2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aa sende o konuyu kacırmıssın , burdan 2 arkadas aynı anda aldılar benımde arkadasım bakıyordu zeynep kamılde bende ona buldum 2 3 gun sonra aldım, tam 1bucukta actılar sıstemı 8 randevu var zaten ve bırde telefondan doppler randevu cıkmıyormus ben pcden aldım arkadasıma

Bende bilgisayardan bakıyorum gece 1 buçukta mı açılıyor sistem?

Sagol canim.. liste olusturuyorum.calisiyorum firsat buldukca iste.tamamlarim :)
bende bakıyorum canım oyle ındrım bısey denk geldıkce alıyorum kıyafetı bıraktım suanlık oda kalanını annem alacağı ıcın bosyere fazlalık olmasın dıye onlarda buyuk ıhtımal doguma yakın alınır bebek bakım yagları banyo bakım havlu tırnak makası vs onları hep annem alacak o yuzden bırsey kalmıyor bana bende buyuk gorunen dıger eksıklerıme bakıyorum bu aylık almam daha buyuk ıhtımal bıdahakı ay yıne bı toplu calısma yaparım herhalde :D

Dün aşı oldum kolum cok agrıyor normal mi? Hemsire kolun agrıyabilir Demisti ama bende halsizlikte var

kızlar bebek arabası alanlar varmı varsa tercihiniz ne oldu acaba

Kızlar bu arada sizi gördükçe alışverişe hevesleniyorum ama kararlıyım Ekim'i beklemeye :KK70:

Ben hazır bez yerine yıkanabilir bebek bezi kullanacağım. Şimdilik tek alış verişim bu. Merak edenler olursa sosyal medtada grupları da var YBB diye inceleyebilirsiniz :KK66:
Yıkamak çok zahmetli değil mi? o vakti bebeğine ayırırsın yenidoğan günde 5-6 kez kaka yapıyor
böyle tercih etmenin bir sebebi var mı?

Benimde 20 eylülde 22+2 olacağım. Çok sabırsızlanıyorum. En son 16 haftalıkken doktora gitmiştim. 4 haftadır bebeği görmedik. 2 haftamız daha var :)
ben daha pazartesı gunu gıttım :) buda ayrıntılı ıcın olacak ayrıntıldan sonrada bıdaha 3 hafta sonra fln gıderım herhalde

benim var fena hem de. 3-4 gündür yanıyor benim de. Rennie emiyorum bir tane iyi geliyor. Bu aralar normalmiş ilerleyen dönemlerde bebek büyüdükçe daha da sıkışıcak mide ve yanıcak:KK43:(

Şimdi böyleyse ilerlemesini düşünemiyorum. Rennie de bu defa fayda etmedi. 2 gündür az az sık sık yemeye gayret ediyorum o da bir işe yaramadı. Akşam eczacıma bir uğrayıp başka ne var araştırıcam.

Back
X