• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlaar gece gece geldim gene:) etrafimdakilere sormaktan cekindigim her seyi soruyorum size , ne sacmaliyor bu demediginiz icin tesekkur ediyorum ve helal edin hakkinizii:KK200: şimdi ki sorum da, ben hastane cantami yeni hazirlamaya basladim da , bebek icin kac bez koydunuz acaba? Esimle o konuda anlasamadik bi türlü:)

Ben 15-16 adet koydum canım

Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim :110:
Maşallah kilosu iyi canım merak etme

Pendik bölge hastanesindeyim canim doktorum burda oldugu icin buraya geldim

Canım kanaman nasıl oldu? Dün gece saat 2 de ishal sancısıyla uyandım afedersin su gibiydi.. Sabah da bayaa kırmızı bir kanama yaşadım ama gerisi gelmedi.
Senin nasıl başladı çok muydu?

Kızlar ben bgn eksiklerimin çoğunu hepsiburadadan aldım, kargoya verilmeye başladı bile. Şampuan, duş jeli, terlik, lansinoh, sudocrem, tırnak seti, sünger, depend,
Çok iyi oldu ya, kalanları da Pazar günü çıkıp halledicem inş
Yıkama ütüleme yerleştirme de bitti şükür
Haftaya da beşik anakucağı puseti çıkarıp yıkayacağım
Abla da temizliğe başlıcak hergün 1 oda 1 oda
Çok şükür :)

Güle güle kullan canım bende senin gibi oturdum bir günde hepsini verdim sipariş tamamladım eksikleri

Kizlar bizde dr gittik bugun bebisim 2200 du 3 hafta once suan 35 haftalik 2400 mus boyuda 48 cm olmus kilosu az mi dedim dr a oda yoo uyumlu dedi. Icim rahatladi ama ben su 3 haftada 8 kg almisim @Ytmz yeni kilom 71 olmus canim. Hic beklemiyordm baya bi sasirdim ama durduramiyorum kendimi. Ondan sonra herseyi guzel 2 hafta sonra gel dedi. @Kartanesii8892 o agrimin sebebi de tahmin ettigimi gibu baskidan dolayiymis canim. Sabirsizim artik gelse bebislerimiz hayirlisiyla saglikla insllh

Maşallah kuzuna arkadaşım

Canım kanaman nasıl oldu? Dün gece saat 2 de ishal sancısıyla uyandım afedersin su gibiydi.. Sabah da bayaa kırmızı bir kanama yaşadım ama gerisi gelmedi.
Senin nasıl başladı çok muydu?
Geçmiş olsun canım Dr haber ettin mi
@cnmsncnm nasılsın canım

Back
X