• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@bebekicin canım yeni geldim mine hanim 2 hafta sonra devlette yatırabilirsin dedi bana getir raporunu dedi sadece ısrar etmedi surda burda diye :KK200:

Çok cokkk teşekkür ederim Canım benm:dua:
kuzum hayirli olsun saglikla gule gule uysunda buyusun yanlis anlamazsan bise soracagim neden park besik tercih etgin sepet besik yada ana dizi denilen besiklerden almadin hani mesela park bbesikleri 5 yasina kadar yatabilir icinde buyjk ve genis olmasi acisindann canim

kuzum hayirli olsun saglikla gule gule uysunda buyusun yanlis anlamazsan bise soracagim neden park besik tercih etgin sepet besik yada ana dizi denilen besiklerden almadin hani mesela park bbesikleri 5 yasina kadar yatabilir icinde buyjk ve genis olmasi acisindann canim
Saol canım acıkcası dedim basta yatak olarak kullanayim sonra oyun için kullanırım. Bi de rahat katlanıp taşıyabildiği için daha cazip geldi

Saol canım acıkcası dedim basta yatak olarak kullanayim sonra oyun için kullanırım. Bi de rahat katlanıp taşıyabildiği için daha cazip geldi
hayirli olsun canim bzde oglumda ana dizi almistik besik 7 ayliga kadar yatirdim salladim sonra buyuk mobilya besik aldik onda yatiyor simdi buyuyene kadar yatsin yerine kardesi geldi insallah:anne:

Hanımlar aranıza katılabilirmiyim. Benim sata göre 1 şubat veriyor lakin ultrasonda 3gün oynuyor ve doktorum ocak sonu ortaso arası gelir bebiş muhtemel diyor. Yani bende sanırım ocak annesiyim. Şubat grubunda 1şubat olduğu için önden gidiyorum ve ben önden giden sizleri takip etmek istiyorum aynı zamanda. Şimdiden teşekkür ederim Sakaryadan erkek bebiş bekleyen bir anne adayından bütün anne adaylarına selam dua ile teşekkür ederim şimdiden :emir_bebek:

Sağlıkla geonlune göre rabbim nasip etsin inşallah

B
hayirli olsun canim bzde oglumda ana dizi almistik besik 7 ayliga kadar yatirdim salladim sonra buyuk mobilya besik aldik onda yatiyor simdi buyuyene kadar yatsin yerine kardesi geldi insallah:anne:
Bana da mobilya beşik mantıklı geliyo canım allah nasip ederse oda takımını doğuma yakın almayı düşünüyorum. Ilk süreçte annemle bakacagimiz için park yatakta yatircam sonra kendi odasına gececem

Ya kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (
Canım çok normal bende de basladi kan ilacı ile birlikte kabızlık

Ben aşı olmuyorum ilk gebeliğimde de olmadım. Jinekoloğumun hiç böyle bir talebi yok.
Hatta sağlık ocağına bildirim bile yapmadım ilkinde de yapmamıştım. Direk doğumdan sonra hebeğin aşıları için gitmiştim.
Bana da doktorum yaptırma dedi özellikle, sağlık ocağındaki gebeye bunu söylediğimde çok sert tepki verdi ve eğer yaptırmazsam benden imzqlı kağıt talep edeceklerini söyledi. Daha yaptırmadım ama epey bir aklım karıştı açıkçası

Bana da doktorum yaptırma dedi özellikle, sağlık ocağındaki gebeye bunu söylediğimde çok sert tepki verdi ve eğer yaptırmazsam benden imzqlı kağıt talep edeceklerini söyledi. Daha yaptırmadım ama epey bir aklım karıştı açıkçası
Şu an sağlık ocağı benim hamile olduğumu bilmiyor bilseler ararlar belki özel muayenehaneye gidiyorum hep bilemezler de :)
Aşıyı da doktorum söylese yaptırırdım adı bile geçmedi

Back
X