2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bitane dedi cnm ama kaç.mm lik söylemedi raporda da yazmıyor kendi Dr uma gittiğimde ayrıntılı görüşeceğiz bakalım inşallah kaybolmuş olur

1 tane görünüyorsa önemli olmadığını söylüyorlar. benimkinde de 1 tanesi kayboldu. 2 tane görünüyor şimdi. inşallah seninkinde de benimkinde de sıkıntı olmaz.

ben de 2 hafta sonra yaptırıcam. 50 gr ilk yüklemeden sonra yüksek çıkarsa direk diyete başlansa daha iyi değil mi
Benim ilk cocugumda yuksek cikmisti dahiliye dr u diyet verdi onu uyguladım sonra tekrar yuklendi seker ilki kadar olmasada yine yuksek cikti doguma kadar diyet yapmistim

1 tane görünüyorsa önemli olmadığını söylüyorlar. benimkinde de 1 tanesi kayboldu. 2 tane görünüyor şimdi. inşallah seninkinde de benimkinde de sıkıntı olmaz.
İnşallah cnm muayene oldukça haberdar edelim birbirimizi Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı sekilde kucagımıza aldırsn inşallah

Aynen süt olsun da gerisi önemli değil :KK71: bende meme de küçük, korkuyorum çok süt yapmayacak diye ama onunla pek alakası yok diyorlar. Ben yine de memeye ne lazımsa alcam
aynen benım komsumunda kucucuk cok buyumedı bıle ama masallahı var emzırıyo :D

@skelebeks @Sevimlipanduf @anneveoglusu @Jane Austen @tanem-tane20 Nilufer_3457 Nilufer_3457 teşekkür ediyorum yorumlarınız içinn:KK200: annelerimiz gibi olmak istiyorum yaa karnımda çocuk, tarlada çalışırken bir yandan diğer çocuğa bakar vaziyette...ben oturdugum yerden yok çocuk altta, yok çocuk kıpırdamadı mı, yok çok yürüdüm bugün bir şey olmasın, her gün işte 5-6 kere merdiven inip çıkıyorum çıkmasam mı diye pimpiriklenirken tarlada kendimi düşünemiyorum :KK70: çocuklar doğduktan sonra rahatlarız diyeceğim o zaman da ben yine buralarda şurası kızardı, şöyle ses çıkarıyor , doyuyor mu gibi sorularla gezinirim şaşırmayın :KK70:
Canım eski kadınlarımız tarlada orda burda diye söylerler ama o kadınlar neler yaşıyordu Allah bilir.. Sorsan 5 cocuk tarlada dünyaya gelmiş ama bir sürü düşükleri kayıpları var. Gecen eşimin anneannesiyle konusuyorduk doğurduğu kadar düşük yapmış kadıncağız. Hele dio birini dereden gecerken kayaya düştüm ayağım kaydı eve geldim düşük yaptım herşeyi belliydi oğlanmış diyor düşürdüğü bebek için. İnsanlar hiç vay benim zamanımda şöyleydi böyleydi demesinler yani. Allah kimseye hiç bir yaşında evlat acısı yaşatmasın

Catı konusu konusulmus
Mutlaka doktorunuz bakmıyorsa sız dıyıp baktırın ben o darlıkla dogurdum cektıgımızı bır Allah bılır.. dogumda da mı anlamadılar onu bılmıyorum

Catı konusu konusulmus
Mutlaka doktorunuz bakmıyorsa sız dıyıp baktırın ben o darlıkla dogurdum cektıgımızı bır Allah bılır.. dogumda da mı anlamadılar onu bılmıyorum
Anlasalarda onemsemiyor cogu dr benim birkac akrabam oyle dogurdu hatta bir tanesi makat gelisi dogurdu kadinin ic dis 40 dikisi var ikinci cocugu icinde gitmis dr a yine termis dr demis ilkini dogurduysan bunuda doguruursun cok biliyosan gel yat kendin dogur demis :))

Back
X