2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar sızce bu erkek bebek ıcın olur mu ben bu tarz fresh seylerı daha cok sevıyorum pembe mavı bebek falan dan sa , bunlardan stıcker yapıp(ayrıyetten belkı magnet de yapabılırım ) , bu şişelerden alıp ustune yapıstırıp ıcıne kolonya yada renklı bır sıvı, başlarınada saman kagıdıyla baglasam nasıl olur sızce
30cc-mantar-tipali-cam-sise__0606196628792520.jpg

Bence içine mavi renk bir kolonya varmı bilmiyorum ama harika olur yada içine birkaç badem şekeri süsleme ile harika olur ben kendim beceremem satın alacağım bende

Sakin kilom az deme :KK70: 680grm cocugu obezitemi edecen lafi yedik geldik 545kilo diye seninkini duysa deliri doktor :KK70::KK70::KK70::KK70: dogru söyle için rahatladimi kilo konusunda seni geçen yok kiloda halen kilom az diyon :KK71::KK71:
Benimki sizlere göre daha zayıf 22. Haftalık iken 509 Gr idi. A aurora_z masallahi var senin kuzunun ben ne kendi kolona nede Bebişin kilosuna takılıyorum sonuçta hepsi zamanla alınacak veya verilecek

Merhaba arkadaşlar, şeker yüklemesine aç mı gideceğiz tok mu? İnternette fark etmez yazıyor ama forumda kadınlar hep aç karnına gittiklerini yazmışlar. Doktoru ile bu konuyu konuşan var mı acaba?

kızlar sızce bu erkek bebek ıcın olur mu ben bu tarz fresh seylerı daha cok sevıyorum pembe mavı bebek falan dan sa , bunlardan stıcker yapıp(ayrıyetten belkı magnet de yapabılırım ) , bu şişelerden alıp ustune yapıstırıp ıcıne kolonya yada renklı bır sıvı, başlarınada saman kagıdıyla baglasam nasıl olur sızce
30cc-mantar-tipali-cam-sise__0606196628792520.jpg

Bence gayet güzel. Sadelik iyidir. Yanına da magnet ve bebek çikolatası tamamdır. Ben de magnet düşünüyorum ama hala bir şey beğenemedim

Senin doktor beni görse azarlar, kapıdan kovar kuzum :KK70:beni biliyosun 8 kilo aldım. Benim doktor da sadece uyarmak için dikkat et demisti. Ben ne canım çekse yiyorum valla. Arkadaşların dediği gibi bebişin kilosu da normal geldi bana. Sen takma kafana hiç :emir_bebek:
Bende yiyorum insanin cani hersey istiyor :KK70:

Sakin kilom az deme :KK70: 680grm cocugu obezitemi edecen lafi yedik geldik 545kilo diye seninkini duysa deliri doktor :KK70::KK70::KK70::KK70: dogru söyle için rahatladimi kilo konusunda seni geçen yok kiloda halen kilom az diyon :KK71::KK71:
Canım olması gerekn kılodalar ama kıyaslama yapınca sen harıc :D zayıf gelıyor bırde yıne bobrek agrısı yasamktan korkuyorum olakı erken dogurursam dıye:P

21+3 de bizim küçük hanım 460 gr 25 cm di. doktor gayet sağlıklı dedi.
ben de kilo almazsa iyi olur doğumdan sonra ben ona kilo aldırırım öncesinde gerek yok dedim.
oğlum 3800 gr doğdu bu 3 kilonun altında doğsa hiç fena olmaz :KK48:

Benimki sizlere göre daha zayıf 22. Haftalık iken 509 Gr idi. A aurora_z masallahi var senin kuzunun ben ne kendi kolona nede Bebişin kilosuna takılıyorum sonuçta hepsi zamanla alınacak veya verilecek
Ay cok zayıf olmasında ozman zor olurmuş gıydırmesı bakması vs.. kulolu oluncada doyurması zor oluyor :)senınkının de kılosu ıyı sanırım haftalık enaz 150 gralması lazım

Merhaba arkadaşlar, şeker yüklemesine aç mı gideceğiz tok mu? İnternette fark etmez yazıyor ama forumda kadınlar hep aç karnına gittiklerini yazmışlar. Doktoru ile bu konuyu konuşan var mı acaba?
Ac gitmen gerekiyor once aclik kan sekeri icin kan aliniyor sonra icecegi içip tekrardan kan aliniyor

Ay cok zayıf olmasında ozman zor olurmuş gıydırmesı bakması vs.. kulolu oluncada doyurması zor oluyor :)senınkının de kılosu ıyı sanırım haftalık enaz 150 gralması lazım
Seninki iyi iyi gayet iyi kuzum :)) ❤ dusunme stres yapma yav. Gayet iyi. Benim 525ti 21+5te

Bence gayet güzel. Sadelik iyidir. Yanına da magnet ve bebek çikolatası tamamdır. Ben de magnet düşünüyorum ama hala bir şey beğenemedim
bende beğenemeyınce careyı kendım yapmakta buldum valla :D zaten hastaneye bırsey yapmam mevlut hem hastane ıkı kez aynı terane gerek yok benım fıkrımce

Back
X