Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne guzel ben de simdi kullanamadim ev borcu dukkan aldk onu borcu ama Allahn izniyle 2 yildan az kaldi, 2. Cocuk planlamasinda ucretsiz izin alabilecgm sekilde yapacagim
Bbence91
kuzum normal bi durum ama sen yinede oyalamaya calis sut uretimin iciinde. Atistirmaci bebek olmasin diyede. Daha cok kucukler ne doymalarini anliyorlar ne baska bisey ❤
kızım dün 3 tane aşı oldu. Yavrum okadar ama okadar agladıki ilk aşı gb olucak sandım ama bu basıt degılmıs. ben de agladım hüngür hüngür anne durmasın isterse deniyor ama kesınlıkle durun sesınızle sakınlıyot bıtınce ve hemen emzırın.. sonrasınds uyudu uyanınca keyıflydı akşam 8 gb başladı atesı cıkmaya 37.6 olunca yarım ölçek calpol verdik. sonra 38.2yı gorup dustu ama aşı lar kızımda kafa yaptı sanırım :) okadsr cok agu.ladı güldü ki degısık degısık kelımeler cıltı agzından :)uyku saatımızde de uykuya daldı şükür gece de saat bası atesını ölctum düşüktü.. sımdı 2.ye memeye uyandı ve yatırdım yıne. Tavsıyem aşı olurken yalnız bırakmayın konusun onunla ve hazırlayın kendnızı bu duruma kızlar
Teşekkürler canım güzel düşüncelerin için. Senin de inşallah oğlunun durumu geçicidir. Özel eğitim aliyor mu? Allah yardımcın olsun. Özel çocuklar annelerine çok şey öğretiyor. Sen de herkesin derdiyle dertlenen herkesin yardıma koşan birisin. Evlatlarından yana yüzün gülsün canım.
İlk yıllar aldı devletten ama şimdilerde o kurumların çoğunun ticari olduğunu düşünüyorum çocuğa gerektiği gibi eğitim vermiyorlar bende özel kendim bütçemden karşılayarak bir öğretmen ayarladik haftada 3-4 saat evde ders alıyor kaynaştırma öğrencisi bu güne şükürler olsun çok yol aldik
Allah razı olsun sende özel bir annesin
Rabbim hepimizin evladlarindan yüzümuzu güldürsün
kızım dün 3 tane aşı oldu. Yavrum okadar ama okadar agladıki ilk aşı gb olucak sandım ama bu basıt degılmıs. ben de agladım hüngür hüngür anne durmasın isterse deniyor ama kesınlıkle durun sesınızle sakınlıyot bıtınce ve hemen emzırın.. sonrasınds uyudu uyanınca keyıflydı akşam 8 gb başladı atesı cıkmaya 37.6 olunca yarım ölçek calpol verdik. sonra 38.2yı gorup dustu ama aşı lar kızımda kafa yaptı sanırım :) okadsr cok agu.ladı güldü ki degısık degısık kelımeler cıltı agzından :)uyku saatımızde de uykuya daldı şükür gece de saat bası atesını ölctum düşüktü.. sımdı 2.ye memeye uyandı ve yatırdım yıne. Tavsıyem aşı olurken yalnız bırakmayın konusun onunla ve hazırlayın kendnızı bu duruma kızlar
Bizde şuan aynı durumdayız normalde herbezii açtığımda kaka olurdu şimdi günde 1 kere garanti ama sırtına kadar 3 gündür öyle birde sanki idrarında koku var gibi geliyo ya benim burnum hassaslasti yada ne biliyim vitamin ilacı içersinde idrara kokusu geçer ya onun gibi dr gittiğimde bi tahlil istiyecegim
Unuttuğum ben cok kakayi düşünmüyorum çünkü mamayı değiştirdik ondan diye düşünüyorum smilac veriyorum galiba o yaptı şimdi sma ya geri döneceğim ozaman anlarim