• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki de ayniydi canim ya. Asi gunu uyudu. Dun dd canima okudu.Gaz damlasiyla ilgili degildir diye dusunuyorum ben aksine rahatlattigi icin uyumasi lazim degil mi? Dun bir kac kisinin bebegi daha uyumamis bisi vardi ama cozemedim :D Bugün nasil olacaklar bakalim :)
İnsallah daha sakin bir gün geçiririz hepimiz :) bende sanmam gaz damlasinida esim falan de di agri mi yapti cocuga karin agrisi fakan die

İyi akşamlar kızlarrr lactamil ve imom latte kullanan Varmı bu ikisi vitamin desteği anladığım kadarıyla. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Lactamilinde ayrıca çayı varmış sütü arttırıyormuş
ben lactamil aldim 1 kutuyu ictim karnimda ciddi kramplar oldu gaz sancisi resmen kivrandim belki ondan degildir dedim 1 kutu daha aldim icemedim lactamil içince oluyo bıraktım çay degilde sütlü olan

Eşini boğmak isteyenlerde bugün de ben varım :) Dünden beri kavgalıyız, aynı evin içinde iki yabancıyı oynuyoruz şuan. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girmek için, işe alım oldu ancak soruşturma cevabını bekliyoruz. Bu sebeple de evde ne yazık ki! Herifin ailemle kendince alıp veremediği şeyler var. Sürekli bık bık bık ailem hakkında konuşuyor. Dün tepemin tası attı verdim veriştirdim. Bu sefer de ben aileci oldum, ailem için onu satarmışım lafa bak. Sonra çekti gitti yatak odasına. Ben bebekle salonda yatıyorum bizim odamız büyük ve ısınmıyor bu sebepten. İçeri bir girdim ki beyefendi kulağına kulak tıpaları takmış, gözüne de uyku bandı devirmiş kaba etini uyuyor. Ay ölür müsün öldürür müsün cinnet geçirecektim. Bugün de bütün gündür temizlik yapıyorum dönüp de bi çocuğa göz ucuyla bile bakmadı. Gitmiş kendine yemek siparişi vermiş bizi düşünen yok. Bu erkek milleti neyin kafasını yaşıyor ya bilen varsa anlatabilir mi? Ne zamandan beri böyle vurdumduymaz, sorumsuz oldu bunlar.

Çok sinir bozucu bir durum haklısın iyi iken iyi bir kavga ile düşman gibi olmak
insallah rabbim akıl fikir verir hızlıca normale dönersiniz

kuzum bence de bu dogru hersey gaz yapıyor dıye süreklı kırmızı et,tavuk balık vs yıyorum arada enerjı versın dıye pılav makarna bır de sebze yemekleri. Eşim ztn bahane arıyor hep mangal yapmaya et yemeklerı yapmaya fln benım de ısıme gelıyor tabı budurum. yani kısacası proteın kalıtesını artırıyor. yumurta da cok tüketıyorum
Canım imom latte yi ben de kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra alıyorum. Kilo ya çok etkisi olduğunu sanmıyorum. Ben de yıllarca kilo almak için denemediğim şey kalmadı aklın almaz :) ilk doğumumda hamilelikte aldığımız 15 kiloyu hastanede bırakıp çıkmıştım. Çok sinir olmuştum. Bu defa yine 15 kilo aldım 10 kilosu gitti 5 i hala benimle ;) bence yaşla alakalı bir durum yaş 36 oldu metabolizma yavaşladı...

Ben de su bile içirilmiyor ne anasonu tepkileriyle karşılaştım vazgeçtim o yüzden nette de baya bişey okudum kafam karıştı en azından biraz büyüyene kadar vermiyim dedim ama işin kötü tarafı bize zaten şimdi lazım büyüynce problemlerimiz de değişecek gerek kalmayacak
Gunaydin hanimlar ❤ bugun bizim 2aylik kontolumuz kalca cikikligi ve asilarimiz var ❤ insallah aorunsuz atlatabiliriz. Hayirli cumalar herkese ❤❤
Gunaydin bizim de saglik ocagi kontrolu ve asilarimiz var. Umarim az acili ve sıkıntısız gecer :KK43:
Bizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?

Geçmiş olsun kuzulara

Kızlar 9 hafta oldu doğum yapalı. Doktora gittim tuhaflık hissetigimden hafif mesane ve rahim de sarkma varmış. Bebek altı aylık olunca gel geçici mi kalıcı mı bakalım dedi. Normal doğumda oluyormus cunku
Sonra eşimle ilişki için denedik ve ben çok zorlandim yapamadım .daha önce ilk ilişkide bile sıkıntı yasamamistik. Zaten esimde birşey hissettim orda dedi. Çok rahatsız oldum . Canım sıkıldı epey. Çok tedavisi olan birseyde değil sanırım.
Normal doğum diye tutturmamak lazımmış benim beş saat içinde dogumum gerçekleşti ama toparlanmam çok uzun sürdü. Üzerine hemoridde var :KK43:
Tekrardan başka bir doktora görünecek de yoruldum valla fırsat da olmuyor bebekten.

Çok geçmiş olsun canım

Kıyamam nasılda korkmuşsunuz bunların hepsi tecrübe olcak sana kuzum 2. De daha rahat olucaksin
canım ya çok korktum okadar dolmuskı anlaamadım hala daha hırıltı cıkıyor bazen cok da cekıyorum akıyor heseferınde gecer degılmı :(

Ben burdan daraldım gene diyorum iyi sabırlısın
Bunun titizlikle ilgisi yokki süt biberonları steril olmalı süt kalıntısı kalmamalı
Ayrıca biberon temizleyici deterjan kullanmalısın yıkayıp sonra kaynatma veya sterilizatör olmalı
Dedigim gibi canim almaz deterjan var baby me likit ve emzik temizleyicisi onla yikiyorum artik kaynatamiyorm bozuluyor makina

Canım burdaki herkesin bebeği var ben sosyal medyamda hic paylaşmadım ama burda fırsat buldukça koyuyorum kimseden kötü bir enerji göz geleceğinide düşünmüyorum
Yok kiz burdakilerden degil bende birsorun var ben nezaman birsey soylesem basima is geliyor benim biriyle konusmuslugum yokki esimden dolayi tek dertlesebildim kisi sizsiniz oyuzden dedim ayrica baska konulardada oyle esinle aran nasil duzeldimi dediklerinde sukur iyiz desem aksama evde yer yerinden oynuyor iyice psikolojim bozuldu iyi demeye birseyleri korkuyorum

Bugun kanguruyla uzun bir yuruyuse çıktık oglumla.gayet iyi gorunuyordu saga sola bakiniyor fln :) ama hala yenidogan aparatiyla kullaniyorum hani ayaklarini acip oturtulur ya normalde ole oturamiyir hala ayaklari iki yana acilmiyor daha vakti var mi acaba 2 ay 8 gunluk bugun bu arada:KK35:

Günaydın hanımlar
Dün saçımı kestirdim boyattim çok iyi geldi
çok iyi yapmıssın canımm güle güle kullan ben de 1ay once kestirdim cok ıyı gelmişti bebekle bakmak cok zor oluyor eskısi gb ıstedıgımız zaman duş alamıyoruz ki sacını toplamayı sevmeyen ben sımdı toplar oldum hep anca eşim işten gelmesıne yakın bişeyler yapıverıyorum kızım uyuynca hafif ruj allık sac açma fln ah nerde o eskı gunler :)

Back
X