- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
ben özelde yaptırdım bulunduğum şehirde yoktu o yüzden ankaraya gittiğimde yaptırdımBenimde kalbinde parlaklik çıktı.kizimdada çıkmıştı yarin sonuçları doktora göstereceğim.devlette yptirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben özelde yaptırdım bulunduğum şehirde yoktu o yüzden ankaraya gittiğimde yaptırdımBenimde kalbinde parlaklik çıktı.kizimdada çıkmıştı yarin sonuçları doktora göstereceğim.devlette yptirdim
kız kardeşimin oğlunda da çıktı doğuma kadar geçti inşallah benimki de düzelir.İnsallah duzelir diger kontrolde canim stres yapip bebisi uzme sakin sen ❤
bebek doğduktan sonra bile düzelebilir dedi sadece önlem amaçlı takip edicez dedi bakalım artık inşallah iyileşir minik pandamTekrardan yapildigina gore demekki dusme ihtimali var icini rahat tut canim insallah normal degerlerine döner
Geçmiş olsun canım düzelir iyi düşünbebek doğduktan sonra bile düzelebilir dedi sadece önlem amaçlı takip edicez dedi bakalım artık inşallah iyileşir minik pandam![]()
yanı canım aynı problemmı bılmıyorum ama benım oğlumun da sol bobregı buyuk cıktı doktor erkek bebeklerın cogunda oluyor bu durum dedı sadece doktor bılsın baksın sonradan dıye ben buraya o sekılde not alıyorum dedı korkulacak bırsey yok merak etme dedıbebek doğduktan sonra bile düzelebilir dedi sadece önlem amaçlı takip edicez dedi bakalım artık inşallah iyileşir minik pandam![]()
bence cokca yeterlı kuzum almak ıstersen bundan sonra 3-6 ay almaaya bak amaKİZLAR bebiş için aldigimiz butun setleri hastane çikişlarıni topladim sizce bukadar yeterlimi ilave alinmalimi
11 adet çıtçıtlı zibin
9 adet üst badi (çogu kendinden eldivenli )
16adet alt ayaklı tayt
1adet ayı postlu tulum
1adet mont tarzi tulum
1adet kundak
1adet alt açma minderi
11adet battaniye
4adet patik
9adet çorap
6adet eldiven
8adet şapka
6adet önlük
2adet kilotlu çorap (erkek oldugu için bebişimiz kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim
İçin iki tane aldim )
1adet bel baglama bandı
28 adet agiz bezi
Bunlara ek olarak battaniye tulum eldiven sapka ayakkabı isim yazili hastane takimi alinacak isim netleşince yaptirmayi planliyoruz
Bu tazdiklarim yeni dogan 0-50 kimisi 0-3 yaziyor ama asa yukari ayni olculeri
Bebeğin iri olursa o patikliler fazla gelir boyları çabuk uzuyor 0-3 aylık olanlarla aynı kalıpsa belki büyüktür bence alırsan 3-6 al benceKİZLAR bebiş için aldigimiz butun setleri hastane çikişlarıni topladim sizce bukadar yeterlimi ilave alinmalimi
11 adet çıtçıtlı zibin
16adet alt ayaklı tayt
1adet ayı postlu tulum
1adet mont tarzi tulum
1adet kundak
1adet alt açma minderi
11adet battaniye
4adet patik
9adet çorap
6adet eldiven
8adet şapka
6adet önlük
2adet kilotlu çorap (erkek oldugu için bebişimiz kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim
İçin iki tane aldim )
1adet bel baglama bandı
28 adet agiz bezi
Bunlara ek olarak battaniye tulum eldiven sapka ayakkabı isim yazili hastane takimi alinacak isim netleşince yaptirmayi planliyoruz
Bu tazdiklarim yeni dogan 0-50 kimisi 0-3 yaziyor ama asa yukari ayni olculeri
Onlarda var kuzum baya aldik ben sadece yeni doganlari yazdim sortuna kadar hepsini aldik yeni dogan yetse gerisi çok önemli degil dışarı çiktikca alinirbence cokca yeterlı kuzum almak ıstersen bundan sonra 3-6 ay almaaya bak ama
Haklisin eşim ayakli aldi hep ama 3-6 ayliklarda var 9 aya kadar aldik ben yeni doganları yetermi acaba diye sizinle paylaşmak istedim digerli disari çiktikca alinir 3-6-9 aylik zibin tayt ikili takimlsr sortlar falan alindi kuzumBebeğin iri olursa o patikliler fazla gelir boyları çabuk uzuyor 0-3 aylık olanlarla aynı kalıpsa belki büyüktür bence alırsan 3-6 al bence
eğer geçmezse ameliyat olabilirmiş ya da doğar doğmaz sünnet edilecek dedi şimdilik bişey belli değil yönlendirecekmiş beni öyle dedi
Allah saglıcakla kucagımıza almayı basıp etsın anne olmak zor gerseyı takıntı yapıyıruz :)Seninki iyi iyi gayet iyi kuzum :)) ❤ dusunme stres yapma yav. Gayet iyi. Benim 525ti 21+5te
Sebep yok gibi . Yarım rahimliyim doktorım bundan dolayı düşük olmaz erken doğum olur dedi . Güzel duaların için sağol allah razı olsun sende bebegını sağlıklı bir şekilde kucagına al inşallah.sebebini araştırdılar mı tatlım 3 düşük kolay mı?rabbim aratmasın sağlıkla kucağına al inşallah bu sefer
![]()
KİZLAR bebiş için aldigimiz butun setleri hastane çikişlarıni topladim sizce bukadar yeterlimi ilave alinmalimi
11 adet çıtçıtlı zibin
16adet alt ayaklı tayt
1adet ayı postlu tulum
1adet mont tarzi tulum
1adet kundak
1adet alt açma minderi
11adet battaniye
4adet patik
9adet çorap
6adet eldiven
8adet şapka
6adet önlük
İçin iki tane aldim )
1adet bel baglama bandı
28 adet agiz bezi
Bu yazdiklarim yeni dogan 0-50 kimisi 0-3 yaziyor ama asa yukari ayni olculeri
maşallah canım fazla fazla yeter zaten kirletmelerinden ne olacak onların ya en fazla süt kokusu zaten hergun yıkanacak minnaklarımız :) böyle görünce uzun uzun listeler hiç bişiy almamışım diyorumKİZLAR bebiş için aldigimiz butun setleri hastane çikişlarıni topladim sizce bukadar yeterlimi ilave alinmalimi
11 adet çıtçıtlı zibin
16adet alt ayaklı tayt
1adet ayı postlu tulum
1adet mont tarzi tulum
1adet kundak
1adet alt açma minderi
11adet battaniye
4adet patik
9adet çorap
6adet eldiven
8adet şapka
6adet önlük
İçin iki tane aldim )
1adet bel baglama bandı
28 adet agiz bezi
Canım geçen hafta benim de bebeğin böbreklerin de büyüklük olduğunu söylediler 4 mm olması gerekirken 4.9 ve 4.2 çıktı böbrekleri perinatolojiye yönlendirdi her ay bakılacakmış böbrekler çok değişken olabiliyormuş o sırada çişini de tutuyor olabilir dedi ama en sık rastlanan durummuş, ben çok kafama takmadım en azından kalbinde beyninde bişiy yok böbrekleri düzelir elbette çoğu zaman doğana kadar kendiliğinden geçiyormuş bile o yüzden üzülme sende olur mukızlar ayrıntılı ultrasonda sorun çıktı böbrek süzme kanalında genişleme varmış bebeğimin.![]()
bende beğenemeyınce careyı kendım yapmakta buldum vallazaten hastaneye bırsey yapmam mevlut hem hastane ıkı kez aynı terane gerek yok benım fıkrımce
Canım allah gönlüne göre versin inş bian evvel çıkarGunaydin hanımlar
Nasılsınız
Sizden tayinim için dua istiyorum hala çıkmadı ve perşembe iznim bitiyor
@CANIM AZRAM yeğenin nasıl oldu
bence de normal gibi canım , 21 ken 490 dı gayet iyi dedi bizim doktorCanim şimdi kontrolden çiktik doktor kilosu çok dedi beslenmene dikkat et dedi benimde kafam karişti 545gram
meyve çok tüketme canım ya, günde tek çeşit yemeliymişiz. Ablam bi hafta sabah akşam karpuz yemişti, sonra gebelik şekeri çıktı felan bisürü uğraştı.. taze sıkılmış meyve suları da hiç tavsiye edilmiyorÖyle kuzum aramiZda çok bi gram farki yokki senle ve buradada takip ediyorum aşa yukarı kilolar aynı meyve çok yeme şekerli dedi bende çikolata yememek için meyve bol tüketiyorum dedim yanliş dedi pakete girmedi diye o şeker sayilmiyormu dedi aman az bi iştahim vardı keyfimc bişide yiyemicem
ha maşallah bence rahatlıkla yeter canımKİZLAR bebiş için aldigimiz butun setleri hastane çikişlarıni topladim sizce bukadar yeterlimi ilave alinmalimi
11 adet çıtçıtlı zibin
16adet alt ayaklı tayt
1adet ayı postlu tulum
1adet mont tarzi tulum
1adet kundak
1adet alt açma minderi
11adet battaniye
4adet patik
9adet çorap
6adet eldiven
8adet şapka
6adet önlük
İçin iki tane aldim )
1adet bel baglama bandı
28 adet agiz bezi