2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben zaten lazimlik onu kullanmam bu egitici lazimliklar var konusab muzikli falan rabbim o gunleri nasip ederse onlardan almayi dusunuyorum canm ben suan fiyattan yapmiyorum ucreti onemli degil sevibaby daha buyuk sevibabymi yoksa babayjemmi diye sordum kuzum tecrubeli anneler vardir kuvetin buyuk olmasi daha kullanisli olurmu yoksa farketmiyormu sonucta bir yasina kadar kullanacagiz
Alin 1 milyoncudan ne veriyonuz o kadar para kizlar ya :))

Böyle modernlikmi olur allah askina ee bu insanlar evde sıkılmiyormu ôzellikle seni cok merak ettim
Simdi çalismiyordun galiba dimi kuzum
Disariya falan cikiyormusun yoksa evdemisin ?
Yeni şehire taşındık bizde evde TLC kanalına takılıyorum tvde kimseyi tanımıyorum karşı komşum taşındı ben birşeyler yaptim hoşgeldin dedim gittim ama kendileri gelmiyor bende artık gitmiyorum Allah'tan 4 ekim de göreve başlayacagim sonrada bebek gelir büyüğün okulu dersi küçüğün uykusu yemek derken günler geçer

Bende öyle 2 kişiyiz çoğu zaman yaptığım şeyler bitmiyor paylaşmak istiyorum ama herkesin evi kapı duvar :/ maalesef gene annemlere yakın olamayacağız, şimdi evlenecek bütün arkadaşlarıma falan tavsiyem anne evine yakın oturmayı şart koşun diyorum çok zor oluyor kalabalık aileden gelip de tek kişi kalmak :KK43:
suan tam o durumdayım malesef sehır farkı var bende bırde annemler haftasonu geldı gıttıler bosluk gıbı aynı ama napcan herzaman ımkan olmuyor malesef anne yanında kalmaya olmaya :(

Böyle modernlikmi olur allah askina ee bu insanlar evde sıkılmiyormu ôzellikle seni cok merak ettim
Simdi çalismiyordun galiba dimi kuzum
Disariya falan cikiyormusun yoksa evdemisin ?
Zaten canım en büyük hatayı o zaman yapmışım ben 2017 mayıs ayında evlendim kına günüme kadar çalıştım sonra iş yeri ile anlaşma yapıp beni onlar çıkarmışlar gibi gösterip işsizlik maaşına başvurdum 10 ay işsizlik maaşı çıktı, 5 yıl yoğun tempoda dershane öğretmenliği yaptım ama tek düşüncem evleneyim çalışmayacağım oldu çünkü sabah 8 akşam 10 sürekli çalıştım 12 saat derse giriyordum bıkmıştım 5 yılda, ams hata etmişim işsizlik maaşım var nasılsa diye iş başvurusu yapmadım sonra nasılsa evdeyim diye korunmayı bıraktım bebek yapalım bari yaş da geçiyor dedim eylul ayında korunmayı bırakıp Aralık ayında hamile kaldım sonra şubatta da o bebeğimi kaybettim, ilk 6-7 ay neredeyse evde hiç durmadık eşimin işi dolayısıyla bütün Ege bölgesini Trakya bölgesini gezdik çok yorulduğum zamanlarda da eşim beni annemlere bırakıyordu, annemlerde istanbulda ama onlar Ümraniye de ben Beylikdüzü metrobüsle 2 saat yol var, ama keşke ilk yıl iş başvurusu yapsaymışım en azından bir iki arkadaş ortam edinmiş olurdum, halk eğitime gittim ismek kursu için dikiş nakış ve iğne oyası kursu vardı sadece benim dikiş makinem yok o yüzden o kaldı, iğne oyasını ne yapacağım çeyizden bi sürü var zaten dedim o da kaldı, eşimin ailesi ile de görüşmüyorum benim evime gelmiyorlar bende onlara gitmiyorum, ailem geliyor ama çok sık değil, arkadaşlarım da çalışıyor ve hepsi Anadolu yakasında:(
Kııııızzz ne dertliymişim be ne uzun anlattım böyle :KK70:

suan tam o durumdayım malesef sehır farkı var bende bırde annemler haftasonu geldı gıttıler bosluk gıbı aynı ama napcan herzaman ımkan olmuyor malesef anne yanında kalmaya olmaya :KK43:
Aynen cumartesi günü babamlar geldiler ama geldiklerinde öyle mutlu oluyorum ki ne hazırlayacağımı ne yedireceğim şaşırıyorum şunu da yapayım bunu da yapayım diye diye bakıyorum 10-12 çeşit yapmışım, ilk başta her gelip gittiklerinde ağlardım 7 kardeşiz biz hepimiz evliyiz ama gelinlerimiz öyle nasipli ki annemler gibi bi aileye gelin geldikleri için övmek için demiyorum ama hep ardlarındalar ne dertleri olsa üst katında annemler, evlerinde yemek bile yapmıyorlar çalışıyorlarannem yapıyor, faturalarını babam ödüyor, çocukları okuldan geliyor annem karşılıyor şimdiden babam Doğum da bizim yanımıza gel diyor onlarda üzülüyorlar halime yalnız oluşuma :(

Kizlar toplam 35 gun rapor almisim 5 gun daha alirsam doktorum heyet verecek acaba kendi doktoruma gitmeden aile hekiminden alsam buda geceerli olurmu bilgisi fikri olan acil yazabilirmi bide ne diyip alabilirim acill kizlar yardim

Benim ilk üç ay kalp çarpıntısı vardı. Tsh hormonu düşük çıkmıştı ben de. Sen de bir baktı istersen. Sık idrara çıkma ve halsizlik bende de var. Şekerden değil de hamilelikten kaynaklanıyor.

Bugun randevum vardi bir problem gorurlerse arayacaklar kan verdim. Bende henuz 16ayini doldurmak uzere kucuk bi bebek daha var beni cok yoruyor belki tek sebebi budur hic dinlenemiyorum:(

Merhana hanımlar tekrar. Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba :(

Merhana hanımlar tekrar. Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba :KK43:
Cnm bizimde aynı şekilde burfa bi kaç arkadaş daha var aynı sey söylenen takip ediyoruz birbirimizi Dr tek başına bu bulgu birşey ifade etmez dedi bana bi kaç arkadaşa dahaa aynı seyi söylemişler ama yine de takip edilmesi lazım tabiki her muayene de bakılacak bakalım çogu geliyormş zaten doğuma kdr güzel düşünelim güzel olsun inşallah

• Beğen
Reactions: Otb
Cnm bizimde aynı şekilde burfa bi kaç arkadaş daha var aynı sey söylenen takip ediyoruz birbirimizi Dr tek başına bu bulgu birşey ifade etmez dedi bana bi kaç arkadaşa dahaa aynı seyi söylemişler ama yine de takip edilmesi lazım tabiki her muayene de bakılacak bakalım çogu geliyormş zaten doğuma kdr güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Evet banada aynısını söylediler ama bikere ufacık şeyler bile bizi yıpratıyor. Yani bu zamana kdr hiçbir sorun görülmedi ki benm kendi doktorum iyi bir doktor güveniyorum ona. Kendisi bana hiç böyle birşyden söz etmedi. Üç dört gün öncede ona gitmiştim. Be 19. Haftada yaptırdıgım detaylıdada söz edilmedi herşeyi bormal denildi. 26. Haftaya giricem ve şimdi böyle birley belirmesi normalmi anlamadım. Takip edilcek evet ama bize nasıl geçicek zaman bilmiyorum. İkili testim falan temiz çıkmıştı. Burnu ensesi vs de normal. Bi değişiklik olırsa benide bilgilendirirmisimiz lütfen. En azından iletişimde olayım sizlerle..

Insallah canim. anne karnında gelisimi en cok destekleyen yiyecekleri arastirir oldum ben. Sizin bir fikriniz var mi?

Hangi uygulama bu acaba? Bende bakayim.
.:KK66:

Insallah canim bir sorun olmaz. Gelisimi destekleyen yiyeceklere tekrar bakıyorum ben bu aralar...

Bebeğe kilo aldıran besinler : kaşar peyniri, muz, yarma, bulgur,keçiboynuzu pekmezi ve proteinli gıdalar diye biliyorum. Yani kırmızı et, her gün 1 yumurta diye biliyorum. Bunun yanında ben balık az yediğim için arada omega desteği de kullanıyorum, balık yağı şeklinde

Evet banada aynısını söylediler ama bikere ufacık şeyler bile bizi yıpratıyor. Yani bu zamana kdr hiçbir sorun görülmedi ki benm kendi doktorum iyi bir doktor güveniyorum ona. Kendisi bana hiç böyle birşyden söz etmedi. Üç dört gün öncede ona gitmiştim. Be 19. Haftada yaptırdıgım detaylıdada söz edilmedi herşeyi bormal denildi. 26. Haftaya giricem ve şimdi böyle birley belirmesi normalmi anlamadım. Takip edilcek evet ama bize nasıl geçicek zaman bilmiyorum. İkili testim falan temiz çıkmıştı. Burnu ensesi vs de normal. Bi değişiklik olırsa benide bilgilendirirmisimiz lütfen. En azından iletişimde olayım sizlerle..
Bzmde öyle cnm 21. Haftaya kdr bende de birşey görülmemişti bir anda çıkabilen bir durum sanırım ben içimi rahat tutmaya çalısıyorm 25. Haftada randevum bi değişiklik olursa mutlaka haber veriirm inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

• Beğen
Insallah canim. anne karnında gelisimi en cok destekleyen yiyecekleri arastirir oldum ben. Sizin bir fikriniz var mi?

Hangi uygulama bu acaba? Bende bakayim.
.:KK66:

Insallah canim bir sorun olmaz. Gelisimi destekleyen yiyeceklere tekrar bakıyorum ben bu aralar...

Bebeğe kilo aldıran besinler : kaşar peyniri, muz, yarma, bulgur,keçiboynuzu pekmezi ve proteinli gıdalar diye biliyorum. Yani kırmızı et, her gün 1 yumurta diye biliyorum. Bunun yanında ben balık az yediğim için arada omega desteği de kullanıyorum, balık yağı şeklinde

Merhana hanımlar tekrar. Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba :KK43:
bu forumda cogu kısıde bu var canım tek basına kalp parklaklıgı bır anomelı ıcın yeterlı degıl cogu bebekte görülüyormus gercekten de sonrasında gecıyormus yada dogdugunda içini ferah tut takıp edılmesı tedbir amaclı nettekı seylerıde bosyere okuyup canını sıkma

• Beğen
Back
X