2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım teşekkür ederim:KK200: evet ikinci geliyor nasipse:))inşallah normale döner zorluyor bakalım normal doğuma engel olur mu doktorlar söyler herhalde yani umarım:KK43:
Gebeliğin en başında doz ayarı yapıldı benim sonra da düzenli kan verdim. Senin hala mı yüksek değerin?
Oğlun vardı değil mi şimdi cinsiyet ne:)

Bende 75 le doğuma gittim 66 kıloyum şimdi 60 la kalmıştım yediklerime dikkat etmiyorum süt olsun bol olsun diye diye dolandigimdan epeydir aynı kilodayım bu kadar gitti benden +6 ile yola devamm

Cok iyi gitmis super ama sut olsun diye cok fazla karbonhidrata,sekere yuklenme normal beslenirsende sutun olur bolca su onemlisi. Boyun kac 66 da iyi aslinda, spor yaparsak ayni kilonun goruntusu cok farkli oluyor

Gebeliğin en başında doz ayarı yapıldı benim sonra da düzenli kan verdim. Senin hala mı yüksek değerin?
Oğlun vardı değil mi şimdi cinsiyet ne:)
Canım benim başlarda 2 lerde idi ilaç vermediler 16.haftada yükseldi 2 lere.ben hiç ilaç kullanmadım.pazartesi tahlil yapıldı bunda yükselmiş.evet oğlum var bu da erkek nasip işte sağlıklı olsunlar da:))sen isim değiştirmedin dimi ben niye hatırlayamadım ya kafam iyice gitmiş:))

Yeni bakıldı değerlerime gayet iyi ama ben doktorum verdiği ilacı kullanayim en iyisi , çok şükür 2 gündür mamasız atlattım yinede emin ol vermemek için son ana kadar direniyorum

Ilk 6 ay sadece anne sutu cok onemli canim, mama bir besin takviyesi icinde bebegi koruyan antikorlar, probiyotikler yok. Tabi biliyorsun bunlari yani demek istedigim elinden geldigince anne sutu verirsen bebeginin gelisimini bagisikligini cok guzel desteklersin. Sen bol bol emzirmeye devam et. Bu mama konusu bir kisir donguye donusuyor cunku, anne sutun mu yetmiyor diye mama veriyor, mama verdikce bebek daha az emiyor, daha az emdikce sut uretimi azaliyor. Kendimizin gerceklestirdigi bir kehanete donuyor olay yani. Hep bol olsun sutun ♡

Canım 7 kilo aldım toplamda 7,5 kilo vermişim.doğum sonrası eve geldiğimde 2 kilo fazlam vardı yani oda gitmiş, bende göbek sevmiyorum hafif var Doğumdan kalan oda sıkılaştıkça gider inşallah. Aynen biz mutlu olursak çocuklarada yansıyor. Bende eşimle başbaşayız bi yemeğe hayır demem valla

Ben yaklasik 20 kilo aldigim icin cok sasiriyorum Boyle az kilo alanlara :) cok az kilo almissin bravo, su icsek yariyor derler ya benim 2 hamileligimde oyle gecti:))

Ben yaklasik 20 kilo aldigim icin cok sasiriyorum Boyle az kilo alanlara :) cok az kilo almissin bravo, su icsek yariyor derler ya benim 2 hamileligimde oyle gecti:))
Bende aynısını yazacaktım nasıl bu kadar az kilo alınır ben nasıl beceriyorum 25 kilo almayı

Canım benim başlarda 2 lerde idi ilaç vermediler 16.haftada yükseldi 2 lere.ben hiç ilaç kullanmadım.pazartesi tahlil yapıldı bunda yükselmiş.evet oğlum var bu da erkek nasip işte sağlıklı olsunlar da:))sen isim değiştirmedin dimi ben niye hatırlayamadım ya kafam iyice gitmiş:))
Sağlıkla gelsin miniğin:)
Bana 2lerde iken bile ilaç verildi. Tüm gebelik boyu kullandım.
İsim değiştirdim :) dolikol idi eski adım

Aynen doğru söylüyorsun üşenmemek lazım saldın mı toparlayamıyorsun sonra uzun süre.. bide insanın kendine de çok iyi geliyor:KK59:

Kesinlikle. 57 kiloyken hep iltifat alirdim cocuklar,kilo derken en son ne zaman iltifat duydum hatirlamiyorum:( bir ornek vereyim beni biraz uzmustu, cocuklar olmadan once bir kiz arkadasim beni kendi arkadasiyla tanistirdi. O kizda bana ispanyol topmodellere benziyorsun demisti, aldigim en guzel iltifatlardan:)) bu kizla ilk dogumumdan sonra karsilastim, Ben 70 kusurlerdeyim, o eski bakimli halimden eser yok, kiz beni tanimadi :/ daha sonra hatirladi ama biraz degismissin kusura bakma dedi :( ...

Cok iyi gitmis super ama sut olsun diye cok fazla karbonhidrata,sekere yuklenme normal beslenirsende sutun olur bolca su onemlisi. Boyun kac 66 da iyi aslinda, spor yaparsak ayni kilonun goruntusu cok farkli oluyor
Canım spor konusu benim kafamı hep kurcalar 2 yıl emzirme bitmeden yürüyüş haricinde bişey yapmıyorum süt azalıyor azalmasa dahi kalitesi düşüyor diye kızımı 2 yıl sonunda bıraktırdıktan sonra 3 ayda sıkı spor ve diyet sonrası eski halime dönmüştüm şu emzirme işi olmasa bugün başlayacağım ama ya giderse süt ya kalitesi düşerse diye yapamıyorum bilgin varsa paylaşır mısın

Bende aynısını yazacaktım nasıl bu kadar az kilo alınır ben nasıl beceriyorum 25 kilo almayı

Bende anlamiyorum zaten bebek ortalama 3.5 kilo, plesanta, su derken en az bir 10 kilo oluyor hic vucutta kilo toplanmasa bile. Sans iste bizim vucutlar kitlik cikacakmis gibi yesek depoluyor. Benim catlagimda cok oldu bu kadar kilo alip vermeye sendede oldu mu? Kilo veririm cok dert etmiyorum ama bu catlaklar beni cok uzuyor:(

Kesinlikle. 57 kiloyken hep iltifat alirdim cocuklar,kilo derken en son ne zaman iltifat duydum hatirlamiyorum:KK43: bir ornek vereyim beni biraz uzmustu, cocuklar olmadan once bir kiz arkadasim beni kendi arkadasiyla tanistirdi. O kizda bana ispanyol topmodellere benziyorsun demisti, aldigim en guzel iltifatlardan:)) bu kizla ilk dogumumdan sonra karsilastim, Ben 70 kusurlerdeyim, o eski bakimli halimden eser yok, kiz beni tanimadi :/ daha sonra hatirladi ama biraz degismissin kusura bakma dedi :KK43: ...
Ama anne oldun canım =) eski haline döneceksin hemde anne olarak ilk hamileliğimde kiloya çok takılmıştım bu sefer hiç takmıyorun biliyorum ben yine 36 beden giyerim ha bi yıl sonra giyerim ayrı mevzu ama giyerim yani

Bende anlamiyorum zaten bebek ortalama 3.5 kilo, plesanta, su derken en az bir 10 kilo oluyor hic vucutta kilo toplanmasa bile. Sans iste bizim vucutlar kitlik cikacakmis gibi yesek depoluyor. Benim catlagimda cok oldu bu kadar kilo alip vermeye sendede oldu mu? Kilo veririm cok dert etmiyorum ama bu catlaklar beni cok uzuyor:KK43:
O çatlaklar incecik kalıyor zayıflayınca benim popom çatlar hep verdikçe çizgiler göze batmıyor

Canım spor konusu benim kafamı hep kurcalar 2 yıl emzirme bitmeden yürüyüş haricinde bişey yapmıyorum süt azalıyor azalmasa dahi kalitesi düşüyor diye kızımı 2 yıl sonunda bıraktırdıktan sonra 3 ayda sıkı spor ve diyet sonrası eski halime dönmüştüm şu emzirme işi olmasa bugün başlayacağım ama ya giderse süt ya kalitesi düşerse diye yapamıyorum bilgin varsa paylaşır mısın

Soyle bilgim var, bizim evde yapacagimiz sporlar sutu azaltacak kadar, sutun tadini degistirecek kadar agir olmuyor. Eger olimpiyatlara hazirlanmiyorsaniz Boyle endiseleriniz olmasin diye yazi paylasmisti takip ettigim bir emzirme danismani. Ben Ilk dogumdan 6 ay sonra evde squat yapmaya baslamistim squat programi indirip. Her gun programa gore squat yaptim, maksimum 200 falan ama inan cok fark etti. Karnim bacaklarim hayli sikilasti, popoma bayiliyordum o donem:))

Ama anne oldun canım =) eski haline döneceksin hemde anne olarak ilk hamileliğimde kiloya çok takılmıştım bu sefer hiç takmıyorun biliyorum ben yine 36 beden giyerim ha bi yıl sonra giyerim ayrı mevzu ama giyerim yani

Evet anne olduk iste olayin ozeti bu aslinda, anne olunca 36 beden bile olsan sanki o eski haline yine benzeyemiyorsun, cocuk sorumlulugundan mi bilmiyorum o tazelik kayboluyor. Cok dertliyim bu konuda:) esim bile surekli iltifat ederdi ama simdi edecek bir sey goremiyor, oysa bizim her zaman guzel seyler duymaya ihtiyacimiz var. Bu yuzden eskisi gibi olmak onceligim, haftada 1 cilt, sac bakimi yapip kisa sure sonrada spora baslayacagim kendime soz verdim

Evet anne olduk iste olayin ozeti bu aslinda, anne olunca 36 beden bile olsan sanki o eski haline yine benzeyemiyorsun, cocuk sorumlulugundan mi bilmiyorum o tazelik kayboluyor. Cok dertliyim bu konuda:) esim bile surekli iltifat ederdi ama simdi edecek bir sey goremiyor, oysa bizim her zaman guzel seyler duymaya ihtiyacimiz var. Bu yuzden eskisi gibi olmak onceligim, haftada 1 cilt, sac bakimi yapip kisa sure sonrada spora baslayacagim kendime soz verdim
Ben o zindeliği yakalamıştım ya doğum öncesi gibi hissediyordum eşimde bu sefer zor gidecek diyor tombik tombik dolanıyorum canım sıkılıyor

Ben o zindeliği yakalamıştım ya doğum öncesi gibi hissediyordum eşimde bu sefer zor gidecek diyor tombik tombik dolanıyorum canım sıkılıyor

Yok yahu daha yeni dogum yaptin nereden biliyor zor gidecegini, duzenli bir beslenmeyle verirsin yine. Azim azim:)

Dogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim var :KK12: kilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?
Ben de köklü bir değişiklik istiyorum ama nereden baslayacagima karar veremedim. Saçları 10 aydır boyamiyorum boyalı yerleri gidecek şekilde kısacık kestitip boyatmak istiyorum. Kaslarima microblading kirpiklere lifting istiyorum. Cilt bakımı hatta hamam ve kese istiyorum.

90 ile doğuma gittim eve geldim 85 dim. Bugün 20. Gün ancak 83 olmuşum. Benim ilk hedefim 69.9 kg

Sağlıkla gelsin miniğin:)
Bana 2lerde iken bile ilaç verildi. Tüm gebelik boyu kullandım.
İsim değiştirdim :) dolikol idi eski adım
Evet şimdi hatırladım canım benim o adını biliyorum çünkü oy sen aldın ikinci kuzunu kucağına maaşallah canım:nazar: bebişin cinsiyeti ne annesi :)) canım 2.5 u hiç geçmedi ilaç vermediler bana.şimdi doktordan geliyorum sabah aç karnına içeceğim bir hap verdi hayırlısı:))çok sevindim tekrar yazmak nasip oldu:KK200::anneadayı:

Ben de köklü bir değişiklik istiyorum ama nereden baslayacagima karar veremedim. Saçları 10 aydır boyamiyorum boyalı yerleri gidecek şekilde kısacık kestitip boyatmak istiyorum. Kaslarima microblading kirpiklere lifting istiyorum. Cilt bakımı hatta hamam ve kese istiyorum.

90 ile doğuma gittim eve geldim 85 dim. Bugün 20. Gün ancak 83 olmuşum. Benim ilk hedefim 69.9 kg

Bence once hamamda bir kese, sonra cilt bakimi, sac kesimi boyasi, en son kas ve kirpik. Benimde istedigim 2 sey kas ve kirpik, kirpik hele nasil guzellestiriyor bakislari bayiliyorum. Dikkat ediyor musun yediklerine?

Back
X