Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bugun bebegime biseyler almaya ciktik magazadayken lavaboya bi giriyim dedim baktim kan cok korktum gitmedimde hastaneye korkumdan aksam belime kasiklarima agri girince gittim demin geldim Allahtan kuzum iyiymis bol bol dinlen dedi doktor cok yorulmayacan dedi bidaha biyere cikarmiyim hicc
Kizlar bugun bebegime biseyler almaya ciktik magazadayken lavaboya bi giriyim dedim baktim kan cok korktum gitmedimde hastaneye korkumdan aksam belime kasiklarima agri girince gittim demin geldim Allahtan kuzum iyiymis bol bol dinlen dedi doktor cok yorulmayacan dedi bidaha biyere cikarmiyim hicc
Evet artık var ben 3 yıl önce doğum yaptığımda internet siparişi vermiştim medelanın hastane tipi de var onu kiralıyorsun.
Ev tipi modeli jokerlerde satılıyor kendi içinde de birkaç modeli var elektirikli olanlarda emiş güçleri değişiyor.
Günaydin güzel haberlerle geçireceğimiz birgün olsun insallah biz bugun 24 haftalik olduk masallah suphanallah haftaya cauma allahin izniyle kontrolumuz var
Hanımlar pozitif dogum hikayeleri olsun, motivasyon olsun instagram ve facede Gülten Gökkuş var kendisi ebe ve egitimler veriyor whatsapp grubundayim bende farkli ildeyiz malesef kendisi Afyon devlet hastanesinde görev yapıyor neyse sozi daha fazla uzatmadan takip etmenizi oneririm )
Evet artık var ben 3 yıl önce doğum yaptığımda internet siparişi vermiştim medelanın hastane tipi de var onu kiralıyorsun.
Ev tipi modeli jokerlerde satılıyor kendi içinde de birkaç modeli var elektirikli olanlarda emiş güçleri değişiyor.
Papucu ne guzel zilloşun ne tatli olur varya bu sariların içinde allahm kavuştur bizi bebislerimize kucagimizi boş birakma saglikla alalim hastane köselerinde süründurme bebegimizi alip eve gelelim hemencecik
Nasil bir istah Yine de dikkat et canim temizlik bizi kurtarmayacak ben çok fazla ayakta kalsam direk kalcam ağrıyor yormadan dinlene dinlene yapinca bir sey olmuyor.
Nasil bir istah Yine de dikkat et canim temizlik bizi kurtarmayacak ben çok fazla ayakta kalsam direk kalcam ağrıyor yormadan dinlene dinlene yapinca bir sey olmuyor.