Gazi yok buna eminim ama uykusuzluktan yapiyor olabilir 2-3 gundr gunduz uykusunu duzgun uyumuyor bu da geceye yansiyor sanirim...uyumadan once gogsumun birini emdi digerinide biraz emdi sonra sinirlendi huysuzlandi birakti...uyudu uyandi mizirdandi sonra tam mama hazrlayacaktim ac diye tekrar uyudu o ara senin mesajini gordum vaz gectim mamadan esimde uykusuzluktandr vermeyelim dedi vermedik...simdi emdigi gogsumu sagdim 5 cc cikti sonra az emdigi gogsumu sagdim 45 cc cikti yani sanirim yetti sutum cunku ac olsa uyumazdibizim de böyle olmustu gaz zamanlarında. Ama yagazdandı ya da uyutmadıgımdan. yani memeyi sıkınca sut gelıyorsa mama verme canım bence. ben de sütümü sağıp vermeye calıısyordm onu da almıyrdu tamamen kaka yapmaya calıstıgı ıcınmıs dr. demıştı memede genelde kaka yapar dye yapamynca sınırlenır dıye. ve yenıdogan bebek 2saatten fazla uyanık kalırsa uykusuzluktan yapıyor bunları. bızımkı 6da uyandı 8de uyuması lazımdı ama ben gece uykusunu 22.00den 21.00e cekmek için uyku saatını kacırdım bilerek. epey agladı uykusuzlktan 9da anca uyutabıldık bıdaha 9dan devam edıcem ona da dikkat edın 2saatten fazla uyanık kalmasın gazı yoksa