Beklerim canmHer ay size gelelim ozamanayarlasan denngelmezdii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklerim canmHer ay size gelelim ozamanayarlasan denngelmezdii
Masallah masallah..gunumuz ayni..carsambada ben gidiyorum.bakalim benimki ne kadar oldu.. 1 hafta ondeydi en son ama..) sana bisey dedimi onde arkada diyeBiz geldiiikk ❤❤ 2086g olmusuz :) masallah ve cok sukur hersey yolunda ve gayet iyiyiz :)) calisabilir raporumuzu da aldik artik insallah bakalim nereye kadar caliscaz :)
Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsunEki Görüntüle 2207357 Mevlid kandiliniz mübarek olsun kizlar.bugün yapacağımız dualar ve ibadetleri kabul olsun insaAllah![]()
Maşallah maşallah kuzuya allah sağlıkla kucağında göstersin canımBiz geldiiikk ❤❤ 2086g olmusuz :) masallah ve cok sukur hersey yolunda ve gayet iyiyiz :)) calisabilir raporumuzu da aldik artik insallah bakalim nereye kadar caliscaz :)
Bekliyoruz..her gidenle heyecanlaniyorum :)Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun
Amin
Evet canım bu gün saat 16da randevumuz merak içindeyim 1,5 ay oldu görmeyeli kuzuyu
Maşallah yavruya geçen salı gitmiştim bende 1855ti şimdi 2 yi geçmiştir sanırımBiz geldiiikk ❤❤ 2086g olmusuz :) masallah ve cok sukur hersey yolunda ve gayet iyiyiz :)) calisabilir raporumuzu da aldik artik insallah bakalim nereye kadar caliscaz :)
Kızlar üçümüz aynı günüz ya ntslere ne zaman başlayacağız birde doktor taa 36. Haftaya randevu verdi ama iki gündür sırtım çok ağrıyor sşzde durumlar neMasallah masallah..gunumuz ayni..carsambada ben gidiyorum.bakalim benimki ne kadar oldu.. 1 hafta ondeydi en son ama..) sana bisey dedimi onde arkada diye
Bide sancilarina baktimi..
Ben aklimdeki seyleri carsamba sorucam..o zaman randevuyuda ayarlariz..hic.dogumuda konusmadik.bende kararsizim.daha once ic kanamadan dolayi sezaryen dikisim.var... kan ignesi kullaniyorum..hepsini konusmam lazim dogum yontemi secerken..Maşallah yavruya geçen salı gitmiştim bende 1855ti şimdi 2 yi geçmiştir sanırım
Kızlar üçümüz aynı günüz ya ntslere ne zaman başlayacağız birde doktor taa 36. Haftaya randevu verdi ama iki gündür sırtım çok ağrıyor sşzde durumlar ne
4 yaşında kızım var haliyle beklenti içinde ev işleri az yapmaya özen gösteriyorum ama en çok zorlayan kısmı bebek kıyafetleriyle uğraştığım dönemdi ilki sezeryan olduğu için 4 ocak ta doğumu kararlaştırdık biz yani 46 gün kaldı =)Ben aklimdeki seyleri carsamba sorucam..o zaman randevuyuda ayarlariz..hic.dogumuda konusmadik.bende kararsizim.daha once ic kanamadan dolayi sezaryen dikisim.var... kan ignesi kullaniyorum..hepsini konusmam lazim dogum yontemi secerken..
Agrim olmuyo benim..yatakta oluyo ama..azcik saga azcik sola derken geciyor gunler :)
Genelde oturarak calisiyorum..belki ayakta kalsam agrir... is gucte pek yapmiyorum evde..
Yok canım bir ağrım şikayetim yok diye bakmadı bana. benimki hep 3 4 gün önde gidiyor kilo karın çevresi olarak yine aynı şekilde. Kafamız 2 hafta önden gidiyor son 2 konyrolde bakalım :)Masallah masallah..gunumuz ayni..carsambada ben gidiyorum.bakalim benimki ne kadar oldu.. 1 hafta ondeydi en son ama..) sana bisey dedimi onde arkada diye
Bide sancilarina baktimi..
Benim bi sonraki kontrolüm 33+3 de olacak doktorum ondan itibaren nts ye gireceğimi söyledi bana da erken gibi gelmişti daha 34. Hafta daMaşallah yavruya geçen salı gitmiştim bende 1855ti şimdi 2 yi geçmiştir sanırım
Kızlar üçümüz aynı günüz ya ntslere ne zaman başlayacağız birde doktor taa 36. Haftaya randevu verdi ama iki gündür sırtım çok ağrıyor sşzde durumlar ne
Oo maşallah baya ayrı kalmışsınız :) Haberdat et canım biziAllah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun
Amin
Evet canım bu gün saat 16da randevumuz merak içindeyim 1,5 ay oldu görmeyeli kuzuyu
Aminn hepimizeeMaşallah maşallah kuzuya allah sağlıkla kucağında göstersin canım
Gününün belli olması Harika bişiy bence ne güzel bebeğine kavuşacağın günü sayıyorsun :) şuan benim kafam o kadar karışık ki Doğum nasıl başlayacak ne hissedeceğim sezeryen mi olacak normal mi olacak bu belirsizlik4 yaşında kızım var haliyle beklenti içinde ev işleri az yapmaya özen gösteriyorum ama en çok zorlayan kısmı bebek kıyafetleriyle uğraştığım dönemdi ilki sezeryan olduğu için 4 ocak ta doğumu kararlaştırdık biz yani 46 gün kaldı =)
aynen geçmiştir kesinlikle :) canım benim doktorum da 3 hafta sonraya randevu verdi ama 3 hafta sonra doktorum hastaneden ayrılmış olcak yeni gelenle doktorla tanıştım o 2 hafta sonra gel dedi. duruma göre bakarım ben :)) benim bel ağrım başladı çok fazla onun dışında bi şikayetim yok çok şükürMaşallah yavruya geçen salı gitmiştim bende 1855ti şimdi 2 yi geçmiştir sanırım
ay bende suan onun mutlulugunu yasıyorum arkadaşım o kadar guzel zamana denk geldıı ki :) 22 şubat 2019 hemde benım memleketıme düştü :) artık annemler gelır alırlar bızı esım kışlaya ben annemlere haftasonları yıne babamızla görüşürüz cabucak biter :) bir mevlütte annemlerın orda yapmak ıstıyordum oda tam 40 zmanlarına denk gelecek ınsallah hayırlısıyla sağlıkla dunyaya gelsınler artık gonul rhatlıgıyla beklıyruz bebıslerımızı :)
of ya ben de aynındurumdaydım gece dun 6gb basladım ütülere sonra yemek.molası verdım sonra esım devam ettı bebek odasında yığılıydı hersey ama hersey hast cantası ıcın de ayırdık herseyı ve resmen 12de ısım bıttı gece de agrıdan uyumakta zorluk cektım o şuraya bu buraya derken bıle cok yoruldm tabı tutamadm arada kendımi dr.um duysa kızacak emınm ama ılaclar kurtarıcım oldu gercektennEşim kendi işlerini bitirince beni biraz kurtardı kahve yaptım gel hadi balkona çıkalım diye öyle bi 15-20 dk ara verdim sadece sonra da belim kırıldı ağrıdan uyuyamadım![]()
çok sağol canım benim, hadi senin de gözün aydın canım, dinlenelim artık evde ya dimiCanım annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
bende bu gün öğleden sonra saat 4 te dr gideceğim rapor almak için
kız bende de oluyo, bi tarafa toplanıyor taş gibi oluyor ama uzun sürmüyor , sancımıymış onlar :))Yani..agri olmadi ama.
Sert oluyo bazen..demek onlar sanci :)
Bi de benim bebeğin dolabı da yok sığmaz diye almadık kendi dolabımızda yer açtım 2 kapaklı kısmını ona ayırdık ama aralara raf falan yaptırmam gerekiyor, organizer sepetler aldım ama yetmedi daha alacağım, birine çıtçıtlı badilerini katlayıp koydum, birine alt pijamalarını koydum, birine alt üst pijama takımlarını koydum, bir sepetini alt değiştirme sepeti yaptım 6-7 adet bez, alt değiştirme örtüsü ıslak mendili pişik kremini koydum içine hepsi bir yerde olsun dedim, minik bir sepet de banyoya koydum içine şampuanı yıkama süngeri ve bebe yağı konulacak, Duzenli olmayı seviyorum ama dolabı olmadığı için onu şuraya bunu buraya sıkıştırdık sürekli yatak odama park beşiği de kurduk uyanır uyanmaz görmek çok güzel bişiy :) tulumlarını ve elbiselerinin tamamını askıya astım 22 tane askı yetmedi almam gerek ala ala eksikleri bitiremedim ya şey diyorum artık herhalde doğsa da ben hala Şu eksik bu eksik diyeceğim :))of ya ben de aynındurumdaydım gece dun 6gb basladım ütülere sonra yemek.molası verdım sonra esım devam ettı bebek odasında yığılıydı hersey ama hersey hast cantası ıcın de ayırdık herseyı ve resmen 12de ısım bıttı gece de agrıdan uyumakta zorluk cektım o şuraya bu buraya derken bıle cok yoruldm tabı tutamadm arada kendımi dr.um duysa kızacak emınm ama ılaclar kurtarıcım oldu gercektenn
aman dogumdan sonrasına cıktı ya kalanı cokda muhım degıl bızım durum kor ıstedı bı goz allah verdı ıkı goz oldu resmenYeri ve zamanı şahane olmuş canım çok sevindim :) bizimki de taaa Eylül 2019'a çıktı :) artık içim rahat çok şükür![]()