- 19 Aralık 2023
- 1.501
- 850
- 43
Aynen öyle canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım erkenden önlemini alması iyi olmuş bebeğin ve senin için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım erkenden önlemini alması iyi olmuş bebeğin ve senin için![]()
Canım benim sana da çok geçmiş olsun, inşallah kolaylıkla atlatacağızÇok geçmiş olsun![]()
önlem her zaman iyidir inşallah son güne kadar dayanır bebişin
![]()
ben de yaptırdım ertesi gün eve döndüm hiç enfeksiyon vs olmadı inşallah senin de kolaylıkla geçer
Hangi sayfaydıSelam kızlar benn oğluşumun odasını henüz kendisi daha susam bile değilken almıştım. Instagram sayfası atmak yasak değilse atabilirim sizede fikir olur. Mağazası da İstanbul'da . Dışarda ki fiyatlara göre bana daha uygun geldi şimdi baktım bence hala daha uygun isterseniz yatak gibi isterseniz beşik gibi de alabilirsiniz. Veya ister takım ister ayrı ayrı da
Canım çok geçmiş olsun ya, iyi ki farkedilmiş zamanında. Rabbim beterinden korusun sağlıkla gelsin hepimizin minikleri.Selamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız![]()
Çok teşekkür ederim bebişim. Bende hiçbir belirti yoktu, doktor belirtim ağrım kasılmam olmadığı için rahim ağzı yetmezliği bu dedi. Yani benim rahmimin doku yapısıyla alakalıymış. Zamanla da inceldi sanırım iyice. Egepolde yatıyorum Çilek senin doktoruna da selam çakayım sendenCanım çok geçmiş olsun ya, iyi ki farkedilmiş zamanında. Rabbim beterinden korusun sağlıkla gelsin hepimizin minikleri.
herhangi bir belirtisi olmuyor mu bu işin ya
Canım çook geçmiş olsunSelamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız![]()
Canım rahim ağzı nasıl ölçülüyor vajinal muayene mi olmuştun ?Selamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız![]()
Evet canım vajinal ultrasonla baktı doktor ama karından da görünüyor mu bilmiyorumCanım rahim ağzı nasıl ölçülüyor vajinal muayene mi olmuştun ?
aaaaa inanmıyorum egepolde misin sen. doktorum şeker portakalım gökalp hocaÇok teşekkür ederim bebişim. Bende hiçbir belirti yoktu, doktor belirtim ağrım kasılmam olmadığı için rahim ağzı yetmezliği bu dedi. Yani benim rahmimin doku yapısıyla alakalıymış. Zamanla da inceldi sanırım iyice. Egepolde yatıyorum Çilek senin doktoruna da selam çakayım senden![]()
evet canım sabahattin altunyurtC cilekcanavari canım sen sabahattin hocada mı detaylı yaptırmıştın?
Ben de izmire geleceğim detaylı için? Nasıl memnun kaldın mı sabahattin hocadan?evet canım sabahattin altunyurt
Açıkçası ben sabahattin hocanın yorumlarından biraz korkmuştum. o yüzden kendi doktoruma danışmadan başka bi perinatoloğa almıştım detaylı randevumuBen de izmire geleceğim detaylı için? Nasıl memnun kaldın mı sabahattin hocadan?
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Doktorum bize izmirden namık demir, sabahattin altunyurt ve yeşim bülbül ü önerdi. Aslında namık hocadan randevu aldık ama ücreti yüksek gibi geldi. Sabahattin hoca ne kadar alıyor detaylı için?Açıkçası ben sabahattin hocanın yorumlarından biraz korkmuştum. o yüzden kendi doktoruma danışmadan başka bi perinatoloğa almıştım detaylı randevumu
Sonra geçtiğimiz ctesi rutin kontrolüme gittim, doktorum dedi ki iki tane artistik bebek pozu için farklı doktora gitme, sabahattin izmirdeki tüm hocaların hocasıdır.
TAm da aynı gün sabahattin hoca gelebilirsin müsaitim dedi.
Sonuç olarak iyi ki ona gitmişim, profesyonelliği o kadar belli ki her organı tek hamlede buluyor. Tek hamlede ölçüyor. Bir kez bile pozisyon sıkıntısı veya ara verme gibi bi durum olmadı. İlk gittiğinde asla güler yüzle karşılamıyor ama seni tanıdıkça yüzü yumuşuyor. En sonda da renkli usgye geçip kızımın çok güzel resimlerini yakaladı. Ben çok memnun kaldım gönlüm ferah şekilde ayrıldım klinikten. ilk etapta soğuk buz gibi bi adam, ama sen soru sorduğunda her detayıyla anlatıp gönlünü rahatlatıyor
Namık demirin de adını çok duydumBilgiler için çok teşekkür ederim. Doktorum bize izmirden namık demir, sabahattin altunyurt ve yeşim bülbül ü önerdi. Aslında namık hocadan randevu aldık ama ücreti yüksek gibi geldi. Sabahattin hoca ne kadar alıyor detaylı için?
Merhaba beni de doktorum yönlendirdi ancak telefonla irtibat kuramıyorum bir türlü çarşamba günü hariç sabah erkenden gidip beklemek gerekiyor diye biliyorum hala aynı şekilde mi?Kızlarr fetal DNA yı ben eskişehir tıpta yaptırmıştım 4-5 haftada çıkar demişlerdi bugün 25. Gün sonucum çikmiş. Pazartesi almaya gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım![]()