2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende son bır haftadır felaket bı aclık senaryoları donuyor gıdıyor kahvaltı yapıp cıkıyorum saat onda bütün mıdem gunlerdır bos sankı bır ıkı kuruyemıs atıyorum suan 12 ye kadar napıcagımı dusunuyorum :KK70: öğle yemegınden sonrada saat 3 oldumu baslıyor namaz fln derken biraz idare edıyorum sonra ıse bıseyler getırdım peynır ekmek sut fln 6 ya kadar ıdare edıyorum yına ama nasıl edıyorum bbıde bana sor :KK70:
yaa yalnız değilsin canım bende öyleyim. sürekli bir atıştırma halindeyim yoksa midemin gurultusunu herkes duyuyor :)

Merhaba kizlar..tatildeyim ama ara ara bakiyorum size :) benim dr havuzada denizede girebilirsin fakat islak mayoyla durma dedi... cokta sakinmiyorum acikcasi yuzuyorum yavas yavas agrim sizimda olmadi cok sukur..pazar gunu donuyorum..hic ise gidesim.yok..yesil mavi huzur :)) bu arada erken ama hamilelik cekimi yaptim..eglenceli gecti guzel anilarmiz oldu..

Bende yaz sonu hindistancevizi yağıyla başlıycam birazde badem yağı karıştırırım ıyi geliyormuş zaten çatlamaya meyilli olduktan sonra tutamiyorsunda inşallah daha az catlakla kapatırız sezonu :) MERiN_ MERiN_

ben hep iştahlıyım 1 kilo aldım bile
Of dün de öyle bir şey pişirdim ki sözde eşim için . O yemedi, dışarda yemiş. Ben piss boğaz dayanamadım yedim . Sonra da rahatsız oldum. Eşim de az ye bak doktor kızacak çok yiyorsun demez mi . Gece gece moralim sifir sifir sifir oldu :silah:

Günaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki :KK43:
Canim ben 13. Haftadayim devam ediyor,yemekten once cikartiyorum ben o zaman yedigim kaliyor gerci ilac sayesinde insallah gecer hepimizin seninki gecer bence yakinda

Bende yaz sonu hindistancevizi yağıyla başlıycam birazde badem yağı karıştırırım ıyi geliyormuş zaten çatlamaya meyilli olduktan sonra tutamiyorsunda inşallah daha az catlakla kapatırız sezonu :) MERiN_ MERiN_
bende kakao yagını duydum ama karar veremedım hındıstan cevızımı o mu bu mu :D

Artik zor canim ben oglumun dogumundan beri 9da kalktigimi bilmiyorum 5.30-6.00-7.00 :) 7 bucukta uyanmak bize luks.Ama onlar icin deger tabi :KK200:
ben hep zaten erken kalkıyorum esımde ıse gıttıgı ıcın calısmadıgım zaman bıle erken yanı ama sonradan uyuyordum bazen napayım bende bebısle ogle uykusna yatarım yada ıs yaparım artık buyuk ıhtımal ıs yaparım gıbı :D

kaderdaşım canım hemşom benimde biyük oğlumun adı Yaşar Alper
bunada hala düşünüyoruz bakaım adıyla yasaşın oğluşlarımız sağlıklı ve hayırlı evladlar olsunlar inşallah
Pazartesi size bir kader arkadasi daha gelebilir benimki belli olur heralde bakalim en son %51 erkekti ben de erkek ismi dusunmeye basladim

Arkadaşlar biberon aldinız mı ? tavsiyeleriniz nedir marka olarak avent nuk dr browns hangisini tavsiye edersiniz yada bildiginiz başka önerebileceginiz marka varmı kontrolden sonra e bebek gidecegiz gitmişken hepsini aradan çikarmak istiyorum

benim çoğu seyimi annem alıcak o yuzden en genel seyler sona kalır ama aralarda bende ufak tefek bırsyler alırım :KK70: hastane cıkısı zıbınlr tulumlar banyo kovası sampuan bakım kremlerı alt acma asprator tırnak makası battanıye beşik ve tekstili vs vs bende daha ozel seylerı alırım ınternetten ısımlı yaptıracagım seyler var onları lısteledım kıyafet de yıne begendıklerımı alırım ama abartmam :KK70:
Kız bızede ornek olarak foto koysana su ısımlı seylerden :P

Back
X