Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Çok geçmiş olsun 💐 yeni okudum yazdıklarını. Son zamanlarda pek giremiyorum buralara. Eve bir tane şeker ölçüm cihazı alabilirsin belki. Evde açlık, 1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk ölçüp takip edebilirsin. İstersen ölçüm cihazı için marka da önerebilirim.
Teşekkür ederim canım ♥️ Babamda cihaz vardı belki 1 hafta falan onu alıp ölçüm yaparım. Ne kadar süre ölçmek gerekir tanı koyabilmek için. 1 haftada anlar miyim. Yarın bir doktorumla da görüşeyim

Kızlar güzel haberlerle gelin inşallah bu gün kontrolü olanlar 😍😍
Yarında ben gidicem kizçemi görmeye 😌bakalım dr ek testler kan idrar tekrar isteyecek mi. En son 7 haftalıkta verdim hepsini. Şu an 14 olduk

Yarında ben gidicem kizçemi görmeye 😌bakalım dr ek testler kan idrar tekrar isteyecek mi. En son 7 haftalıkta verdim hepsini. Şu an 14 olduk
Sonra tekrar isteniyor mu canım, bilmediğimden soruyorum

Sonra tekrar isteniyor mu canım, bilmediğimden soruyorum
Bende bilmiyorum aşkım 😆😆😆 yarın öğrenicem. 2.trimestera geçtim dedim bir şey olur mu ekstra. Birde artık düzene oturtalım diyoruz git gellerimizi, ben hey heyli olduğum için düzensiz 10 günde bir sürekli gittim. Artık ilk trimesteri atlattığımız için dr ne zaman çağırsa o zaman gideriz 😬

Bende bilmiyorum aşkım 😆😆😆 yarın öğrenicem. 2.trimestera geçtim dedim bir şey olur mu ekstra. Birde artık düzene oturtalım diyoruz git gellerimizi, ben hey heyli olduğum için düzensiz 10 günde bir sürekli gittim. Artık ilk trimesteri atlattığımız için dr ne zaman çağırsa o zaman gideriz 😬
Bizi de bilgilendir ltf 😆 insan ister istemez merak ediyor korkuyor ama dediğin gibi riskli zamanlar geride kaldı inşallah artık daha rahat olabilirz 😆

Kızlar günaydın geçen gün iki dişimi çektirdim ama hala tedirginim geçmiyor bı turlu oğluşuma bişe olmamıştır dimi 😔

Günaydın canım geçmiş olsun, olmamıştır merak etme içini ferah tut, kontrolün ne zamandı görürsen belki için rahatlar :)
Geçen hafta gitmiştim bu hafta hiç aklımda yoktu doktora gitmek hafta sonu Mersin'e gitcem diye. Ama içim icimi yiyor dün sanki hareket etti biliyorum ama ya hareket değilse benim kafamda kurguysa diye düşün düşün kafayı yicem

Benim dr ikili test asla yaptırma işe yarayan bir şey değil, genelde yanlış sonuçlar geliyor insanın canını sıkılıyor direk fetal dna ver demişti. Sizinde öyle olacak inşallah, endişenizi anlıyorum ama hiç canınızı sıkıp bebeğinizi üzmeyin her şey tertemiz gelecek Allahın izniyle
ya inşallah öyledir yanlıştır tek duam bu 🤲 çok teşekkür ederim 🙌

2’li test annenin yaşı vs. gibi faktörlerin etkili olduğu sadece bir olasılık bildiren bir testtir .Bu olasılık %75-%80 gibi bir olasılık .Yani bence güvenirliliği aşırı düşük .O yüzden sakın canını sıkma .Ultrason bulgularında sorun yoktuysa ense kalınlığı burun kemiği gibi bence için hepten rahat olsun.Fetal dna da çıktığı zaman Allah’ın izniyle göreceksin zaten bir şey olmadığını .Bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah canım .
amin amin hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah. yani soyledigim gibi ultrasonda ense kalınlığı çok normaldi burun kemiği hakkında açıkçası bilgim yok ama doktorum ultrasonda anormal bi durum yok demişti. yaşım da 26 yani riskli bi yaşta da değilim. umarım test yanılmıştır 🙌

Güzel haberler getir kuzumuzdan 🥰 Benim 3 hafta önce sonuçlarım çok güzeldi şimdi alt üst olmuş. Ayda bir baktırmakta fayda var bence gebelikte 🥰 yine de doktorun daha iyi bilir tabi ☺️

Back
X