yasadiklarini okudugumda kendimin 1 seneki once yasadiklarini okudum resmen canım. Ilk buyuk tartisman olmus ve icini dokmussun. Hic soylemese miydim vb diye dusunup kendini de bebegini de uzme.insan ilk defa bir buyugune artik canina tak edip soylenince ici huzursuz oluyor ama dedigin gibi bu kvlerin ben oyle bisi yapmadim,ben oyle bisi demedim,ben soyle soyle gelin istiyordum laflarini duyunca az bile diyor insan.bir de bizim gelin olarak onlara karşı fedakarliklarimiz göz ardi edilerek. evden cikma olayini dusunmustum ben de bu sefer de annesi esime yuklenecekti karisinin sozunden cikamadi diye belki de beddua bile edecekti o yuzden esimle evimin icinde onlarsz olan huzurumu da bozmak istemedim ben. Icinin rahatlamasi icin yaziyorum su an nasilsnz dersen en sevdigim sekilde zirt pirt gelmez, ben haftada 1 esim yanimdayken inerim,saygisizlik yapmam ama gene abuk subuk konusursa karsiligini veririm susmam. Esin neden anneme boyle yaptin demiyorsa hic dusunme uzerine dunu uzat ayaklarini bebeginin hareketlerini sev karninda. Gelirlerse de resmi bir sekilde konusursun soguk sevmiyor derler varsin desinler kendimizden onemli mi boyle yapmaya devam ederlerse sevemeyecegiz zaten uzgunum :)