk ıhtımal ıs yaparım gıbı
Nezaman gıtcen hastahaneye ? Bana da rb son erkek dedı cınsıyetı degısmesede kzıımın kıyafetlerını gıyıcek evde InsaAllah ben 3parca aldım erkek kıyafetı Alalh gıydırmeyı nasıp edtsın amııın
Arkadaşlar biberon aldinız mı ? tavsiyeleriniz nedir marka olarak avent nuk dr browns hangisini tavsiye edersiniz yada bildiginiz başka önerebileceginiz marka varmı kontrolden sonra e bebek gidecegiz gitmişken hepsini aradan çikarmak istiyorum
benim çoğu seyimi annem alıcak o yuzden en genel seyler sona kalır ama aralarda bende ufak tefek bırsyler alırım hastane cıkısı zıbınlr tulumlar banyo kovası sampuan bakım kremlerı alt acma asprator tırnak makası battanıye beşik ve tekstili vs vs bende daha ozel seylerı alırım ınternetten ısımlı yaptıracagım seyler var onları lısteledım kıyafet de yıne begendıklerımı alırım ama abartmam