2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 168 tl ye aldım daha profesyonellerde var daha uygunlarında ama dextel diye bi marka ablam bunu kullandığı ve memnun olduğu için bunu aldim ses iki tarafli geliyo gidiyo bazen mizildandiginda piş piş bile yapiyorum ve dediğim gibi artık eşim beni telefonla aramiyo direk oda baglaniyo kameradan konusuyoruz
Oyy gecmis olsun kiyamam ben ona yaa :( ins diner hemen aglamasi. Saol canim❤

Ya kafam karisti saglik ocagindaki aile hekimi bingildagin küçük 1 cm olduğunu söyledi dr daha önce bisey soyledimi falan dedi internetten araştırdığımda bingildagin 3. Ayda da kapana bileceği yaziyo bu konu hakkında bilgisi olan var mi dr gidene kadar meraktan catlarim gobegimizi yakarken cerrah bakmıştı normaldemisti ama aradan 2 aya yakın zaman gecti

kızım dün 3 tane aşı oldu. Yavrum okadar ama okadar agladıki ilk aşı gb olucak sandım ama bu basıt degılmıs. ben de agladım hüngür hüngür anne durmasın isterse deniyor ama kesınlıkle durun sesınızle sakınlıyot bıtınce ve hemen emzırın.. sonrasınds uyudu uyanınca keyıflydı akşam 8 gb başladı atesı cıkmaya 37.6 olunca yarım ölçek calpol verdik. sonra 38.2yı gorup dustu ama aşı lar kızımda kafa yaptı sanırım :) okadsr cok agu.ladı güldü ki degısık degısık kelımeler cıltı agzından :)uyku saatımızde de uykuya daldı şükür gece de saat bası atesını ölctum düşüktü.. sımdı 2.ye memeye uyandı ve yatırdım yıne. Tavsıyem aşı olurken yalnız bırakmayın konusun onunla ve hazırlayın kendnızı bu duruma kızlar

Geçmiş olsun prensesine❣️ Bu konuyula ilgili Hatice Kübra Tongar İn paylaşımı vardı katılıyorum şiddetle :)

ilk topuk kanı alırken eşim tuttu ama pazartesi ilk aşımız olacak daha bakalım :)
https://www.instagram.com/p/Bt70xDMlzKU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=115bt42601nqb

Kızlar bizim ebe 3 asiyi aynı anda yapmıyoruz dedi iki gün ara var iki asi arasında sanırım . Sizin neden hepsini bi günde yapıyolar acaba .?

Ya kafam karisti saglik ocagindaki aile hekimi bingildagin küçük 1 cm olduğunu söyledi dr daha önce bisey soyledimi falan dedi internetten araştırdığımda bingildagin 3. Ayda da kapana bileceği yaziyo bu konu hakkında bilgisi olan var mi dr gidene kadar meraktan catlarim gobegimizi yakarken cerrah bakmıştı normaldemisti ama aradan 2 aya yakın zaman gecti
Canım benim kızım bıngıldağı kapalı doğdu d vitamini kullanmadık o yüzden doktor kafa ölçümünü takip edeceğiz dedi düzenli büyüyünce bi sorun yok dedi

Banada bazen oyle geliyor emin olamiyorum. Bir dahaki kontrolde unutmazsam sorcam. Bi zarari olan bisey degil gakiba degil mi yada mudahale edilebilcek
Kızlar benim bebeğimde de dil bağı var. Dilini tam dışarı çıkartamıyor sadece dilinin ucu dudaklarına kadar çıkabiliyor. Benim de bebekken varmış dil bağım. Müdahale ettirmemişler. Büyüdükçe gerek kalmıyor zaten müdahaleye. Doktoruma da sordum doğunca. İsterseniz kesebiliriz ama bekleyelim daha gerek olmaz gibi dedi F Fobia

Geçmiş olsun prensesine❣️ Bu konuyula ilgili Hatice Kübra Tongar İn paylaşımı vardı katılıyorum şiddetle :)

ilk topuk kanı alırken eşim tuttu ama pazartesi ilk aşımız olacak daha bakalım :)
https://www.instagram.com/p/Bt70xDMlzKU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=115bt42601nqb
evet canım ben de ebe ye dedım yanında olacağım kızımın dıye zor anlarında. bu da onun için zOr dedım ıcım yandı ama sakinlestı benımle ❤

Kızlar benim bebeğimde de dil bağı var. Dilini tam dışarı çıkartamıyor sadece dilinin ucu dudaklarına kadar çıkabiliyor. Benim de bebekken varmış dil bağım. Müdahale ettirmemişler. Büyüdükçe gerek kalmıyor zaten müdahaleye. Doktoruma da sordum doğunca. İsterseniz kesebiliriz ama bekleyelim daha gerek olmaz gibi dedi F Fobia [/QUOTE
Bizimkine cocuk doktorumuz dil bagi onde evet dedi cerraha yonlendirdi. Yarin aksam çocuk cerrahi ile gorusecegiz bakalim. Zamanla gecebilir de konusma bozuklugu peltekligi de yaoabilir diyorlar. Doktor bize birakirsa zor bi karar. Ya konusma bozuklugu olursa bekletirsem, o zaman vicdan azabi yaparim :(

Zor bir karar evet ama ben kendimden de bildiğim için bekleme kararı aldım. Bende hiçbir sorun yaratmadı canım. Görüntü olarak da konuşma olarak da hiçbir sıkıntım yok. Senin bebeğininki çok mu ileri seviyede bilemiyorum ama benimki mesela dilini çıkarmaya çalıştığında dilbağı çektiği için dudağından sadece ucunu çıkarabiliyor. Ona rağmen yaptırmadım. Tabi sen bilirsin canım yapılsa da zararı yok demişlerdi. F Fobia

Benim tonti parmak bile emiyor :) emzik biberon meme ayirt etmiyo yeterki yesin :rapci:masallah diyimde kendi nazarim degmesin
Benimkide almio pek de denemedim bi sootbie var bi de damakli bi emzik :) disarisi icin sart aslinda alistirmak lazim. Biberona da alistirmaliyim disarisi icin ama ne zaman bilemiyorum. Meme reddi olmasin

Kizlar bende cuma gunu goz drundan randevu aldim kizim icin..bi.goz kapagi sis gibi.capaklanma vs yok..o gozunude cogu kez tam acmiyor..actigida oluyor ama.genelde kisiyor..
Gecer gecer diyor cevremdekiler ama icim rahat etmicek..tanik oldunuzmu hic boyle bir seye.

Canım benim kızım bıngıldağı kapalı doğdu d vitamini kullanmadık o yüzden doktor kafa ölçümünü takip edeceğiz dedi düzenli büyüyünce bi sorun yok dedi
Kafa çevremiz 2 ayda 4 cm büyümüş standartlara göre normal ayda 2 cm büyümesi gerkiyomus sanırım inşallah sıkıntı olmaz her dr gidisimde bisey diyolar allak bullak oluyorum sonra adi herşeyi kafaya takma oluyo gelde takma

Kizlar bende cuma gunu goz drundan randevu aldim kizim icin..bi.goz kapagi sis gibi.capaklanma vs yok..o gozunude cogu kez tam acmiyor..actigida oluyor ama.genelde kisiyor..
Gecer gecer diyor cevremdekiler ama icim rahat etmicek..tanik oldunuzmu hic boyle bir seye.
Bizimde bi göz kapagımiz kısık canı isterse acıyo bana da geçer dedikleri ici götürmedim sen gidersen takipteyim buraya yazarsan sevinirim

Haklisin valla takiyoruz.napalim.
Ama olcumler farkli olabiliyo...bizimki ne kadar buyudu bilmiyorum..defterinde yaziyor ama normal dediyse oyledir
Kafa çevremiz 2 ayda 4 cm büyümüş standartlara göre normal ayda 2 cm büyümesi gerkiyomus sanırım inşallah sıkıntı olmaz her dr gidisimde bisey diyolar allak bullak oluyorum sonra adi herşeyi kafaya takma oluyo gelde takma

Kızlar bizim ebe 3 asiyi aynı anda yapmıyoruz dedi iki gün ara var iki asi arasında sanırım . Sizin neden hepsini bi günde yapıyolar acaba .?
Bilmiyorum ama iki kez aynı acıyı yasamasindansa tek seferde daha iyi gibi geliyo çok agliyo bende ağladım bugün oğlumla eşim hemşireyi dövcen sandım diyo ne yaptıysam bilmiyorum

Bilmiyorum ama iki kez aynı acıyı yasamasindansa tek seferde daha iyi gibi geliyo çok agliyo bende ağladım bugün oğlumla
ben de mafoldum oof off. çok zormus evladını öyle.görmesi insanın 3ünü bizim de beraber yaptılar vardır bır yararı elbet..hatta 1gün oncesi ebe aradı rota asısı alırsanız onu da yapalım dedı. bıze 3.ay dedı doktorumz 3.ay yaptırcaz dedım.dun de tembıhledı rota ıle arası tam 1ay olsun dedı

Back
X