Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aydan sonra kullanılmıyor Solomon baby kullanıyorum memunumMamadusbaby veya solomombaby kullanan var mı hanımlar? Mamadus alacaktım 2 günde fiyat artmış. Yenidoğan aparatlı-aparatsız ayırmışlar. Bu yenidoğan aparatı şart mı
3 aydan sonra kullanılmıyor Solomon baby kullanıyorum memunum
Bence ufak tefeğe daha iyi olur canım 75 kgyim 2 aydır gitmiyor yapıştı kilolar birde kanguru takıyorum dağ gibi oluyorum çocuklar 3 aylık olmak üzere yenidoğana para verme istersen normal alSağol canım cevabın için. Solomomda aparat dahil galiba fiyatlara. Ayarlanabiliyor mu boyutu falan nasıl? Yani ben ufak tefegim, her vücuda uygun mu oluyo bu kangurular
Acıkıyorum ve malesef yiyorum ne olacak bu halimKizlar bn cok acikiyorum szdede oyle mi
Ben de çok acıkıyorum yaKizlar bn cok acikiyorum szdede oyle mi
Ben 40 ı ciktiktan sonra cikardim canim. Sadece banyo yaptiktan sonra ki 2-3 saat ve disari cikarken giydiriyorum. Ama erken mi daha giydirmeli miyim benim de aklimi kurcalamiyor degil :)Bebeğinin kafasına şapka geçiren var mı hala aramızda? Ne zamana kadar takılıyor bu şapkalar ben hala takıyorum çıkarınca kafası üşüyecekmiş gibi hissediyorum. Eldivenlerini çıkardım baya oluyor, şapkayı da çıkarabiliyor muyuz? Ah acemi annelik.. :))
Bence ufak tefeğe daha iyi olur canım 75 kgyim 2 aydır gitmiyor yapıştı kilolar birde kanguru takıyorum dağ gibi oluyorum çocuklar 3 aylık olmak üzere yenidoğana para verme istersen normal al
Bebeğinin kafasına şapka geçiren var mı hala aramızda? Ne zamana kadar takılıyor bu şapkalar ben hala takıyorum çıkarınca kafası üşüyecekmiş gibi hissediyorum. Eldivenlerini çıkardım baya oluyor, şapkayı da çıkarabiliyor muyuz? Ah acemi annelik.. :))
Evet biliyorum istemediklerini göstermiyor itmesi aslında. Öyle yutmayi bilmediği için yapıyor çok komik oluyor :) ama işte hepsi geri çıktığı için iciremiyorum biberonla da içmiyor yani icirebilirsem en fazla 2 kez günde icirebiliyorum. Yani içeriğinden ötürü değil de zor oldugu Bugün tekrarCanım diliyle çıkarmıyor aslında emme refleksiymiş o :) çok değil zaten zeytinyağı içeriğin çoğu
Canım bizim reflumuz var bir aylıktan beri maflor damla kullanıyoruz. Damladan sonra epey rahatladı masaallah.Kızlar bebeğinde reflü teşhisi konan var mı? Bebeğim süt alırken ağlıyor istemiyor. Gaz sancısı yok baska bir durum var baktım netten reflü belirtilerinin çoğu var. 1 haftada 5 gram almış sinirlerim çok bozuk. 130 cc içen bebek 60 ı ağlaya ağlaya zorla içiyor. Yarın doktora gidecem ama doğduğundan beri ilaç kullanıp duruyoruz yıldım gerçekten çocuğuma yazık ya anne karnında daha korunaklıymış![]()
Çok sağol canımBizimki aciktimi ellerini agzina sokuyor mizirdaniyor cok agliyor doymasa anlarsin kafaya takma oyuzden az icer ona yeter sık sık icer bizimki biberonla iciyor az iciyor kime gore az iciyor burada duyuyorum canim gogsunu verip birde 150 cc sut verdim diyeni masallah diyelim bizimki 60cc ile doyuyor aciktimi eller agizda oluyor isirmaya basliyor midesi bosalmadan mi iciyor yoksa midesimi okadarlik bilmiyorum sen sıkma canini bebekler belli ediyor
Ac olduklarini
Ben bugün çektim canım 400 lira.Tema konusu iyi olmus
Bu arada dogum parasini ceken varmi ben daha alamadim 40 imi bekledim
Geçmiş olsun canım. Size de kolaylık versin cabuk gelsin babanız.Eşimin babası kalp krizi geçirmiş apar topar memleketine gitti biz tek kaldık kızımla :/
O kadar yoruldum ki eşim yokken yarın gelecek en azından akşamları biraz o bakıyor ben dinleniyordum geberdim yemin ediyorum kollarımda derman kalmadı pes ettim artık koydum ayağıma sallıyorum![]()
kakami yapmaya calisiyorki en son nezaman yapmistiİki gecedir 2 den sonra doğru düzgün uyumuyor ya oğlum normalde gündüz çok huzursuz gece rahat olurdu. İki gündür tam tersi. İkinip duruyor yavrum :/
Yok canım kaka değil derdi, derdi beni alın kucakta oda oda gezdirin diyorkakami yapmaya calisiyorki en son nezaman yapmisti
Bizimkide yeterki bize eziyet olsun hep gezse Bacim yanlis oldu seni alintiladim yazmadan paylasmisim uyku sersemi kusura bakma naptiniz emme isini emiyormu durumlar nasilYok canım kaka değil derdi, derdi beni alın kucakta oda oda gezdirin diyor