2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın anneler :) bugün kontrole gideceğim bebişimi göreceğim 12 de randevum kan tahlili vereceğim o yüzden aç gitmem gerekiyor açlıktan bayılmazsam 12 ye kadar inşaallah :işsiz::kk77: :KK43:
ay bende gecen aynı durumu cektım berbat oldum , sıra fln bekleme bak hamıleyım de dırek gır ıcerı sonra hemen bıseyler atıstır yanında bulunsun

günaydın kızlar dün cinsiyet için doktora gittim erkek gibi dedi ama net diyemem daha dedi bsy alırsanız beyaz alın dedi:) 15+2 idim. bakalım bi sonraki kontrole kaldı sanırım
yaa göstermedi mi yoksa ondan mı oyle dedi bende 15+2 de gıdıcem de der diye umuyorum

yaa göstermedi mi yoksa ondan mı oyle dedi bende 15+2 de gıdıcem de der diye umuyorum
yani herhalde daha küçük net belli olmuyor diye böle dedi ama bizi de karıştırdı iice aklımızı . bide bu resmi verdi.

Eklentiler

• sdf.webp
    sdf.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 62
Günaydınlaarrrrrrrrrrrrr:KK200::KK200::KK200:
Bugün küçük kelebegimizi görmeye gidecez:) çok heyecnliyim:anneadayı: sanki aylardır görmüyorum:KK66: bakalim dr bu defa cinsiyet için kesin bise diyecek mi:emir_bebek::KK49:
aa benım gıbı bebişine kelebek diyen biri bende minik kelebeğim diye hıtap ediyorumm ona suanlık :)

Hanimlar midem yaniyor agzim kuruyor bana cok sIkinti veriyor napicam ? :KK43: kontrolum haftaya carsamba
ya ben anladığım kadarıyla arkadasım bu mıde yanmasına care yok , kım hang şurubu ıcse ıse yaramıyor devam edıyor dıyor buda bebısımız ıcın göz yumacagımız seylerden bırı herhalde :)

ya ben anladığım kadarıyla arkadasım bu mıde yanmasına care yok , kım hang şurubu ıcse ıse yaramıyor devam edıyor dıyor buda bebısımız ıcın göz yumacagımız seylerden bırı herhalde :)
Acikcasi bukadar erken beklemiyordum ilk gebelikte 7den sonra baslamisti sanirim .. 1 ay omce dr gaviscon yazmisti ama almamistim birdaha yazdircam artik belki ise yarar :110::bicak:

Neden aç gidiyorsun? Kanı neden vereceksin canım?
Karaciğerimde sorun var canım onun için kan veriyorum karaciğer buyumesi yaşıyorum bi önceki gebeliğimde de buyume sorunu yaşadım gebeliğim sonlanınca karaciğerim de kendiliğinden küçülüyor değişik bişiymiş ondan kan veriyorum

Günaydın bende 15 hafta oldum dün kontrolu vardı Dr tahlilden söz etmedi siz neden veriyorsunuz yani ne için şu ana kadar 1 defa tek kan tahlili yaptım
Karaciğer sorunum var benim gebeliğimde karaciğerim büyüyor ona baktırıyorum ondan :(

ay bende gecen aynı durumu cektım berbat oldum , sıra fln bekleme bak hamıleyım de dırek gır ıcerı sonra hemen bıseyler atıstır yanında bulunsun
Öyle yapcam hatta hemen çantama simit falan atıcam giderken kan verdikten sonra yiyim diye

Cnm seninle aramızda 1 gün var merak ediyorum bebişinin cinsiyetini öğrenirsen mutlaka yaz bende yarın yada cmrtesi gidicem :)
Ay söyler mi ki onu hiç düşünmüyorum ki ben unutuyorum cinsiyet olayını :)) eşim yalnız öğrenmişim diye kızabilir ama sorcam:)

Back
X