- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanın canım yavrun huzurla sağlıkla kullnasin yataginiKizlarrrrr istediğim park yatak geldisankiii âşık oldummmmmmmm
tabi kurma kısmı biraz uzundu ama olsun
![]()
Güle güle kullanın canım yavrun huzurla sağlıkla kullnasin yatagini
Ben bildirmedim ilkinde herhangi bir sorun olmadıAma bildirim zorunlu diyorlr
Demekki gitmemiz için öyle soyluyorlarBen bildirmedim ilkinde herhangi bir sorun olmadı
kuzum hayirli olsun saglikla gule gule uysunda buyusun yanlis anlamazsan bise soracagim neden park besik tercih etgin sepet besik yada ana dizi denilen besiklerden almadin hani mesela park bbesikleri 5 yasina kadar yatabilir icinde buyjk ve genis olmasi acisindann canimÇok cokkk teşekkür ederim Canım benm![]()
Saol canım acıkcası dedim basta yatak olarak kullanayim sonra oyun için kullanırım. Bi de rahat katlanıp taşıyabildiği için daha cazip geldikuzum hayirli olsun saglikla gule gule uysunda buyusun yanlis anlamazsan bise soracagim neden park besik tercih etgin sepet besik yada ana dizi denilen besiklerden almadin hani mesela park bbesikleri 5 yasina kadar yatabilir icinde buyjk ve genis olmasi acisindann canim
hayirli olsun canim bzde oglumda ana dizi almistik besik 7 ayliga kadar yatirdim salladim sonra buyuk mobilya besik aldik onda yatiyor simdi buyuyene kadar yatsin yerine kardesi geldi insallahSaol canım acıkcası dedim basta yatak olarak kullanayim sonra oyun için kullanırım. Bi de rahat katlanıp taşıyabildiği için daha cazip geldi
Kizlarrrrr istediğim park yatak geldisankiii âşık oldummmmmmmm
![]()
Hanımlar aranıza katılabilirmiyim. Benim sata göre 1 şubat veriyor lakin ultrasonda 3gün oynuyor ve doktorum ocak sonu ortaso arası gelir bebiş muhtemel diyor. Yani bende sanırım ocak annesiyim. Şubat grubunda 1şubat olduğu için önden gidiyorum ve ben önden giden sizleri takip etmek istiyorum aynı zamanda. Şimdiden teşekkür ederim Sakaryadan erkek bebiş bekleyen bir anne adayından bütün anne adaylarına selam dua ile teşekkür ederim şimdiden![]()
Bana da mobilya beşik mantıklı geliyo canım allah nasip ederse oda takımını doğuma yakın almayı düşünüyorum. Ilk süreçte annemle bakacagimiz için park yatakta yatircam sonra kendi odasına gececemhayirli olsun canim bzde oglumda ana dizi almistik besik 7 ayliga kadar yatirdim salladim sonra buyuk mobilya besik aldik onda yatiyor simdi buyuyene kadar yatsin yerine kardesi geldi insallah![]()
Saol canm trenyoldan aldım 335 ti yanlış hatırlamıyosam. Civil in mağazasından geldi.Canım nereden ne kadara aldın
Güle güle kullanin canım
Canım çok normal bende de basladi kan ilacı ile birlikte kabızlıkYa kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (
Bana da doktorum yaptırma dedi özellikle, sağlık ocağındaki gebeye bunu söylediğimde çok sert tepki verdi ve eğer yaptırmazsam benden imzqlı kağıt talep edeceklerini söyledi. Daha yaptırmadım ama epey bir aklım karıştı açıkçasıBen aşı olmuyorum ilk gebeliğimde de olmadım. Jinekoloğumun hiç böyle bir talebi yok.
Hatta sağlık ocağına bildirim bile yapmadım ilkinde de yapmamıştım. Direk doğumdan sonra hebeğin aşıları için gitmiştim.
Hayirli olsun canim kuzucuk saglikli günlerde kullansinKizlarrrrr istediğim park yatak geldisankiii âşık oldummmmmmmm
![]()
Şu an sağlık ocağı benim hamile olduğumu bilmiyor bilseler ararlar belki özel muayenehaneye gidiyorum hep bilemezler de :)Bana da doktorum yaptırma dedi özellikle, sağlık ocağındaki gebeye bunu söylediğimde çok sert tepki verdi ve eğer yaptırmazsam benden imzqlı kağıt talep edeceklerini söyledi. Daha yaptırmadım ama epey bir aklım karıştı açıkçası
Allah gönlümüze göre versin inşallah
devlette öyle yapıyorlar malesef ya olsun saglıklı oldugunu duymak bıle guzel
fotografını paylaş bızımle aama boyle geldı aldım dıyıp gecmeyelımKizlarrrrr istediğim park yatak geldisankiii âşık oldummmmmmmm
![]()