Bezi de varmiş komilinin :)
Ama attiginiz isme baktim da okudukca hicbir sey alası gelmiyor insanin her şeyden şikayet var takip etmedim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller canım fiyatları nasıl?Kizlar bu renklidolap da baya güzel lohusa takimları var dogum için almayanlar varsa outlet kisiminda fiyatlar baya uygun bakmakmisterseniz
evet canım güzel fikir bu da gerçekten çok arastırdım ve gri oudra ve mint yeşili uyumu cıkıyor heryerde karşıma. dediğini düşünecegm cok sagoll
dikkatli olmak lazim bnde bicokkez banlandim bilinmedenYokluğumu farkedip merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar :) yanlış yere konu açmışım diye banladılar beni,ben nerden bileyim.neyseki kısa sürdü:)
Kizlar bu renklidolap da baya güzel lohusa takimları var dogum için almayanlar varsa outlet kisiminda fiyatlar baya uygun bakmakmisterseniz
Yani örgu veya kadife degil polarda degil ben penye modal tarzi sevdigim için kalin giyemiyorumKışlık sezon degildi galiba bakiyorum bu sayfaya da bize kışlık lazim![]()
Yok canım hiç bi zararı yok.agrilardan dolayı bende başladım.Kizlar iyi geceler, bel,kasik, karin agrilarim ve vajinaya baski durumum rahatsiz edince gece kadin dogumcusuna gittim. Agrilarin dogum sancisi olmadigini soyledi. Erken dogum riski olmadigini ,ama vajinaya olan baskıların bebegin kanala girmek istediginden oldugunu bu yuzden progestan baslamamizi 15 gün icmemi soyledi. Simdi ben yarin kendi doktorumu arayip sorayim degil mi kullanayim mi diye? Erken dogum riski yoksa neden bu hapi kullanayim ya da hic risk olmamasina ragmen bu hapi kullanmak zarar olmaz mi
cann ben lohusasepetınden bu ürünü satın aldım normal pamuklu terletmez bir yapısı var. sımdı evde kullanmak ıcın 2çift de günlük takım alacagım kadife tarzı. rahat oluyor baya. bu siteye bir bak derim çok tarz şeyler varYani örgu veya kadife degil polarda degil ben penye modal tarzi sevdigim için kalin giyemiyorum
Ya benim de sancım oluyor. Kasık ağrım sürekli var bazen regl sancısı gibi ağrı oluyor. Ama bu cok uzun süredir olan bişe ve hiç bi kontrolümde doktorum böyle bişe demedi. Olur öyle dio geçio adam relax yani. Hem dio erken doğum riski yok hem cocuk kanala girmek istio dio anlamadım o kısmı. Daha kucuk olduklarından sürekli oynuyorlar içerde. Bazen aşağıda bazen yukarda. Mesela suan benim minnoş kızım karnıma tekme atmak yerine içerde iç organlarıma tekme ata ata bi hal oldu sanırım sana bunları yazarken 10 kez tekmeledi. Meshaneme kadar tekmelenmedik organım kalmadı bu nedenle de biraz ağrım oluyor olabilir mesela :)Kizlar iyi geceler, bel,kasik, karin agrilarim ve vajinaya baski durumum rahatsiz edince gece kadin dogumcusuna gittim. Agrilarin dogum sancisi olmadigini soyledi. Erken dogum riski olmadigini ,ama vajinaya olan baskıların bebegin kanala girmek istediginden oldugunu bu yuzden progestan baslamamizi 15 gün icmemi soyledi. Simdi ben yarin kendi doktorumu arayip sorayim degil mi kullanayim mi diye? Erken dogum riski yoksa neden bu hapi kullanayim ya da hic risk olmamasina ragmen bu hapi kullanmak zarar olmaz mi
Kizlar iyi geceler, bel,kasik, karin agrilarim ve vajinaya baski durumum rahatsiz edince gece kadin dogumcusuna gittim. Agrilarin dogum sancisi olmadigini soyledi. Erken dogum riski olmadigini ,ama vajinaya olan baskıların bebegin kanala girmek istediginden oldugunu bu yuzden progestan baslamamizi 15 gün icmemi soyledi. Simdi ben yarin kendi doktorumu arayip sorayim degil mi kullanayim mi diye? Erken dogum riski yoksa neden bu hapi kullanayim ya da hic risk olmamasina ragmen bu hapi kullanmak zarar olmaz mi
Var kuzum dogumdan önce bir yil icerisinde örnegin 25/01/2019 dogum yaptin 25/01/2018 den dogum yaptin gune kadar 90gun çalismisligin varsa isgorememezlilik ucreti alabiliyorsun ama sigortan çalişamaz raporu aldiginda olmasi lazim yani 31.haftada sigortali olup 32.haftada raporunu alabilirsin şuan yazdigim için anlamamiş olabilirsin 170 ararsan ordan bilgi verirler canin
Korkma arkadasim, o hep degisiyor. Benim de hep farkli tarihler veriyor. Ultrason da bir makina nihayetinde. Gelisimi iyiyse gerisi onemli degil.kizlar bugün dok.randevum vardı.normalde doğum tarihi 26ocak denk geliyor.digr kontrolde 30 ocak oldu ve bugün 2subat oldu cnim çok sıkıldı doktoruma sordum gelişimi nasil diye sordum iyi dedi ama benim içimde bu kuşku düştü gelişimi bi haftaya geri düştü.bu konuda fikri olanlar varsa cvplaeinizi bekliyorum arkadaşlar
Direkt icerden vajinanin oldugu yere boyle uc dort saniye suren bir acı oluyor. Ozellikle ayakta kalip uzun sure yuruduysem. Icerden bir sey baski yapiyor da keskin bir aci olusuyor oyle dusun:) Aslinda 14.haftadan beri ara ara oluyordu o tarz sancılar normal diyordu benim de doktorum ama bu sefer agrilar da olusunca ve de 4 gün boyunca gecmeyince. Bir de kasiklarimda kramp tarzı agrilar olusuyor ara ara. Doktorumu aradim dedigin gibi durumu anlattim bu haftalarda bu tarz sancı agrilar varsa veriyoruz bu hapı dedi. Zararli degilmis zaten arkadasin da dedigi gibi riske atmamam gerekiyor sanirim:)Aa çok geçmiş olsun.. Vajinaya baskı derken nası bi baskı okuyo? Benim de 2-3 haftadır vajina kemiğimde bildiğin ağrı-baskı gibi bi şey var. Salı günü doktora gittiğimde bi şeyin yok demişti ama.. Bence kesinlikle doktorunla görüşmeden ilaç kullanma.
Çok güzel saglikla kullan bizde luna tahtaravalli beşik aldık kraft fit bebek arabası aldik bunun dışinda kiyafetleri tamam bebek odası meltem bebekodası denizci odayı nasip olursa almayi planliyoruz kısmet artik kendime gelirsek hiç birşey almadim ne pompa ne pijama takimi bebeginde banyo takimi ve dijital ateş olcer ufak tefek eksik kaldıArkadaşlar günaydın :)
Dün hastane çıkışı, eksik bebek malzemeleri vs için annem ve kayınvalidemle çarşı pazar dolandık. Çıkmışken anne yanı ve bebek odası takımını da aldık bi hışımla
Eve gelip baktığımda ufak tefek ihtiyaçlar hariç bebeğin çoğu şeyini hallettik sanırım. Şimdilik havlu, banyo seti gibi ıvır zıvırları kaldı.
Kendime ise hala gecelik, lohusa takımı falan almadım. Onu da 1 ay içinde halledip, hastane bavulumu hazırlamak istiyorum. Allah göstermesin her şey gelebilir insanın başına..
Ben anne yanı olarak Chicco Next to Me düşünürken mobilyacıdan "amaaaaan bu oluversin işte yaaaaaaa ööff" diyerek şu modeli aldım(ekte) sallanıyo, ayakları tekerlekli ve doğal bi beşik, boya-cila yok.. Sizce bundan memnun kalır mıyım?
Bi de süt pompası aldım Lansinoh ikili elektrikli. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Sizler neler aldınız genel olarak şimdiye kadar? Yazarsanız birbirimizin eksiklerini anlayabiliriz..
Bebiş eşyası almaya BA-YIL-DIM![]()
ahahahha
canım sen ona takılma hıc regl tarhınle uyusuyorsa 2 subat bıle problem yok ayrıca bebekler buyudukce olur boyle seyler ılerıde gıden gununu yakalar gerıde gıden gunun yakalarkizlar bugün dok.randevum vardı.normalde doğum tarihi 26ocak denk geliyor.digr kontrolde 30 ocak oldu ve bugün 2subat oldu cnim çok sıkıldı doktoruma sordum gelişimi nasil diye sordum iyi dedi ama benim içimde bu kuşku düştü gelişimi bi haftaya geri düştü.bu konuda fikri olanlar varsa cvplaeinizi bekliyorum arkadaşlar