2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar ben mimarım görsel programlarla çok haşır neşirim çok da severek yapıyorum kendi kuzum için çerçevelikler hazırlamaya başladım, bir tane hazırladım alelacele kesip çerçevesine koyup odasına asacağım.. dileyene istediği boyutlarda istediği şekillerde hazırlayabilirim.. daha bitmedi tabi 3’lü yanyana düşünüyorum ortada isim olacak şekilde.. ben kendime a4 boyutlarında hazırladım bittiğinde tamamen sizinle de paylaşırım :) beğenen olursa çerçeveleriyle birlikte uygun rakamlara hazırlayabiliriz.. :) Sevgiyle kalın..

Eklentiler

• 10FCB550-EE8D-48F6-9DB3-E54156340A88.webp
    10FCB550-EE8D-48F6-9DB3-E54156340A88.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 86
Bzmde öyle cnm 21. Haftaya kdr bende de birşey görülmemişti bir anda çıkabilen bir durum sanırım ben içimi rahat tutmaya çalısıyorm 25. Haftada randevum bi değişiklik olursa mutlaka haber veriirm inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Evet sanırım öyle bende daha kendi doktorumla görüşemedim. Olayın şokuyla. İnşllah bebeklerimiz sağlıklıdır ve sağ salim kucagımıza alırız :(

bu forumda cogu kısıde bu var canım tek basına kalp parklaklıgı bır anomelı ıcın yeterlı degıl cogu bebekte görülüyormus gercekten de sonrasında gecıyormus yada dogdugunda içini ferah tut takıp edılmesı tedbir amaclı nettekı seylerıde bosyere okuyup canını sıkma
Evet yani sık görülen birşey ama genelde 22. Haftaya kdr görülen birşey benim 26. Hafta olcak neredyse şimdi görünmesi korkuttu beni. Ve insan ister istemez üzülüyor. Doktordan dışarı zor attım kendimi. Dışarı çıkmamla ağlamam bir oldu zaten. :( yani madem önemsiz birşey ve tek bulgu bunu bana söyleyip sonrada kafanı karıştırmıyım sıkıntı yok diyor. Doktorda bi tuhaf. Neyse canım inşallah dediğiniz gibidir be hepimizin bebeği sağlıklıdır:(

Aynen canım 14 şubatta kürtaj oldum 2 ay korunduk 13 mayıs anneler gününde yeniden hamile olduğumu öğrendim çok şükür bin şükür rabbim aratmadı hemen istediğimiz ayda nasip etti, evdeyken de sıkılmıyorum aslında çünkü işim hiç bitmiyor sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum işe gönderiyorum sonra geri uyuyorum 11 gibi uyanıyorum kahvaltı yap evi toparla akşama yemek hazırla pazar market alışverişi derken zaman geçiyor, yarın annemlere gideceğim aşure kaynatılıp Mevlüt okutulacak gene bize oturmak yok :) eşimin ailesi hiç bir zaman anlamayacaklar canım hala kendilerini haklı gördükleri için bir adım bile atmıyorlar hamile olduğumu geçen hafta öğrendiler, umurlarında bile değil insan bi der neredeyse 6 ay olmuş neden söylemediniz diye beni arayıp ya da msj atıp tebrik eden de yok sanki bebeği eşim doğuracak :KK70:
Bukadar kin neden insallah bu gunlere bakip guleceginiz guzel gelismeler olur diyim artik kuzum bende senin gibi aksama kadar evdeyim eşim anlayişlı degil sen gibi pazar market manavda gezemiyorum çikarsak beraber çikmazsakta evdeyim

Gecmis olsun canim sonuçlari bizimle paylas insallah kotu birseyin yoktur
Canim bebisin kafasi asagida gorunuyor su an. Erken dogum riskin yok acilman yok dedi. Haftaya tekrar bakacak insallah. Bebisler boyle donebiliyorlarmis, sonra tekrardan normalde donebiliyorlarmis. Bakalim oglum insallah erken gelmeye kalkmaz. o_O

Evet sanırım öyle bende daha kendi doktorumla görüşemedim. Olayın şokuyla. İnşllah bebeklerimiz sağlıklıdır ve sağ salim kucagımıza alırız :KK43:
Kendi Dr unla konuştuğunda daha rahat edersin cnm muhtemelen ilk etapta bende çok okudum araştırdım üzüldüm ama arkadaşlar sağolsunlar rahatlattılar benide sende gönlünü ferah tut

Karnını mı üşüttün acaba? Doktordan çıkınca bizi de bilgilendir canım çok geçmiş olsun
Coklu alinti yapmayi beceremedim ya bebisin kafasi asagida duruyor o baski yapiyormus da. Erken dogum riskim yokmus. Acilmam yokmus. Dinleneceksin dedi. Magnezyumu hergun almiyordum artik hergun alicam insallah. Takipteyiz su an. Iyi ki de gitmisim valla:skandal: ne dusundum ne cikti. Kendisi donebiliyormus sonra bakalim insallah doner bebisim.

Bukadar kin neden insallah bu gunlere bakip guleceginiz guzel gelismeler olur diyim artik kuzum bende senin gibi aksama kadar evdeyim eşim anlayişlı degil sen gibi pazar market manavda gezemiyorum çikarsak beraber çikmazsakta evdeyim
Beni beğenmediler ailemi hor gördüler hiç bişiy olması gerektiği gibi olmadı maddi bişiy beklemedik ama manevi olarak da yanımızda olmadılar, eğer yakınında kv falan varsa iyi de anlaşabiliyorsan ev hanımı olmak bence dünyanın en güzel şeyi :))

Beni beğenmediler ailemi hor gördüler hiç bişiy olması gerektiği gibi olmadı maddi bişiy beklemedik ama manevi olarak da yanımızda olmadılar, eğer yakınında kv falan varsa iyi de anlaşabiliyorsan ev hanımı olmak bence dünyanın en güzel şeyi :))
Begenmediler ne demek ya, ne kadar ayip bir sey. Kendileri pasa torunu muymus? Allah bunlarin hesabini soracak insallah. Kotuluk yapmis olsan neyse dicem de, begenmemek ne bicim is

Begenmediler ne demek ya, ne kadar ayip bir sey. Kendileri pasa torunu muymus? Allah bunlarin hesabini soracak insallah. Kotuluk yapmis olsan neyse dicem de, begenmemek ne bicim is
Aksine canım maddi olarak onlardan kat kat daha ileride benim ailem eşimin de öyle aham Şaham bi yakışıklılığı yok göbekli 95 kilo adam yani :)) takı falan takmadılar nikaha gelip tebrik edip bi de benim ailemin ayırttığı restorana gelip bi de güzel karınlarını doyurup üzerine ellerini öpmedim diye bebeğim için beddua yedim, önceki bebeğimi kaybedince Sevinç’lerinden hemen msj attılar şimdi yeniden hamile olduğumu geçen hafta öğrendiler ama tık yok çünkü yeniden hamile olmam ve çok şükür tehlikeli zamanları geçmiş olmam onlar için üzücü bi durum

Üzüldüm ya böyle oldumu insanin bir yani hep buruk kaliyor üc günluk dunya alan almiş satan satmiş sen yirtsanda parcalasanda o is bitti artik bari bundan sonrasi guzel olması için ugraşsaydilar neyse canim o bebek bi dogsun gitsin diye dua edersin de kazik çakarlar hele birde ilk torunsa ilk oglundansa nerden barışiverdik dersin :KK70:Bizim kayinvalide işinde gücünde gelip gitmiyor bile ama dogum yapsam ayaklanana kadar bebegi bakabilecegime inandi gune kadar bakar evi zaten bi sokak asagida sabah gelir aksam gider ilk zamanlar yatiliyada kalir oyönden sansliyim sanirsam
Rabbim gönlüne göre versin hakkinda hayirlisi olsun kuzum

Canim bebisin kafasi asagida gorunuyor su an. Erken dogum riskin yok acilman yok dedi. Haftaya tekrar bakacak insallah. Bebisler boyle donebiliyorlarmis, sonra tekrardan normalde donebiliyorlarmis. Bakalim oglum insallah erken gelmeye kalkmaz. o_O
İnsallah gelmez aaa kiz ona çiksin yukari
Çok geçmiş olsun kuzum bugun yazi okudum bebekler takla atmaya başliyorlarmiş artik bu sipada öyle birşeymi yaptiki

Eklentiler

• B8C6D3BE-4837-4A3E-873E-68FBF4B5ACFD.webp
    B8C6D3BE-4837-4A3E-873E-68FBF4B5ACFD.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 48
Aksine canım maddi olarak onlardan kat kat daha ileride benim ailem eşimin de öyle aham Şaham bi yakışıklılığı yok göbekli 95 kilo adam yani :)) takı falan takmadılar nikaha gelip tebrik edip bi de benim ailemin ayırttığı restorana gelip bi de güzel karınlarını doyurup üzerine ellerini öpmedim diye bebeğim için beddua yedim, önceki bebeğimi kaybedince Sevinç’lerinden hemen msj attılar şimdi yeniden hamile olduğumu geçen hafta öğrendiler ama tık yok çünkü yeniden hamile olmam ve çok şükür tehlikeli zamanları geçmiş olmam onlar için üzücü bi durum
Vallahi Allah sana sabir versin. Bulmuslar da gelini bunamislar. Allahtan korkulari yokmus :/

İnsallah gelmez aaa kiz ona çiksin yukari
Çok geçmiş olsun kuzum bugun yazi okudum bebekler takla atmaya başliyorlarmiş artik bu sipada öyle birşeymi yaptiki
Ay belki de ya, tam sipa gercekten basi asagida oldugu icin baya baski da yapiyor. Insallah doner. Bu arada doktor bana is yapma dedi. Eve bir yardimci tutarsin dedi, canima minnet:ıslık::temizlik:

Üzüldüm ya böyle oldumu insanin bir yani hep buruk kaliyor üc günluk dunya alan almiş satan satmiş sen yirtsanda parcalasanda o is bitti artik bari bundan sonrasi guzel olması için ugraşsaydilar neyse canim o bebek bi dogsun gitsin diye dua edersin de kazik çakarlar hele birde ilk torunsa ilk oglundansa nerden barışiverdik dersin :KK70:Bizim kayinvalide işinde gücünde gelip gitmiyor bile ama dogum yapsam ayaklanana kadar bebegi bakabilecegime inandi gune kadar bakar evi zaten bi sokak asagida sabah gelir aksam gider ilk zamanlar yatiliyada kalir oyönden sansliyim sanirsam
Rabbim gönlüne göre versin hakkinda hayirlisi olsun kuzum
Oğlundan ilk olacak benim bebeğim nasipse, canım evime almam onları eşimde biliyor evimde tek bir liralık hakları yok iş yerinden aldığım tazminatımla, birikmiş paramla aldım eşyalarımı yeri geldi eşimden daha fazla masraf ettim, hastaneye gelip görebilirler bebeği ama evime gelemezler dedim sonrasında da 6-7 aylık olduğunda arabayla götürürsün ben arabada beklerim de çıkarır yarım saat gösterir gelirsin bebeği dedim eşimde kabul etti, kinci olduğumu düşünmüyorum ama nişanda koptu iplerimiz üzerinden 2 sene geçti en azından evlendikten sonra biz ettik sen etme barışalım deselerdi ben kabul ederdim ama kuyrukları hala dik

Back
X