2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün itibariyle 20. Haftam bitti ben artık bebeğimin hareketlerini ayırt edebiliyorum çok şükür geç oldu biraz, şuan bile göbeğime doğru hafif hafif vuruyor öyle güzel bir hismiş ki bu her hareket ettiğinde uzanıp elimi karnıma koyup ona dokunduğumu sevdiğimi falan hissediyorum bol bol konuşuyorum onunla :) eylul ayı öyle hareketli başladı ki 3 tane katılmamız gereken duğun var ve kıyafetlerim olmuyor hamile tunik elbise falan da istemedim henüz erken diye normal şık bir tunik bir beden büyük sipariş ettim bakalım nasıl gelecek
pantolonlar oluyosa tunık sıkıntı degıl canım ya gecen bızde gıttık bı tane kot aldım hamılelık ıcın onlada gıdemezdım etek gıydım kalem etekler oluyor ya lastıklı bır kumas tee gogsume kadar cektım karın kısmım rahat etsın dıye butun gece karın kasık agrısında kıvrandım durdum sonra gelemıyor bebegım sıkılmalara valla

bu forum zaten bırbırımıze destek olalım dıye var :) doktoruna sor ve ondan guzel cevaplar aldıktan sonra bırdaha kendını bu kadar olumsuz dusuncelere alıstırmayacagına kendıne ılk once ve sonra bebegıne söz ver. Çok zor durum Rabbım hepımızın yardımcısı olsun erken dogum vs durumları ılk de olsa 5.cocugunda olsa zor Rabbım hayırlı saglıklı evlatlarımıza kavusmamızı nasıp etsın ınsallah inşallahh
Amin canım amiiin :) herşey güzel olucak hepimiz burda kakalarından mamalarından konuşucaz inşallah :)

Agladıgında kocan goruyor mı senı ? Ben ondan saklı aglıyorum deli demesın dıye :KK70: en zoru da misafirliğe gıdınce gozlerımın dolması :KK43:
Genel de görüyor :KK70: ya o kadar değişik ki duygu durumlarım bebişim hareket ediyor eşim hemen elini koyuyor karnıma ben başlıyorum ağlamaya, ya da bi reklam çıkıyor ya da sokakta bi bebek görüyorum bebişimin kıyafetlerine sarılıp gözlerim doluyor eşim dalga geçiyor artık kapı gıcırtısına ağlayacaksın diye korkuyorum artık diyo :KK70:

Evet ama böyle hani böyle nasıl desem ağrı 1 2 saniye sürüyo hafif bi ağrı. Snra gdiyo sonra biraz zaman geçiyo yine oluyo. Tam olarak ne zaman oldugunu henüz anlayamadım şuan oluyo mesela. Erken doğumdan çok korkuyorum çatı ağrısı denilen ağrılarımda vardı vajina bölgesinde. Hep aklıma kötü şeyler geliyor :KK43:
Benim 10. Haftadan beri kasıklarımda ağrı var. Dinlenince geçiyor ama yürüdüğümde ayakta durduğumda yine başlıyor. Mesela bu sabah kustum suan ağrım var zorlandım diye. Kötü düşünme doktorum bana magnezyum eksikliğinden diyip durdu bana

pantolonlar oluyosa tunık sıkıntı degıl canım ya gecen bızde gıttık bı tane kot aldım hamılelık ıcın onlada gıdemezdım etek gıydım kalem etekler oluyor ya lastıklı bır kumas tee gogsume kadar cektım karın kısmım rahat etsın dıye butun gece karın kasık agrısında kıvrandım durdum sonra gelemıyor bebegım sıkılmalara valla
Hamile pant olarak da sadece kot almıştım ama kumaş da almam gerekli böyle davetler için biraz önce bej rengi kumaş pantolonumu denemek istedim meğer 36 bedenmiş patlayacaktı şimdi 40 beden :( hatta tunik 42 sipariş ettim :anneadayı:

Genel de görüyor :KK70: ya o kadar değişik ki duygu durumlarım bebişim hareket ediyor eşim hemen elini koyuyor karnıma ben başlıyorum ağlamaya, ya da bi reklam çıkıyor ya da sokakta bi bebek görüyorum bebişimin kıyafetlerine sarılıp gözlerim doluyor eşim dalga geçiyor artık kapı gıcırtısına ağlayacaksın diye korkuyorum artık diyo :KK70:
Onlar hıcbır zman bızı anlayamıcak :( benım esımde kızımı dogurduktan sonra anlamış aglamamın hamılrlıkten oldugunu :110:hep kavga ederdık cok aglıyorum dıye de:işsiz:

Selam kızlar
Sabahtan hastaneye gıttım bebısımı gordum cok sukur ıyımış ^^ dogumumuza az kaldı sayılır InsaAllah en guzel sekılde bebıslerımızı dogurup kucagımıza alırız amııııııııın . Allahım herkesın evlatlarına hayırlı,saglıklı,uzun omurler versın amiin
Maşallah maşallah kuzuya senin ilk sezeryanla mi canım

Hanımlar bu arada nasıpse aralık annesi olucam ama burada takılmaya devam etmek ıstıyorum ^^
Benimde sınırda Dr yılbaşı ertesi alınır dedi benim ilk doğum sezeyan inşallah Aralık sonunda oglus gelmek için atağa kalkmaz yılbaşı ertesini bekler

Maşallah maşallah kuzuya senin ilk sezeryanla mi canım
Ilkı normal dogumdu ıkınncısı kesınlıkle srzeryan demıstı doktorum .. soyleyınce dosyama not aldı normal dogurmam heralde ya
Bır yandan spora baslamak ıstıyorum normal dogurursam kolay olsun dıye ..bıde meryem ana otuydu galıba onu da alıcam InsaAllah

Back
X