2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kadin doguma bakmayacak miyim yani ? Randevu sisteminde de görünmüyor ki.Acaba kadin dogum dr u mu yonlendirecek orada
Evet kadin dogum yonlendiriyor ama sana yetişmez kuzum o devletten ayrintili olacaksan özelden radyoloji bolumunden al randevunu devlette sıra olmuyor

Kizlar bugun aksam esimle bas basa sinemaya gittik oglani anneme birakip beraber cok guz3ldi iyi geldi bu gezmek birazcik olsada facia üçlüye gittik pek beğenemedim guzel degildi cok komedi dediler ama oyle degilmis ama olsun farkli ortanda onla birlikte olmak cok guzell...

Kizlar bugun aksam esimle bas basa sinemaya gittik oglani anneme birakip beraber cok guz3ldi iyi geldi bu gezmek birazcik olsada facia üçlüye gittik pek beğenemedim guzel degildi cok komedi dediler ama oyle degilmis ama olsun farkli ortanda onla birlikte olmak cok guzell...
Arada hava almak gerek canım iyi yapmışsınız

Kızlar bazılarınıza çok kızıyorum. Yok temizlik yaptım yok bilmem ne yaptım. Ya 9 ay da yapmayıverin yormadan öylesine yavaşça bir ev silin süpürün wc banyo domestoslayın yıkayın bitti gitti. Napıosunuz da kanama gelecek kadar?? Canınızın kıymeti yok bebeğinizi düşünün bari. Ben hamile kaldığımdan beri 2 kez ev süpürdüm o da üstün körü. Onun dışında eşim yardımcı oluyor o olmasa maddi olarak sıkışsam da bi yarım günlü yardımcı alırdım hani. Canımızdan kıymetli mi! Hele ki canımızın içinden..

Kızlar bazılarınıza çok kızıyorum. Yok temizlik yaptım yok bilmem ne yaptım. Ya 9 ay da yapmayıverin yormadan öylesine yavaşça bir ev silin süpürün wc banyo domestoslayın yıkayın bitti gitti. Napıosunuz da kanama gelecek kadar?? Canınızın kıymeti yok bebeğinizi düşünün bari. Ben hamile kaldığımdan beri 2 kez ev süpürdüm o da üstün körü. Onun dışında eşim yardımcı oluyor o olmasa maddi olarak sıkışsam da bi yarım günlü yardımcı alırdım hani. Canımızdan kıymetli mi! Hele ki canımızın içinden..

Haklısın zor bir gebelik yaşıyorum sadece üstten yapıyorum dip köşe girmedim hiç ablam gelir bazen yardıma ben öyle ay yoruldum karnıma ağrı girdi denilecek şekilde iş yapmıyorum eşim çok titiz hep konuşurdu oda sustu mecburen bikaç düştükten sonra şimdi de bişey olmasın diye çok dikkat ediyoruz

Doğrudur canım bana öyle denk gelmiş de olabilir sadece tecrübemi aktarmak istedim umarım güzel geçer sevgiler
canım ben girdim ayrıntılıya , aksine doktor çok güleryüzlüydü gösterdi anlattı 20 dk kadar sürdü çok şükür bır sıkıntımız yok güzel geçti :)

Merhaba iyi Cuma’lar arkadaşlarım. 10 Eylülde detaylı ultrasona girdim doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim veya siz ne zaman sonra gittiniz ?
yanı canım bende dun girdim , normalde kendı kontrolum24 eylule denk gelıyor ama bır hafta daha ılerı atıcam ben bıraz zaman gecsın dıye

Back
X