Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonunda mama verdim zaten asla dayanmazdı çünkü bilmiyordum hiç aklıma gelmedi ama doktor 2-3 saat beklesen yeter dedi ben yine de 6 saat bekledim mamayı verince zaten ne olur ne olmaz diye.. Mr da radyasyon yokmuş zaten de tomografi ve röntgen radyasyonlu
Amin canım ya .Kötü bir gun olmuş sana bir daha işi bilen birilerine denk gelirsin insallah
Canım bizim sarılık geçmiş, sizinde geçmiştir insallah
Bizimki de öyle bu birkac gundur hasta çok emmiyor ama normalde ne kadar emse doymuyor Dr bebekler ilk zamanlarda ne doyduklarini bilmezler sen o bırakana kadar emzir dedi
TE"mevsiminegore, post: 59044391, member: 892233"]Kızlar bana dua edin haftaya safra kesesinden ameliyat olacağım acil durum değil ama ben o atak gelmeden kurtulmak istiyorum ailemden farklı memleketteyiz oraya gideceğim kızıma bakacaklar ama inşallah kolay toparlanırım
Teşekkür ederm canm ya gerçekten kurtulamadık tam iyileştim diycem bir yerim ağrıyor orası geçiyor başka bişey çıkıyor sıkıldım artık eski halime dönmek istiyorum bir an önce ama bebişle zor sanırım :) bence nadiren verilirse memeyi reddetmez sonuçta aç kalınca illa ki alacak memeyi de :))
Dilinin altina bakarsan canim dil baginin onde oldugu goruluyor aslinda. Dilin ucuna yakin oluyor. Aglarken bakabilirsin. Benimkinin dil dudaginin ustunde kaliyor bi de uzatinca alttan bisiyin cektigi belli oluyor ucu cok hafif catallaniyor
Gündüz uyumayan bebeğim bugün maaşallah çok güzel uyudu. İnşallah gece uykusunu etkilemez bu Durum. Ne rahatmış yaa. Ama yadırgadım , 2 defa uyandırmaya çalıştım
TE"mevsiminegore, post: 59044391, member: 892233"]Kızlar bana dua edin haftaya safra kesesinden ameliyat olacağım acil durum değil ama ben o atak gelmeden kurtulmak istiyorum ailemden farklı memleketteyiz oraya gideceğim kızıma bakacaklar ama inşallah kolay toparlanırım
Canim o doğduğu ilk zamanlarda oluyor
Bizim bebekler artik buyudu bizim gogsumuzu emzigi ayirt edecek buyuklukteler korkma alıyorsa ver dis cikarma doneminde falan cok iyi oluyor
Kizlar simdi yine tuhaf bi soruyla karsinizdayim bebek 1 aylikken 30 günlük mu, 31 gunluk mu olur yani ayni sekilde bebek 2 aylik dedigimizde 60 gunluk mudur
Odur o zaman canım üç doz yapılıyormuş Türkiye'ye yeni gelmiş , kimi doktorlar hiç bilmiyor bile bende kararsız kaldım bu yüzden yaptırmakta .
Asi kolay geçer inşallah . Sonrasında deneyimlerini bize yazabilirsen çok sevinirim
Kizlar simdi yine tuhaf bi soruyla karsinizdayim bebek 1 aylikken 30 günlük mu, 31 gunluk mu olur yani ayni sekilde bebek 2 aylik dedigimizde 60 gunluk mudur