2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah en kısa sürede canım ya çıkana kadar rapor mecbur değil mi
Rapor hakkımda kalmadı ki düşük kanaması nedeniyle hastanede yatış sonrası 10ar günden 30 gün rapor verildi en son bayram öncesi evi taşıma için 10 gün aldım.40 güne geldi bir yıl içinde rapor
Artık heyet raporu gerek ama ben artık çalışmak istiyorum

Iyiymis ben de e bebek markasi olan baby&plus travel sistemi dusunuyorum 869 tl idi
Bence oda çok güzeldir bende ilk etapta onu almak istedim fakat ilçedr yaşıyorum ebebk mağzası bana 1saat uzaklıkta birşey olursa geri götürmesi sıkıntı olur diye vazgeçtim fakat çok araştırdım gayet iyi ve kullanışlı bir araba oda canım Allah hayırlısını versin

Canim şimdi kontrolden çiktik doktor kilosu çok dedi beslenmene dikkat et dedi benimde kafam karişti 545gram
ay nıye oyle demıs doktor kacsın bugun tam olarak ben 22+1 de gittiğimde kilosu 537 (22+5 e göre uyumlu) yazıyor raporda fazla değil bence senın kı fazlaysa benım cocuuum daha fazla olur o zaman

Sizlerin hamilelik haftasi adet tarihine gore mi gidiyor ultrasonda degisiyor mu? Benim ilk dr a gore önden gidiyordu simdiki doktorumda 3 gun geride oluyor
benım kendı doktorumda hep tam bezen 1 gun gerı cıkıyor, devlette ve ayrıntılıda da 3 4 gun onde cıkıyor ama cok ta onemlı degıl bu gerılıkte ılerılıkte canım makıneye gore olcume göre degısıyor bunlar

Sizlerin hamilelik haftasi adet tarihine gore mi gidiyor ultrasonda degisiyor mu? Benim ilk dr a gore önden gidiyordu simdiki doktorumda 3 gun geride oluyor
Benim ilk aylarda Bata göre idi ancak 14. Haftadan sonra birkaç gün önde gidiyor 3-5 gün arası değişiyor canım

ben de daha pek bişey almadım ama çok çabuk büyüyorlar 0 3 aylık bile çok kullanılmıyormuş ben kıyafetleri sona bırakcam diğer şeyleri tamamlıcam hem boy kilosu daha net olur onagöre alınır
Ay ne bilim.alinmis alinmistir diye.kolayima geliyo kiyafet ordan basladim. :(

edosko edosko 2 adet hastane cikisi aldkm biri 5li biri onlu 4 tane zibin takimi aldim şu süslü yenidoğan takimi yaptiriyorum internetten 90 tl hastane cikisi eldiven sapka babeti uygun geldi bana ama rengi cok guzel gelince atarim size kizlar mint yesili yaptiriyorum
Bende bi 5 li takim daha alaym en iyisi :işsiz:

ay nıye oyle demıs doktor kacsın bugun tam olarak ben 22+1 de gittiğimde kilosu 537 (22+5 e göre uyumlu) yazıyor raporda fazla değil bence senın kı fazlaysa benım cocuuum daha fazla olur o zaman
Bizimki gec dollenmeden dolayi suan bebis 22+4 kilosu 545 çikti anlamadim çok dedi kafami karistirdi birde devlete gidicem yarin.

İyi geceler arkadaşlar.
Dün kontrolumuz vardı her şey yolundaymis şükür.
600 gr olmus.
Cinsiyeti de kesinleşti.
Erkekmis.
Bu arada kramplariniz var mı sizin de?
Bu sabah ilk defa oldu bana. Çok feciydi hala ağrıyor :/
Ay inşallah olmaz derken 2 gündür fenalardayım . O nasıl bir acı öyle Amannn.
Tahlil yaptırdım. Sonuca göre takviye alabilirim.

Back
X