Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ay dogum yapan bi arkadasim var onunda kocasi calismadigi icin aylik bana gelir lazim toplu almayacam aylik alacam diyodu demekki olan bisi canim arastr sende ama krediler gunu gunune odenmesi lazm ama rapor parasinin ne zamn yatacagi belli olmaz bence iyi arastrman lazmKızlar ya ben de size bir şey danışmak istiyorum içinizde bilen vardır mutlaka. Ben özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznimde paramı devlet yatırcak ancak toplu yatıyormuş izin sonunda. Benim her ay araç kredim var nerdeyse maaşımın yarısı tabii asgari ücretli olduğum için ( maaş farkımı elden alıyorum) devlet asgariden kesintili yatırcak yani tamamı krediye gidecek. O yuzden çok zor durumda kalırım. (Eşim ev kredisi ödüyor ) Ben her ay yatmasını istiyorum. Şirketle bu konuda anlaşamayız. Hani siz yatırın her ay ben toplu geldi mi size veririm diye bir şey kabul etmezler. Bi arkadasım şirket “personel aylık yatmasını istiyor” şeklinde ibare yazarsa aylık yatabilir dedi ama güvenemedim bilgisine çünkü o da emin değil. Böyle bir şey olabilir mi?
Canım üzülme en ufak biseyde hemen dön sendromu olur diyorlar.en ufak biseyde en kötü ihtimali söylüyorlar .benim arkadaşıma bebeğin kafası büyüyor binde bir görülen hastalık ,yok kafasında kistler var.cocuk doğdu sapasağlam.kiziyorum bu doktorlara .bir tanıdığımız var ikili , üçlü testi temiz çıktı ama bebeği çok ağır engelli.yani bana göre o testlerinde bir önemi yok sen dua et canım bol bol.gece kalk namaz kil.Allahin kudreti herşey yeter.o dilerse hiç bişey olmaz.dua edelim bol bol .içini ferah tut.Bugün perinatoloji randevum vardı bebeğimin böbreklerine bakıldı tekrardan 2 hafta da gene artmış böbrek buyumesi biri normal ama bir böbreği büyüyor 6.8 mm olmuş, doktorlar hiç mi güzel bişiy söylemez hemen down sendromu olabilir dedi doğduğunda böbrek yetmezliğiyle doğabilir dedi ya da anne karnındaki suyunu bitirebilir susuz kalabilir dedi hep kötü hep kötü![]()
Canım birde sana tavsiyem araştırmalara gitme onlar çok meraklı incelemeye dinlemeye.prof.perinatoloklar var Recep has gibi riza madazli gibi oluş api gibi.bu saydıklarım profesör ve işlerinin ehli bunlardan birine git.biraz pahalı hatta baya pahalı ama en azından isinin ehli.arastirmada senin oradan oraya oradan oraya sürükler yipratirlar.İnşaallah öyle düzelebilecek bişiy olsun razıyım bakarım bebişime güzel güzel
Merhabalar bildiğiniz üzere dogumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta rapor alma hakkınız var doğumdan önce aldığınız rapor bebegin doğumuyla beraber onaylanıyor açık rapor veriyorlar yani bitiş tarihi belirtilmeyen rapor bunun parasını doğumdan sonra muhasebe hemen onaylarsa 15 20 gun içinde alırsınız.Doğumdan sonra verilen raporun bitiş tarihi belli olarak verilir muhasebeci ara ara 15 günde bir onaylarsa sgk ödemenizi ara ara çıkartır 170 den ne kadar rapor parası alacağınızı ve hangi günlerdr alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.iş yerimizle anlaşıp son 3 ay brüt maaşınızı arttırırsanız ödememizi daha yüksek alırsınız.sgk maaşın 3/2 sini ödüyor.Kızlar ya ben de size bir şey danışmak istiyorum içinizde bilen vardır mutlaka. Ben özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznimde paramı devlet yatırcak ancak toplu yatıyormuş izin sonunda. Benim her ay araç kredim var nerdeyse maaşımın yarısı tabii asgari ücretli olduğum için ( maaş farkımı elden alıyorum) devlet asgariden kesintili yatırcak yani tamamı krediye gidecek. O yuzden çok zor durumda kalırım. (Eşim ev kredisi ödüyor ) Ben her ay yatmasını istiyorum. Şirketle bu konuda anlaşamayız. Hani siz yatırın her ay ben toplu geldi mi size veririm diye bir şey kabul etmezler. Bi arkadasım şirket “personel aylık yatmasını istiyor” şeklinde ibare yazarsa aylık yatabilir dedi ama güvenemedim bilgisine çünkü o da emin değil. Böyle bir şey olabilir mi?
Süpersin canım,aynen dvmKızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun tek tek alıntılayamadım ama hepiniz yardımcı oldunuz, allah biliyor kalbimi bozmadım nedense kötü düşünmüyorum hiç hala bebişime ne alayım derdindeyim :) içimde kıpır kıpır ediyor Güneş’im içimi ısıtıyor ne olursa olsun o benim meleğim![]()
Bu ay hepimiz hızlı kilo aldık bende 3kiloya yakın almışım bu ay@Ytmz canım benim Eylül ayı kilom 88 yazılmis keşke 88 olsaam 92 kg oldum arkadaşim
Saol canm benim darısı sizlerin basinaAy ne guzel sen simdi kiyafetleri yikayip utuleyip asarsinda bizimki posetlerde orda burda nerde boşluk var oraya tepili bizede at olurmu tamamlaninca odaniz hayirli olsun kuzum
Arkadaşım bol bol dua et inşallah bişey olmaz. Doktorun dediklerini dinle. Ne diyorsalar yap. Şuan kapalı kutu bebeklerimiz. Allah yardımcımız olur. Doğunca herşey netleşirBugün perinatoloji randevum vardı bebeğimin böbreklerine bakıldı tekrardan 2 hafta da gene artmış böbrek buyumesi biri normal ama bir böbreği büyüyor 6.8 mm olmuş, doktorlar hiç mi güzel bişiy söylemez hemen down sendromu olabilir dedi doğduğunda böbrek yetmezliğiyle doğabilir dedi ya da anne karnındaki suyunu bitirebilir susuz kalabilir dedi hep kötü hep kötü![]()
olsun canim saglik olsun napalim@Ytmz canım benim Eylül ayı kilom 88 yazılmis keşke 88 olsaam 92 kg oldum arkadaşim
Canım Çok teşekkür ediyorum hafta sonu gidip bakacağım normalin bir beden büyüğünü mü aldın yoksa şuan olduğun bedenimi aldınPamuk Panda canım ben 80 giyiyordum ama balenli. 3. Aydan sonra giyemedim balenli. Ancak emzirme sütyenleri hep bez gibi olunca içime sinmedi. Marks&spancer a baktım orda da çok pahalıydı sonuçta lohusa zamanında ölçü değişebilir diye ordan almak istemedim. Lohusa zamanımda ordan alacağım. Pentiye mayo için girdiğimde pamuklu emzirme sütyenleri hem indirimdeydi hem de içinde yumuşacık ince kauçuk vardı. İş yerinde falan daha güvenli geldi bana göğüs ucu ve destek açısından. Bi 80 aldım bide ilerisi için 85 aldım :) görselini atıyorum bulursan al rahat edersin bu dönemde hem de doğumdan sonrada kullanırsın
Canım 80 takıyorum normalde yine 80 aldım göğüslerim çok büyüdü ama kalıbı biraz genişti. 85 de aldım onu da süt olunca daha çok şişerse rahat kullanırım diyeCanım Çok teşekkür ediyorum hafta sonu gidip bakacağım normalin bir beden büyüğünü mü aldın yoksa şuan olduğun bedenimi aldın
Canım acıdademdeki doktorlarım sitede mail adresileri var. Eğer doktor sana böbreği ile ilgili bir rapor falan verdiyse mail atabilirsin. Doktorlar geri dönüş yapıyorlar hastası olmasan bile. Telefonla da arayıp bilgi alabilirsin. Direk doktorlarla konuşma şansın oluyor. Yani ben iki kez konuştum o şekilde başka hastalıklarım için. Dene istersen Acıbadem’de çok iyi perinatologlar var en azından bilgi alırsınKızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun tek tek alıntılayamadım ama hepiniz yardımcı oldunuz, allah biliyor kalbimi bozmadım nedense kötü düşünmüyorum hiç hala bebişime ne alayım derdindeyim :) içimde kıpır kıpır ediyor Güneş’im içimi ısıtıyor ne olursa olsun o benim meleğim![]()
Allah razı olsun bilgi çok iyi oldu hafta sonu ilk işim pentiye gitmekCanım 80 takıyorum normalde yine 80 aldım göğüslerim çok büyüdü ama kalıbı biraz genişti. 85 de aldım onu da süt olunca daha çok şişerse rahat kullanırım diye