Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canm baktım da hastane çıkışlarında ortak renkler yok benimde zaten pembelere çok hevesim var 10 sabredeyim artık kesinleşince tiksinene kadar pembe almak istiyorum
Selam arkadaşlar.
Tetenoz asınızı oldunuz mu?
Sağlık ocağından 20. haftada gel demişlerdi. Haftam birkaç güne bitiyor ama bayram olduğu için yaptıramıyorum..
21. haftada olsa bir sıkıntı olur mu acaba?
Herkesin bayramını kutluyorum
Bir sonraki bayrama meleklerimiz kucagimizda sağlık ve huzurla girmeyi nasip etsin Allah hepinize sevgiler
Kuzum bende de ayni dertler var ben çözümü ikea beşikte buldum park yatak gibi derin içine atıp ayağa kalksa bile çıkması çok zor ekliyorum foto ilgilenen arkadaşlarda baksın telden giriyorum ekleyemiyorum buraya şimdi
Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum belki bu konuşa tecrübelisinizdir diye benim kist var basit kist bu yüzden ben soğan kürü kullanıyorum fakat ben kabuklarını soyar öyle kaynatırdım sanırım kabukları soyulmadan kaynatılıp içilmek gerekirmiş kullanan var mı acaba yardımcı olsanız
Kızlar ben bu ara bir evham hormonlardan midir nedir ya bebeğime bisi olursa, kayinvalideme kizdim ya çocuğumla sinanirsam ,saglikli dogar mi acaba gibi düşünceler ve arkasindn sürekli dua etmem.Allah im koru saglikli olarak doğduğu günleri gorelim onu buyitelim vb vb diye devam ediyor. Var mi böyle benim gibi düşünceli
Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum belki bu konuşa tecrübelisinizdir diye benim kist var basit kist bu yüzden ben soğan kürü kullanıyorum fakat ben kabuklarını soyar öyle kaynatırdım sanırım kabukları soyulmadan kaynatılıp içilmek gerekirmiş kullanan var mı acaba yardımcı olsanız
Ben kullanmadim canim ama saracoglunun tarifinde kabuklarin soyulmasi gerektigi yaziyordu Benim bildiğim. Baska bir tarif de varsa bilemiyorum tabi ki:/
Ben kullanmadim canim ama saracoglunun tarifinde kabuklarin soyulmasi gerektigi yaziyordu Benim bildiğim. Baska bir tarif de varsa bilemiyorum tabi ki:/
Bende öyle biliyorum yengem dedi ki saraçoğlunun kendi sitesi değildir o dedi başka siteye girdik aynı kabukları soymadan bölüp atın yazıyordu kafamı karıştırdı şimdi ben 4 gündür kabuğunu soyup yapıyorum boşamı yapmış oldum o Zaman yengem yapmış ben kabuklarıyla yaptım hep dedi
Herkese günaydın,bir bayrama daha sağ salim kavuşturan rabbime şükürler olsun...
Herkese hayırlı bayramlar...
Ben hep oğlum olursa babasının elinden tutar bayram namazına gider diyordum ama şimdi bi dahaki bayrama kızımla giyinip süslenip babasının bayram namazından gelmesini bekleyecez inşallah diyorum
evet %100 demiyorlar,diğer iki hamileliğimde de %80 erkek demişlerdi değişme durumu da olmadı ama şimdi kız dediği için bilmiyorum işte inşllah değişmez ama bekleyeyim biraz daha