2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yrn detaylı ultrason var nedense heyecan yaptım. 1 ayda 3 kg almanın heyecanı da olabilir :KK43: doktorumun tepkisinden korkuyorum.
Detayliyi nerde yaptırıcaksın canim bana devlette yaptirabilirsin demisti yaptırdım daha mıne hanıma götürmedim raporunu memleketteyim bidaha ki aya anca götürebilcem inşallah sorun olmaz whatsaptan felan atsam çokmu abes olur ?

Herkez kilo almaya başlamış bendemi bir sorun var acaba 64 ile basladim 59 a düştüm daha almadım :bicak:çocuk nerde plasentasi suyu nerde anlamadım :işsiz:

Canım karnin büyüdü mu cok ayakta çok mu kalıyorsun

Boyun kaç canım bende boy var kaldırıyor 174 cm
yok cnim aslında çok ayakta duymuyorum niye ağrıyor bilmiyirum.evet cnim gobegum çıkmış ama mide on planda, boy 1.60:KK48::KK53:
diğer muanede 77kg :lülülü:şimdi daha fazla da olmuş olabilir.ben çok çabuk kilo alan biriyimdir.

Naptin sen :KK70:canim 45 basladim 49 50 kiloym suan masallah kiz nasil beslendin öyle nazar degmesin

Sorma sorma :KK70: valla ne bulursam yiyorum, tatlı hamur işi falan da çok yiyorum :KK22: başından beri hem demir ilacının etkisi hem sigarayı bırakmanın etkisi derken acaip iştahım açıldı. Önünü alamadım :kk77:

Sen cok zayifmissin ye bisey olmaz :dondurma:
Bende 57 ile basladim. 60 oldum..kilo almiyorum ozel cabam yok ama bakalim ne kadar olcaz :anneadayı::anneadayı:

Doktor da bana çok zayıfsın azcık kilo al ama abartma dedi. Ben abartmış olabilirim. Şimdilik görüntüm iyi yüzüme can geldi :KK71:

Herkez kilo almaya başlamış bendemi bir sorun var acaba 64 ile basladim 59 a düştüm daha almadım :bicak:çocuk nerde plasentasi suyu nerde anlamadım :işsiz:
Ben de seni merak ediyorum nasıl alınmıyor kilo:D ne yiyorsun bütün gün :)
Tamamiyle bünye meselesi hiç kafana takma bebeğin gelişimiyle ilgisi yok

Maşallah hepinize herkes farklı ben 7 kilo aldım ama 3kilo son ayda demir ilacının etkisiyle biraz kabızlıkta var. Diger hamileliklerimde 12_13 kilo almıştım inşallah daha fazla almam yaş 40 kilo vermek için acele etsem gerekecek doğumdan 6 ay sonra karatay diyeti

Sorma sorma :KK70: valla ne bulursam yiyorum, tatlı hamur işi falan da çok yiyorum :KK22: başından beri hem demir ilacının etkisi hem sigarayı bırakmanın etkisi derken acaip iştahım açıldı. Önünü alamadım :kk77:
Sigara içn varmi diye bi arkadaş vardı o senmiydin kuzum bende sigara biraktim ama kilo yok kendimi bildim bileli 45kg dim bakalim doguma kadar kac olacaz

Off çok fena geçmiş olsun. Aşı bende hafif ağrı yaptı bir gün sonra geçti. Mide bulantısı filan olmuştu doktor pek yan etki yapmaz dedi, ben üşüttüm demekki.

Bu arada bende kalsiyum magnezyum ilacımı içmediğim zaman kas ağrısı ve kramp yaşıyorım bununla ilgili olabilir mi seninde ağrıların acaba
Magnezyum falan normal seviyede çıktı canım ama bende genel olaral kasık ağrısı oluyor ayakta kaldığımda ya da bi iş yaptığımda

Ben de hamile kalmadan önce 58 kiloydum kusmalar başlamadan önce kilo almıştım çok acıkıyordum meğer hamileymişim:)) 61 olmuştum sonra kusmalar başlayınca 57 ye düştüm mide bulantım ve kusmalarım azaldı 64 kilo olmuşum ama kas oranım düştü zayıf görünüyorum sadece karnım büyüdü kiloyu orası alıyor sanırım :)

Ben de hamile kalmadan önce 58 kiloydum kusmalar başlamadan önce kilo almıştım çok acıkıyordum meğer hamileymişim:)) 61 olmuştum sonra kusmalar başlayınca 57 ye düştüm mide bulantım ve kusmalarım azaldı 64 kilo olmuşum ama kas oranım düştü zayıf görünüyorum sadece karnım büyüdü kiloyu orası alıyor sanırım :)
Bir deri bir göbek kaldık desenize

Kizlar puset ortum geldi bu arada harika bise yapanin eline saglik cok cici oldu payetli fiyonk harika durdu alt acma cantasida cok hosmus gercekten isteyen olursa isim verebilirim eft yoluyla yapiyo kapida odeme yok ama gozu kapali guvenip yaptirabilirsiniz
ben isterim canım. Adı ne??

Sigara içn varmi diye bi arkadaş vardı o senmiydin kuzum bende sigara biraktim ama kilo yok kendimi bildim bileli 45kg dim bakalim doguma kadar kac olacaz

Yok ben değildim canım. Ben eskiden de böyle yiyodum da kilo almıyodum. Şimdi işler degişti :) herkesin bünye farklı oluyo demek ki

Ben de seni merak ediyorum nasıl alınmıyor kilo:KK70: ne yiyorsun bütün gün :)
Tamamiyle bünye meselesi hiç kafana takma bebeğin gelişimiyle ilgisi yok
Hiç bilmiyorum canım benimde ilk kez başıma geliyor ilk hamileligimde 50 kiloyla basladim 70 kiloyla doğuma girdim bende şaşkınım :KK48: inanki hiç bi şeyden kısmıyorum abur cubur ekmek çikolata tarzı şeyleri nadir tüketirim sadece yoksa öğünlerim tam meyvesiymiş, tavuk ,kızartma, et, balık tuketmedigim için femix omega ilaç herbişeyim tam :kk77: çok hareketliyim bence ondan:KK48:

Back
X