canım benimki hafif hafif mızmızlansa almam da direk çığlık atıyor, resmen morarıyor 3 sn içinde :)) sürekli kucak istiyor. Anakucağında taş çatlasa 5 dk durur onda da biz onla konuşuyorsak
benimki çok yağlı idi, ilkinde doktor demişti ama hiç öyle peynir gibi bişey görmedim. Kalkan kullanmıyorum artık belki de ondan.. göğsüm uyum sağladı, şükür hep sütüm var ama akmıyor.. bide sana kötü bi haberim var, yağlı süt bebeklerde aşırı kabızlığa sebep olabiliyor

ilkinde 2 ay çektik kabızlık, poposunda 5 tane çatlak oluştu , kaç doktora gittik ve tek sebep sütümün çok yağlı olmasıymış
valla canım tok kalıyordur kesin çünkü 6 aylıkken bile 10 kg idi sadece anne sütüyle ama benimkisi dudak tiryakisiydi, geceleri 17 kez kalktığımı bilirim ve sadece meme isterdi. Memeyi kestiğim günün gecesi uyudu ilk kez :)) 2 saat kuralını hiç uygulamadım ama ben. Zaten 7 aylıkken çalışmaya başladım gündüzleri otomatikmen düzene girmişti
çok geçmiş olsun canım, bi sebebi varmıymış?? Deri hastalığı mı yoksa sadece Gözde mi çıkarmış??